• superhik
    12k
    "Problem sa socijalizmom jest što na kraju ostaneš bez tuđeg novca za trošenje.”
  • deda
    40.9k
    Problem je kao i sa svakom utopijom. One zahtijevaju savršene uvjete za funkcioniranje, a to nikad nije postojalo niti hoće.
  • maddaddam
    2.9k
    Zar i na temi DRES Dinama... :roll:
  • Eduardo
    26.2k
    jel kupio netko retro dres iz 1982, jel grb našiven ili nalijepljen, jel funkcionira cigareta na petokraku?db-izbjeglica

Grb je našiven, a ovo s cigaretom ćeš morati sam testirati.
  • Droljo
    21.1k

Nije ludovik. Ima nas puno odavde što smo išli/idemo/ići ćemo na dinamo. :cool:
  • Neki tip
    21.3k

Znam da nije, kao što sam i napisao. :wink:

Samo obična zezancija na temelju političkih opredjeljenja. :smile:
  • Draž
    1.7k
    Kad već u klubu nemaju sluha, moramo se sami snalaziti za retro dresove...

k2o8sp7sh55mglit.jpg
    4lt29fmo5258u0bk.jpg
    4t54w7a7hbktgxxb.jpg
    qchleotoi7mdnckc.jpg
    3mf319pd2jnw0cec.jpg
    mlcn48bqt4yg2oqh.jpg
    6kbvz5g6ca0ddd2g.jpg
    e34nxay46jkwr0ls.jpg
    peml2crgza6e6c51.jpeg
    tkwxdkciewyjfyua.jpg
  • Droljo
    21.1k
    Jebeno :clap:
  • Nolifer
    12.6k
    Kako, gdje? Link neki?
  • NORTE
    19.9k
    Drago mi je da je završila sezona tj. ova promocija zlatnog dresa koji je i dalje na akciji. Ok mi je promovirati ga, ali ne i da protiv bijele Rijeke ne igramo u plavom dresu.
    Doduše to je bila samo jedna tekma, u Osijeku mislim da nije ni bilo druge opcije nego nastupiti u tim bojama.
  • doubletrouble
    1.6k
    Ovisi li odluka o igranju u određenoj garnituri isključivo o klubu ili postoji dogovor s dobavljačem, Adidasom u ovom slučaju zbog promocije i prodaje?
  • Draž
    1.7k
    Ma kupil sam dres na adidasovom webshopu i dal teti šnajderici da mi zašije grb gore te "premjestil" adidasov logo na pravu stranu. Niš posebno.
    Pamučna adidas originals 3-stripes serija majici.
    Dakle majice već postoje u adidasovom asortimanu, samo treba ideja.
    Ne vjerujem da se u klubu ne mogu toga sjetiti. Stavljali su i gluplje majice u prodaju.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Ja sam isto razmisljao tako nesto napravit. Imam takvu crnu majicu dugih rukava i mislio sam stavit monokromatski grb.
  • Draž
    1.7k
    A možda i doživimo da netko iz kluba bude imao sluha za retro dresove. Ima toliko ideja, samo treba pokazati volju...
    Počinju puhati neki drugi vjetrovi zadnjih mjeseci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.