• Paggini
    55.6k
    Fali artikala vezanih uz Građanski, mislim da osim polo majice i knjige nemamo ništa, što je šteta. Mislim da je netko stavio majicu na Emila Peršku, @badjibadara brijem, takvih nekih stvari fkt fali
  • Nolifer
    11.7k
    I fali baš stvari s normalnim grbom, kužim da treba bit malo d i mono, al isto tako mislim da nije na odmet staviti i normalni grb dinama bez da je mono ili slično na robu... :smile:
  • Crusades
    16.6k
    Nismo shvatili prethodnih 98 puta kad si to rekao, daj nam još koji put ponovi
  • Nolifer
    11.7k

Oprosti gazda, ako sam krivo nešto napisao, evo nastojat ću onda ne. Nadam se da nema ljutnje ili krivih tonova, radi Dinamovog grba. U pravu si kao i uvijek. Hvala kaj si me podsjetio. :up: :clap:

Edit: drago mi je ako se ide i u Gradjanski selekciju, neka bude što više raznolikija ponuda od Gradjanskog do normalnog Dinamovog grba.
  • Droljo
    17.6k
    Čemu građanski grb i to? Imamo d i preljepi grb pa makar bio i jednobojan tu i tamo. To treba forsat.
  • NKDZ86
    4.4k
    Zato jer je zaboravljen. A taj purgerski duh živi i danas. U najmanju ruku da nije bilo njega, ne bi bilo ni dinama. Preporučam ti da pročitaš knjigu Kibici purgera.
  • Droljo
    17.6k
    Kibici purgeraNKDZ86

Pa tako je. Izda se knjiga, na nekim obljetnicama se neki retro dres ili majica napravi i dost. Treba se držati našeg brenda \d/
  • Paggini
    55.6k
    Pa mislim da je Građanski većini kežual navijača Dinama razina kurioziteta, a radi se o našoj povijesti i klubu.

Nije Građanski neki drugi klub u Zagrebu nekada, pa sad mi to simpatično obilježavamo - Građanski je Dinamo i nasilno se pokušalo ubiti sjećanje na njega. Zadaća navijača i kluba je da se to sjećanje održava i širi, a ne da eto brinemo o "našem brendu".

Dok god svaki navijač ne radi distinkciju između jednog i drugog, naš posao nije završen hehe!!!

A grb Dinama će uvijek biti prvi i primaran, to nitko ne spori niti bih htio da Građanski preuzme primat, ali treba širit svijest o našoj povijesti jbg.

Nisam ni ja znao za Građanski dok nisam vidio grb na majici nekog tipa, brijao sam da je neki fejk Dinamo, pa sam nakon toga procitao sve moguce sto mi je palo pod ruke, jel.
  • deda
    37.9k
    Dinamo prodaje i ima prihod. nema problema. 90% ljudi će kupit s Dinamovim grbom, 10% s grbom Građanskog. Sve ide Dinamu. Dapače veća će prodaja biti ako imaš i asortiman Građanskog.
  • NitkoBitan
    27.9k
    Ekipa izasla je nova kolekcija na web shopu. Necu nis otkrivat, bacite oko.
  • Paggini
    55.6k
    Mudri kao model za kolekciju :heart: :hearts:
  • FrodoJePurger
    355
    Dobra kolekcija :love:
  • MateG
    34
    Brutalna stvar… a šta je s nama koji nismo purgeri, smijemo li mi kupovat i nosit to hahaha
  • Sajla
    9.9k
    kad sam bil još jako mali, ne sećam se točno kolko sam mogel imat let - moguće da je Tito na jednoj nogi još skakutal po kugli zemaljskoj ili su ga friško zakopali, jedan stari deda iz kvarta mi je u povjerenju konspirativno pričal - "Dinamo je nekad bil Građanski!" a ja nisam imal pojma kaj to znači. neko je to htel zatrti, ali nije mu uspelo. i zato, po meni, to ni samo za godišnjice i onak usput nego taj podsjetnik uvijek mora biti tu negdje. na trećem dresu, na šalu, majici, upaljaču i šalici.
  • NitkoBitan
    27.9k
    Samo trosi, tko te sto pita... Skuplja se novac za pojacanja, i to kapitalna!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.