• NitkoBitan
    27.9k
    Nisu :rage:

Znaci te jednostavne i brutalne nisu, ali zato jesu neke kricavo plave sa zeleno zutim grbom, koje su btw. sad na akciji jer se inace ne mogu prodat.
  • Guinness
    2.9k
    Ekipa izasla je nova kolekcija na web shopu. Necu nis otkrivat, bacite oko.NitkoBitan

Pa ovo sve novo je monokromatski... Sramota, šta rade ljudi u klubu, di je naš grb, di je boja, gubimo identitet
  • Mladi Starac
    325
    Predivna kolekcija.
    Polo majica pada sam tak.

Sjajno, svaka čast ekipi!!
  • badjibadara
    5.8k
    Znaci te jednostavne i brutalne nisu, ali zato jesu neke kricavo plave sa zeleno zutim grbom, koje su btw. sad na akciji jer se inace ne mogu prodat.NitkoBitan

Nikada se ne ponovilo. Majica je jebeni hit.
  • NitkoBitan
    27.9k
    @Fantom Kako to da ove trening majice nikad nisu bile u prodaji za razliku od onih u egzoticnim bojama? Ne vidim logiku.
  • Paggini
    55.6k
    Siva trening majica s grbom je vrhunski, vrhunski, vrhunski. Castore ima kvalitetu, a salju nam ove neonske majice, a da sibnu tu tamno plavu i sivu, pobrali bi brdo para....
  • Crni86
    12k
    Siva trening majica s grbomPaggini

Ovo sam cekao od pocetka sezone da uzmem prijatelju za poklon i ocito necu docekat…

Steta da bas te kvalitetne proizvode, oko kojih bi se stvorio hype, ne dobimo u shop
  • badjibadara
    5.8k
    I hvala Zoni na direktnom linku za webshop kluba iznad mog prethodnog upisa. Olaksan pristup nama (meni) lijenima :)
    Nadam se da u klubu znaju cijeniti tu reklamu.
  • Nolifer
    11.7k
    zato jesu neke kricavo plave sa zeleno zutim grbomNitkoBitan

Hvala kaj si nas podsjetio više puta, ponavljaš se.... :lol:

Kaj mu nisi prigovorio za to kolega? @Crusades :lol:
  • PetkoDaniOršaGol
    300
    Piknul sam šalicu i polo majicu. Jebene obje. Onak, decentno i ukusno. Bravo svi.
  • Fantom
    203
    Fantom Kako to da ove trening majice nikad nisu bile u prodaji za razliku od onih u egzoticnim bojama? Ne vidim logikuNitkoBitan

To je castore poslao jer nisu na vrijeme isporucili robu, pa su gasili pozar jer smo bili u tranziciji s adidasa. Ove su imali na lageru.
  • Fantom
    203
    Ove godine ce biti puno ljepsa trening i travel oprema.
  • Nolifer
    11.7k

A jel to znači da je ista stvar i sa ovom varijantom trening majici?

IMG-3906.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.