• Niko1986
    5.5k
    Mislim da se sve svodi na to da je očito Europska liga ove sezone označena kao manje bitnom. Čak i danas nakon utakmice, Kova kaže da je Varaždin najbitniji. Ako se to da je HNL prioritet toliko ponavlja na van, sigurno se ponavlja i unutra što se vidi na nastupima. Kolikogod su u Europi bolji protivnici, da su igrači danas bili na 100%, prvi i treći gol ne bi pali na takav način. Da bilo kome šef na poslu kaže za neke zadatke da su puno bitniji, naravno da bi se oko njih više trudio.
  • Felip
    752
    Mislim uz svo duzno postovanje svakome, ali ako nekome treba objasnjavati da izuzev Fenera imas 2:15 i svih 5 uvjerljivih poraza protiv ozbiljnih ekipa i dalje ova formacija ocito u Europi ne funkcionira onda ja stvarno ne znam.scooniepenn

Potpis na sve. Neugodno je više gledati kako lagano primamo golove i kako nemoćno izgledamo za napraviti bilo kakav preokret. Niti smo zreli niti kvalitetni za ozbiljnije takmičenje s velikima i to je jasno kao dan ove sezone. Biti će dovoljno za hnl, a što nakon?
  • Felip
    752
    Mislim da se sve svodi na to da je očito Europska liga ove sezone označena kao manje bitnom. Čak i danas nakon utakmice, Kova kaže da je Varaždin najbitniji.Niko1986

Iskreno mi se riga više od ovakvih floskuletina.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Danas je bilo puno grešaka u obrani Genkove tranzicije i općenito defanzivno. Baš jeftine greške kojima primamo jeftine golove. Unatoč tome, smatram da je po prikazanom neki realan rezultat trebao biti 2:2 ili 1:2. Bilo je ovo loše, ali ipak mislim da realno imamo šanse u uzvratu ako bude koncentracije u obrani.

Još bih samo nadodao da mi je nevjerojatno koliko smo spora ekipa u usporedbi sa svima. Doslovno se ne sjećam kada smo igrali s ekipom koja je sporija od nas u Europi. Nama svi nabijaju pressing koji ne možemo pratiti i igraju toliko brži nogomet od nas. Čak i kada pobijedimo, te ekipe se ne boje nabiti nam visoki pressing, dajem za primjer utakmicu protiv Maccabija.
  • Jurki
    23.3k
    Mislim da se sve svodi na to da je očito Europska liga ove sezone označena kao manje bitnom. Čak i danas nakon utakmice, Kova kaže da je Varaždin najbitnijiNiko1986

Bez obzira na to kaj smatram da je Kova napravil pripremu ocito prek kurca.. ali se moram sloziti s jednom stvari.
    Hnl mora biti prioritet No1.

Na kraju dana, tjedna, mjeseca.. zar ce nekome biti utjeha ako smo dosli do polufinala EL a spusili doma naslov?
    Postali bi isti ko tovari koji slave cetvrtfinala.. da ok lijepo je.. al kaj se stavi u vitrinu za cetvrtfinale ili polufinale?
    Isti kurac ko i lanjskih 11 bodova.. za koje garantiram zivotom da bi ih svi mijenjali za naslov lani.

Gospodo, samo se kante i "srebrnina" broje... ostalo broje lajbeki i luzeri.

Varazdin je finale Lige prvaka.. i svaka slijedeca u Hnlu.

Iskreno mi se riga više od ovakvih floskuletina.Felip

Nek se samo tebi riga. Europa nam treba biti bitna do nove godine.. Hnl od nove godine.
    Presel kolo jedno ili dva dalje? Kaj ti to predstavlja u zivotu?
    Dosel si do proljeca.. super.. fokus na osvajanje kanti doma.

The end.
  • Felip
    752
    Doma ćemo uzimati kante, a vani ćemo biti kanta za napucavanje. To je tebi ok?
    Nažalost tako sada izgleda kao da se vraćamo na stare postavke, doma lavovski dominantni, a vani male mace. Mentalitet "bitno je biti prvi u selu". Pa daj zar vam nije neugodno da nam se najbolji klub u domaćoj ligi ovako prezentira u Europi? Sve. Sve se računa i sve nam treba biti bitno i u fokusu. Hoću izvrsnost, konkurentnost i profesionalizam u svakoj službenoj sekundi, a ovaj klub taj mentalitet trenutno nema.
  • db-izbjeglica
    20k
    Jedna lošija sezona u europi je vrijedna žrtvovanja ako će se iskoristiti za kvalitetnu selekciju momčadi i učvršivanje ponovne dominacije u HNL-u.

Mislim... što uopće znači lošija sezona?
    Dinamo igra KO fazu europske lige, to je solidna stvar. Sad ispada da je dinamo unazad desetak sezona svaki put igrao najmanje 1/4 finale europa lige pa je ulazak među zadnje 24 momčadi i ispadanje ravno tragediji.

Jednostavno ne vidim da ova momčad može puno više od ovoga. Sve i da nekim čudom prođu genk, ide se na romu ili freiburg. Realno, kolike šanse im dajete gledajući ovu europsku sezonu i predstave protiv klubova iz liga 5? Nije to nikakva tragedija, bogatiji klubovi od dinama su odigrali lošiju europsku sezonu.

Za nekakvu tranzicijsku momčad, sklepanu u jednom prijelaznom roku, ovo je prihvatljiv europski učinak. Pogotovo jer je očito gdje trenutna momčad šteka i koje segmente igre treba popraviti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet