• rioda
    14.1k
    Evo par mojih natuknica
    - Genk puno brža i pokretljivija ekipa od nas, prvih 20-ak minuta su nam stalno ulazili iza leđa, dok nismo polovili malo kretnje
    - vezano na prvo, kiša im je dosta išla u prilog zbog bržeg terena i praktički nam anulirala bilo kakvu prednost domaćeg terena
    - krenuli smo previše oprezno i uz previše grešaka - od krivih dodavanja do najobičnijeg štopanja lopte
    - zabili nam iz kornera u kojem su nam prodali jeftin blok, baš jeftino
    - drugi gol valjda 3-4 naše vezane greške, klasični europski gol ove sezone
    - prespora smo ekipa, od veze Mišić-Zajc, Topić na krilu... Baš teško razvijamo kontre
    - drugo poluvrijeme ulaskom Varele smo izgubili bilo kakvu napadačku ambiciju
    - treći gol - Varela?!
    - ovoj ekipi fale jaka krila
    - Genk je prolazna ekipa
  • MarK
    1.4k
    prvo što je Bjelko rekao je bilo da se Dinamo više neće sramotiti u europi. To je rekao sa gardom zajebanog tipa i prenijelo se na igrače i navijače i nastalo je pozitivno ludilo. Nije ta njegova ekipa bila ništa potentnija od ove. To je snaga karizme.
  • Mr Anderson
    17.9k
    Pa mi nemamo u ekipi takvih klasa ko prošle sezone. Vjerojatno su se i oni zasitili malo Dinama, možda nisu više bili na nivou, ali opet su bili klase. Ne plačem ja za njima da se razumijemo, krenuli smo drugim putem koji podržavam, ali nemojmo se lagati, igrači koje smo doveli nisu klase, oni moraju postati momčad.
  • CastAway1986
    5.4k
    Meni je zasmetalo kaj si rekao da je lanjski Dinamo u rangu ovog Dinama…Ljubo

Lanjski Dinamo je gazio i orao teren svih 90 min da pobjedi Milan a nije bio školovan u prvih 45min protiv sličnih i slabijih protivnika..
    S druge strane motiv u HNL-u im je bio za kurac..
  • Ljubo
    409
    ove glupe priče o motivu su mi smiješne, pa jebeni posao ti je igrati protiv tih HNL ekipa. Opet lanjski Dinamo je znao biti školovan od Bayerna i Dortmunda. Lanjska ekipa nije bila loša ali su glavni igrači svako malo bili ozlijeđeni pa kada vidiš koje je sve igrao, bolje da nije, i do kvalitete je bilo ne samo boli pored prepone…
  • CastAway1986
    5.4k
    ti stvarno uspoređujes Bayern i Dortmund sa Genkom i Midtyllandom ??
  • Thor
    2k
    Od 6 dok jos nije pocela tekma pa do 40 stranice (trenutno zadnje) sam sve preskocio i nisam nista citao od komentara...
    ...moj jedini ce biti...
    E jebiga! :roll: sutra je novi dan i glava gore! Biti ce bolje! :love: dinamo zagreb!
  • Ljubo
    409
    daleko od toga, ali te klase su bile ozlijeđene pa mi je glupo gledati na to, jebes klasu ako ti ne možeš igrati po 3 mjeseca. Ne znam kaj bi rekao ali u Europi ove sezone smo smiješni, nitko me ne može uvjeriti da ova ekipa od svakog doma prima tri komada, a u napadu je deda od 80+ potentniji od nas.
  • Crusades
    22.2k
    Za nešto napravit u Europi ne smiješ primat onakve golove (prva dva)... i moraš imat veću realizaciju nego kaj smo mi imali večeras.

Nedostatak kvalitete/brzine moraš nadomjestit agresivnošću. Mi to ne radimo.

Po meni nerealan rezultat, realniji bi bio X kad pogledaš sve naše i njihove šanse.

Kažem opet, za bit konkurentan u Europi treba nekoliko šamara i dječjih bolesti. Prije Bjeličine ekipe smo se dobrih 10 godina (kad se sjetim onih Brannova i HSV-a ili Spartska Moskvi doma) nagledali ovakvi prezentacija i utakmica.

Sad nevezano za utakmicu...

Pojedinci bi se trebali zapitat za koga navijaju i
    kako to da nemaju potrebu napisat nešto nakon pobjeda i dobrih rezultata nego jedva čekaju da izlječe svoje nejebice i frustracije ovdje nakon lošeg rezultata?

Na jesen kad je bila strka i stiska sa magarcima se pričalo da je samo HNL bitan, sad kad smo tu relativno okej konkurencija je nikad slabija. Pa bila je identična i prošle sezone pa smo sad za 10 bodova jači nego tada u istom trenutku sezone.
  • Ljubo
    409
    krivo sam se izrazio, ne možda jačine ekipa nego prikaz na terenu.
  • Crni86
    20k
    ali opet su bili klase.Mr Anderson

Na kojim to pozicijama? Petko i Pjaca okej slazem se. Mozemo tu dodati Batija i Peru.

Pere dobar dio prosle sezone nije bilo i covjek bi reko da nedostatkom batija, pjace i petka bi trebao najvise patit nas napadacki dio, defanzivna igra im nikad nije bila jaca strana.

Mi smo prosle sezone sa jebenim Mmaeom primili samo jedan gol od Milana, bekovi su nam bili lijevo rpg i desno ktc. Zadnji vezni ademi i misic. Defanzivno smo u toj utakmici u odnosu na danas izgledali kao space shuttle, a po imenima bi reko da nam je momcad za defanzivnu igru bila slabija nego tada.

Protiv BVB-a smo u žnj formaciji primili isti broj golova kao danas protiv Genka.

U Londou protiv Arsenala smo primili manje golova nego u Lilu.
  • Ljubo
    409
    inače se slažem sa tobom ali mi ovo nema nekog smisla kaj se tiče dječjih bolesti, ista ekipa koja je pušila od Balkania je izborila ligu prvaka i tamo uzela 11 bodova. Moramo biti realni i komentirati kada nešto ne ide, jer noćne more su mi bile Europe gdje su nas guzili Astra, Ludogorec, i slične idiotarije. Ovaj Dinamo u Europi me podsjeća upravo na taj od prije 10, 15 godina di smo bili impotentni.
  • Pacho
    14.6k
    Trener Genka Nicky Hayen prokomentirao je utakmicu na konferenciji za medije.

"Zaslužena pobjeda za nas. Osjetio sam da nam je Dinamo pokazao puno poštovanja, to je za nas bilo pozitivno."

Dobro je to sazeo. Dode, pobijedi te 3-1 u gostima i jos javno da do znanja da misli da si se usrao.
  • MarK
    1.4k
    Osjetio sam da nam je Dinamo pokazao puno poštovanjaPacho

Sve je rečeno. Čak je i on primijetio koliko smo plašljivi.
  • Crusades
    22.2k
    ista ekipa koja je pušila od Balkania je izborila ligu prvaka i tamo uzela 11 bodova. Moramo biti realni i komentirati kada nešto ne ide, jer noćne more su mi bile Europe gdje su nas guzili Astra, Ludogorec, i slične idiotarijeLjubo

Uzela je 11 bodova s drugim trenerima od trenera koji je vodio tu ekipu protiv Ballkanija... plus Pjaca, Sučić i Baturina sezonu iskusniji nego tada. Torrente, itd... Kule koji nije isti igrač sezone 23/24 i 24/25. Tad je već debelo zabijao.

Naravno da su to noćne more, ali nas večeras nije našamarala Astra nego nas je pobijedio Genk. Nitko nije sretan zbog toga, ja bi najsretniji bio da smo pobijedili, vjv bi još sad bio u Dabi, ovak sam pobjegao doma nakon kraja tekme.

Opet kažem, jedno je argumentirana kritika, a nešto sasvim drugo je šamaranje majmuna po tipkovnici i liječenje svojih frustracija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet