• Draž
    1.7k
    Ja ću samo prepričati jedan dio razgovora sa jednim frendom oko izbora koji mi je rekao da je jučer pričao s par protivnika DP-a (čitaj mamićevaca) oko te liste povjerenika i svi su mu rekli da će glasati za Žigu jer svoje liste nemaju. Pametnome dosta.
    O Žigi ne treba trošiti puno slova, sve se zna o njemu.
  • masacusec
    6.2k
    O Žigi ne treba trošiti puno slova, sve se zna o njemu.Draž
    A jbg, rak i njegove metastaze ne liječe se tako lako...
  • mali M
    8.6k
    Ka ne kužim zakaj ste tak korektni i "u rukavicama". Postoji popis tih povjerenika, jel može netko tko je upoznat sa situacijom napisati pokoju riječ o njima. Ovo kak ste napisali za čovjeka iz Požege. Tak koju riječ o drugima. Gdje djeluju, kakav posao rade, dinamovština itd.. ja nemam uvid u te stvari i jedini koje sam znao su Deda i ako se ne varam Draž... Dajte nam malo mesa da vidimo kao neutralci kome bi dali glas...
  • NKDZ86
    5.6k
    meni za sad favorit čovjek iz zaprešića jer je mlad čovjek, jel zna neko o njemu?
  • ivanzg
    405
    Zlatko Premuš iz Belice je mamićevac
  • Draž
    1.7k
    Bio je da. Ali isto tako je bespogovorno i spremno stao na stranu DP-a kad se glasalo o novom statutu tak da se je malo abolirao po tom pitanju.
  • BluePhone67
    5.3k
    Ako mislimo na Bernarda Bakovića svakako dajem veliki plus za njega. Naravno debeli minus ide Žigroviću.
  • shameless86
    765
    kak je netko vec napisao..neka se o svakome napise par crtica,za nas koji nismo upoznati sa njihovim radom..da na temelju necega izaberemo najbolje..nebi htio da udje netko tko nije zaslužio..fala lepa
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    Zlatko Premuš iz Beliceivanzg

Recimo fascinantno da je jedna Belica jača od čudo gradova koji su kao dinamovski (Našice, Gospić, Otočac, Ogulin, Vukovar).deda

To je vezano na enormnu aktivnost povjerenika koji je iz tog mjesta. U biti i dokaz da je aktivnost lokalnih ljudi najvažnija po pitanju članstva, očito ljudima treba neki poticaj da se učlanerioda
  • Draž
    1.7k
    Ja mogu napisati tko po meni nije zaslužio da se njega izabere:

5. Zdenko Kalkan
    8. Igor Lisak
    10. Antun Malek
    13. Zdenko Pejanović
    15. Damir Žigrović

Ostalima na volju...
  • Papastrumf
    19.1k
    Napisat ću par informacija o povjerenicima. Na kojem području uglavnom djeluju (iako mogu učlanjivati bilo gdje) te koliko aktivnih članova imaju trenutno. U pravilu oni povjerenici koji su tu već duže vrijeme imaju i više članova, a friški imaju manje, što je i logično, iako ima nekih iznimaka. Noviji povjerenici su Baković, Brekalo, Horvat, Lulić i Pavlić, dok su ostali već duže vrijeme povjerenici.

1. Bernard Baković - Bihać i Zaprešić, 102 člana
    2. Nenad Bračun - Virovitičko-podravska, 144 člana
    3. Dario Brekalo - Požeško-slavonska, 324 člana
    4. Marko Horvat - Međimurska, 392 člana
    5. Zdenko Kalkan - Osječko-baranjska, 355 članova
    6. Stjepan Kovačević - Brodsko-posavska, 497 članova
    7. Stanko Lazar - Varaždinska, 682 člana
    8. Igor Lisak - Ivanić Grad, Zagrebačka, 554 člana
    9. Neven Lulić - Zagreb, 67 članova
    10. Antun Malek - Osječko-baranjska, 69 članova
    11. Mario Marčec - Sisačko-moslavačka, 76 članova
    12. Matej Pavlić - Krapinsko-zagorska, 315 članova
    13. Zdenko Pejanović - Vukovarsko-srijemska, 372 člana
    14. Zlatko Premuš - Međimurska, 1.079 članova
    15. Damir Žigrović - Zagreb, 774 člana
  • NORTE
    19.7k
    Totalno padobransko pitanje.
    Na izborima će se moći glasati i za kandidirane povjerenike dinama od kojih će njih 5 dobiti mjesto u skupštini?
  • ivanzg
    405

Mogao je učlaniti 1000 ljudi, to ne mijenja činjenicu da je mamićevac.
  • Draž
    1.7k
    Tako je. Glasaš za kandidacijsku listu, u trenutnom slučaju to je DP i na listi povjerenika glasaš za jednog povjerenika, a njih pet sa najviše glasova će ući u Skupštinu.
  • crophantom
    2k
    Koliko očekujete da ce ljudi glasati? Nekako mi se sve čini medijski puno puno manje popraćeno od izbora kad je Zeko dobio, a ni klub nije bas aktivan na društvenim mrežama po tom pitanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.