• Draž
    2k
    Ja ću samo prepričati jedan dio razgovora sa jednim frendom oko izbora koji mi je rekao da je jučer pričao s par protivnika DP-a (čitaj mamićevaca) oko te liste povjerenika i svi su mu rekli da će glasati za Žigu jer svoje liste nemaju. Pametnome dosta.
    O Žigi ne treba trošiti puno slova, sve se zna o njemu.
  • masacusec
    8.3k
    O Žigi ne treba trošiti puno slova, sve se zna o njemu. — Draž
    A jbg, rak i njegove metastaze ne liječe se tako lako...
  • mali M
    10.9k
    Ka ne kužim zakaj ste tak korektni i "u rukavicama". Postoji popis tih povjerenika, jel može netko tko je upoznat sa situacijom napisati pokoju riječ o njima. Ovo kak ste napisali za čovjeka iz Požege. Tak koju riječ o drugima. Gdje djeluju, kakav posao rade, dinamovština itd.. ja nemam uvid u te stvari i jedini koje sam znao su Deda i ako se ne varam Draž... Dajte nam malo mesa da vidimo kao neutralci kome bi dali glas...
  • NKDZ86
    10.1k
    meni za sad favorit čovjek iz zaprešića jer je mlad čovjek, jel zna neko o njemu?
  • ivanzg
    516
    Zlatko Premuš iz Belice je mamićevac
  • Draž
    2k
    Bio je da. Ali isto tako je bespogovorno i spremno stao na stranu DP-a kad se glasalo o novom statutu tak da se je malo abolirao po tom pitanju.
  • BluePhone67
    5.5k
    Ako mislimo na Bernarda Bakovića svakako dajem veliki plus za njega. Naravno debeli minus ide Žigroviću.
  • shameless86
    2.3k
    kak je netko vec napisao..neka se o svakome napise par crtica,za nas koji nismo upoznati sa njihovim radom..da na temelju necega izaberemo najbolje..nebi htio da udje netko tko nije zaslužio..fala lepa
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Zlatko Premuš iz Belice — ivanzg

Recimo fascinantno da je jedna Belica jača od čudo gradova koji su kao dinamovski (Našice, Gospić, Otočac, Ogulin, Vukovar). — deda

To je vezano na enormnu aktivnost povjerenika koji je iz tog mjesta. U biti i dokaz da je aktivnost lokalnih ljudi najvažnija po pitanju članstva, očito ljudima treba neki poticaj da se učlane — rioda
  • Draž
    2k
    Ja mogu napisati tko po meni nije zaslužio da se njega izabere:

5. Zdenko Kalkan
    8. Igor Lisak
    10. Antun Malek
    13. Zdenko Pejanović
    15. Damir Žigrović

Ostalima na volju...
  • Papastrumf
    24.4k
    Napisat ću par informacija o povjerenicima. Na kojem području uglavnom djeluju (iako mogu učlanjivati bilo gdje) te koliko aktivnih članova imaju trenutno. U pravilu oni povjerenici koji su tu već duže vrijeme imaju i više članova, a friški imaju manje, što je i logično, iako ima nekih iznimaka. Noviji povjerenici su Baković, Brekalo, Horvat, Lulić i Pavlić, dok su ostali već duže vrijeme povjerenici.

1. Bernard Baković - Bihać i Zaprešić, 102 člana
    2. Nenad Bračun - Virovitičko-podravska, 144 člana
    3. Dario Brekalo - Požeško-slavonska, 324 člana
    4. Marko Horvat - Međimurska, 392 člana
    5. Zdenko Kalkan - Osječko-baranjska, 355 članova
    6. Stjepan Kovačević - Brodsko-posavska, 497 članova
    7. Stanko Lazar - Varaždinska, 682 člana
    8. Igor Lisak - Ivanić Grad, Zagrebačka, 554 člana
    9. Neven Lulić - Zagreb, 67 članova
    10. Antun Malek - Osječko-baranjska, 69 članova
    11. Mario Marčec - Sisačko-moslavačka, 76 članova
    12. Matej Pavlić - Krapinsko-zagorska, 315 članova
    13. Zdenko Pejanović - Vukovarsko-srijemska, 372 člana
    14. Zlatko Premuš - Međimurska, 1.079 članova
    15. Damir Žigrović - Zagreb, 774 člana
  • NORTE
    27.8k
    Totalno padobransko pitanje.
    Na izborima će se moći glasati i za kandidirane povjerenike dinama od kojih će njih 5 dobiti mjesto u skupštini?
  • ivanzg
    516

Mogao je učlaniti 1000 ljudi, to ne mijenja činjenicu da je mamićevac.
  • Draž
    2k
    Tako je. Glasaš za kandidacijsku listu, u trenutnom slučaju to je DP i na listi povjerenika glasaš za jednog povjerenika, a njih pet sa najviše glasova će ući u Skupštinu.
  • crophantom
    8.8k
    Koliko očekujete da ce ljudi glasati? Nekako mi se sve čini medijski puno puno manje popraćeno od izbora kad je Zeko dobio, a ni klub nije bas aktivan na društvenim mrežama po tom pitanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet