• Sajla
    13k

"Na ovim izborima pravo glasa ima: 28.215 članova."
    To znači da je 28 tisuća punoljetnih ljudi bilo učlanjeno u Dinamo i ove i prošle godine. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je trenutnih članova koji ne mogu glasati jer nisu bili članovi u 2024. godini, a koliko je maloljetnika. Na prvu sam pomislio da 23 tisuće ljudi nije produljilo članstvo što me šokiralo, a onda sam se sjetio uvjeta punoljetnosti pa odahnuo.

Eh sad, koliko će nas izaći na izbore? I mene to jako zanima i jedva čekam vidjeti rezultate. Svi s kojima sam pričao su mi rekli da izlaze, ali vjerujem da postoji ogroman broj pasivnih ljudi kojima to nije na kraj pameti. Ako je na prošle izbore izašlo 7 od 13 tisuća, ne vjerujem da će ovaj put izaći veći postotak, očekujem sličan ili manji odaziv.
  • NORTE
    19.7k
    Pošto zaokružujemo/biramo samo jedno ime s liste povjerenika, a u skupštinu ih ulazi 5, ne bismo trebali svi glasati za istog.Sajla

Od onih povjerenika o kojima nije bilo riječi, brojem učlanjenih dinamovaca ističu se:

4. Marko Horvat - Međimurska, 392 člana
    6. Stjepan Kovačević - Brodsko-posavska, 497 članova
    7. Stanko Lazar - Varaždinska, 682 člana
    12. Matej Pavlić - Krapinsko-zagorska, 315 članova

Mislim da bi o glasu za nekog od gore navedenih također valjalo razmisliti, iako ovdje nismo vidjeli nikakve info o njima.

Znam da broj učlanjenih dinamovaca ne mora biti glavni i jedini razlog zašto nekome dati glas, ali ovo je trenutni jedini indikator u odnosu na druge čiji je broj učlanjenih dosta manji.

Ne znam baš ništa o čovjeku, ali ako je učlanio 682 dinamovca u ovoj godini, to je velika stvar.
    Slično vrijedi i za onog koji je učlanio njih preko 300.
  • NORTE
    19.7k
    Od ovih koje sam gore naveo Horvat i Pavlić su noviji povjerenici i učlanili su zavidan broj dinamovaca pa bih njih istaknuo.
  • rioda
    10.2k
    viber-slika-2025-03-25-19-25-44-633.jpg

Marko Horvat je 46-godišnji povjerenik za Međimursku županiju koji je već u prvoj povjereničkoj godini učlanio gotovo 400 članova. Strastveni Dinamovac, vlasnik godišnje ulaznice za tribinu Zapad i redovan na utakmicama. Cilj mu je maksimalno povećati broj članova Dinama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Inače je i privatni poduzetnik, a uz nogomet i Dinamo strast su mu i motociklističke i automobilističke utrke na kojima se natječe u okviru Moto kluba Metalni Racing Team čiji je i predsjednik. Početkom godine organizirao više akcija učlanjenja u Dinamo diljem sjevera Hrvatske, a od planova se ističu i osnivanje udruge navijača te organizacija Plave noći.

Evo par riječi o Marku Horvatu, uz njegovu suglasnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.