• Jurki
    18.9k
    Kova cestital Rijeci na osiguravanju Europe do Bozica.. zazelio srecu kmečavcima.
    Da mi je to jednom cuti da njihovi treneri cestitaju ili zazele srecu Dinamu.
    Bravo Kova.. ali ja cu zazeljeti srecu Albancima.
  • wolfgang14
    2.9k
    Lijepo je za vidjeti da se Kova ne mora kuhat u odijelu!
  • cron1ck
    2k
    Ima kakve šanse da se na dan utakmice pusti prodaja preostalih karata za one koji nisu članovi?
  • rokikaciga
    4.5k
    U svako kolo predictora stavljam Kuleta :heart:
  • Crusades
    17.8k
    Ne smijemo napravit pogrešku kao prošle sezone gdje je "profa" podcijenio Rijeku nakon blamaže u Ljubljani i mislio da će ziheraški past sami od sebe i mi uzet 3 boda. Od prve sekunde se postavit agresivno, nametnut se, igrat brzo i maksimalno okomito. Oni se uvijek napale samo na Dinamo, treba im uzvratit istom mjerom agresive.
  • veselko tenžera
    5.4k
    Ne smijemo napravit pogrešku kao prošle sezone gdje je "profa" podcijenio RijekuCrusades

Kako vrijeme prolazi sve je jasnije uloga Profe kao i uloga naših igrača u svim prošlosezonskim posrtajima. Nije Profa nikog podcijenio niti igrao ziheraški. Dapače, bio je jako dobro svjestan kakvu ekipu ima i koliko je sposobna. Mi smo zbog zaljubljenosti u igrače prst krivnje usmjerili u krivom smjeru.
  • Mlađi referent
    13.8k
    Rijeku očekujem bar dva levela iznad ovog kaj su do sad ove sezone igrali.

Veselim se tekmi i mislim da će bit spektakl.
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Bit ce ovo jebena tekma, moramo to odradit na nivou. Vratit za proslu sezonu i naplatit sve duplo!
  • ŽacZgb
    333

Taj film ne bumo gledali. Otkaz bi dobio nakon presice,a onda bi ga ganjali sa vilama po Splitu.

Kaj se tekme tiče,samo da nastavimo kak smo krenuli i da pokažemo svima tko je glavni. Nadam se da konačno u derbije ulazimo sa pobjedničkim gardom,a ne jadni i preplašeni. Tko god bude na terenu u prvih 11 nek da sve od sebe,sretno dečki.
  • Kumerle
    1.2k
    Naprijed plavi lavovi, bodre vas vaši Purgeri!
  • cron1ck
    2k
    Gospodo danas igra Dinamo :smile:
  • Nemrem igra Dinamo
    3.9k
    Ženo, nemrem, igra Dinamo!
    Danas želim nastavak ozbiljnog pristupa, da izađemo odmah u pressing i revanširamo se za onu zadnju na Ruji.
    Naravno, clean sheet se podrazumijeva :cool:
    Daj mi samo pobjede!
  • Crle
    1.2k
    Rekao sam na početku da u prvih pet utakmica uzimamo 15 bodova.

Danas idemo na 3/5. Slomit ćemo ih tempom.
  • shameless86
    675
    po antolicu iz sn-a najvjerojatnije ovaj sastvav
    Nevistić - Valinčić, Dominguez, McKenna, Perez-Vinlöf – Ljubičić, Mišić - Lisica, Stojković, Hoxha – Beljo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet