• Orc123
    13k
    Dobro se zna koji novinari imaju kakve takve info iz kluba....Ledinski, Vice, Olivari, Šola, Tironi i tu i tamo Nicota......sve ostalo 0 bodova.....najveci izvori za njih a pogotovo ove ostale su Zona Dinamo i bujna mašta....
  • Jurki
    18.9k
    referiral sam se na upis maloprije da je tokom utakmice moguca promjena Stojkovic - Vidovic.
    Isto tak me nebi cudilo da sutra izađe clanak kak je Villar, placeno pojacanje 3 milijuna eura promasaj koje je zakucano na klupu nakon samo 2 utakmice.
    Logicna mi je promjena u prvih 11 di Hoxha ulazi unutra. Hoxha mi je velika enigma.. kod nas od loseg, do maksimalno prosjecnog.. a kad dojde u repku odigra vrlo dobro.
    Dal ga se ne zna pravilno koristiti ili kaj, nemam pojma.
  • DiddyGuela
    4.1k
    Ocekujem da izađemo sa gardom sampiona, dominantno i na kraju slavljenicki naravno.

Ne zanimaju me previse opravdanja. Ako ne ide, onda na misice! Ovi su se prije par dana mucili sa Ircima u gostima, nedostaje im Petrovic... ako treba na silu onda na silu ali 3 boda pod obavezno!
  • hb1
    150
    Dobit cemo lagano danas, letit cemo terenom.
    Pozdrav iz Hrvatske Republike Herceg Bosne.
  • crophantom
    1.6k
    Nadam se da ne ulazimo s Arberom i Stojkovicem. Stojke je idealan danas da uđe u 60toj i razbuca ove koji su sigurno umorni.
  • NKDZ86
    5.3k
    Ajmo dinamo, vratit rijeku na tvorničke postavke!
  • Mladi Starac
    374
    Danas igra Dinamo!!
    Ajmo!!!

Samo nastavit ovaj niz iz prvih tekmi. Sve ce bit dobro.
  • vjeko1701
    17.6k
    Danas samo ozbiljno i fokusirano. Ne sumnjam da će Rijeka odigrati daleko najbolju utakmicu ove sezone upravo protiv nas i ne smijemo njihove igre u utakmicama dosad uzeti kao ikakav primjer.

Shvatiti ovo kao utakmicu protiv aktualnog prvaka i prve mete koju moramo srušiti.
  • ElDorado
    5.3k
    Vjerujem da će ući Stojke a Ljubo se spustiti niže. Ne zato kae to Antolić napisao nema on nikakve info.
  • Hnlovac
    3.1k
    Nadam se da će igrači danas na terenu pred sobom vidjeti Liverpool a ne Rijeku i pristupiti igri kao da je Liverpool pred njima
  • NORTE
    18.5k
    Rijeka će se braniti, ali pobijedit ćemo ih jer smo bolji.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Samo se postaviti kao i dosad i dobit ćemo, ako ništa drugo na rotaciju i svježinu zadnjih pola sata. Iako nadam se da ćemo već vidjeti barem neke obrise igre. Nego, vraćam se prema Puli i vjerojatno ću prolazit kroz Rijeku ili netom prije ili tijekom utakmice, mislite li da postoji šansa da murija zaustavlja zbog Zg tablica?
  • don
    15.2k
    nadan se iston sastavu ka i do sad.
  • Paggini
    65.2k
    Fijumani su odigrali šest utakmica s minimalnom rotacijom i putovali u Irsku ovaj tjedan. Nadam se da ih toliko bolesno pojedemo trkom i toliko ugušimo s napadanjem u 16m da im ne padne na pamet pokušati nešto naprijed igrati.

Nemaju Petrovića, nemaju više ni Selahija, znači da nema nikog tko će biti sposoban kidati naše napade, igrati flastere i jebati naše veznjake u glavu.

Nemamo isprike da ovo danas ne dobijemo, a nadam se fantastičnoj pobjedi Dinama i sramotnom porazu Rijeke jer čini mi se da su pičketine zaboravile tko je Dinamo i ponašaju se kao da nisu prvaci jer smo im mi to dopustili.
  • Niko1986
    2.7k
    Kolikogod oni bili umorni i mi bilo favoriti treba nešto naučiti i od Osijeka prošli tjedan. Rožman je ušao oprezno u prvih 20-ak minuta jer zna da je Rijeka tada najopasnija. Kako je vrijeme odmicalo, Osijek ih je sve više stiskao, a Rijeka je padala. Znam da super zvuči da ih razmontiramo od prve minute, ali treba pametno odigrati. Oni će na punoj Rujevici sigurno krenut jako nakon čega će pasti, posebno kada budu morali mijenjat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet