• BBB Sibenik
    6k
    dobro jutro svima, posebno igračima ZireNKDZ86

“Zira s druge strane ima kontinuitet. Trener Rašad Sadigov na klupi je već petu sezonu, momčad je uigrana i lani je u ovom istom natjecanju izbacila Osijek.”

Germanijak

Mirise na debakl..
  • rioda
    9.3k
    Koliko čitam okolo, ovo je samo iz jednog razloga, nadaju se što većoj zaradi od prijenosa, očito je baš financijski kolaps kod njih trenutno.
  • Crni86
    12.9k
    Arena Sport 1 BiHDroljo

Pogledo tv raspored i nema u najavi utakmice

Ajde neka dobra dusa ak ce naic na neki link danas da ga posalje u inbox da se ubije malo ljetno popodne
  • NKDZ86
    4.8k

a pazi ovo: Zira je jako dobra ekipa, ali spremni smo započeti naš put u Konferencijskoj ligi – kaže Gonzalo Garcia. – Mislim da su šanse 50:50 posto. Zira ima prednost jer su dugo zajedno. Imaju jake igrače u obrani koje znaju što rade.

mene bi bilo sram, čovječe boje se zire...a najluđi grad na svitu, ludilo atmosfera, bog baluna, najviše članova, najveća posjeta, najstarija skupina, ali i najveći jadnici :rofl:
  • Droljo
    19k

A tak piše. U pravilu su točni.
    Možda nije arena bih 1, to znaju zajebat. Vidi na drugim programima pa javi. Možda 2,3,4...
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    https://youtube.com/@cbcsport?feature=shared

Ovo je ovaj kanal od Azera gdje su prenosili prošle sezone. Vidjet ćemo hoce li danas biti. Naravno ako netko ima bolji može podijeliti
  • dumitrumitu
    1.6k
    Ja obično nađem ovdje stream
    https://soccer-1000.com/
  • Jurki
    18.6k
    IMG-0598.jpg

U Sn bi stvarno trebali podhitno uvesti psihotest prilikom zaposljavanja.
    Naslov u rangu kao da putuju na finale konf lige.
    Piskarala, znam da citate.. ja zelim ipak da kapetan taj "avion spizdi" odmah u prvoj utakmici bez mogucnosti popravka.

I jos tog majmuna bez vozacke dozvole stavili u kokpit ko malo dijete.. a u pizdu materinu, jebem te zivote.

Ajmo Zira, gazi gubu.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Cemu grube rici? Neka ih povede kao sto ih je do sada vodio. Cisto dosta.
  • Crni86
    12.9k
    covjek bi reko po naslovu da igra repka
  • Jurki
    18.6k
    cim sam tog kmeta s dredlama videl v kokpitu... opala mi odmah kmica na oci..
    bas bi bilo dobro da bude neka utakmica na noz pa da budaletina pocne primjenjivati isti nacin ophođenja prema sucima kao u hnlu... pa da vidimo kome bi onda kmečal..
  • Noel
    13.7k
    Svim srcem danas uz Ziru :heart:
  • kajsitilud
    783
    asd.png

moje zadnje gledano na youtubeu. počele su pripreme za danas :heart:
  • crophantom
    1.1k
    Moraju mediji malo nahajpati tako da kad dobiju ovu jadnu Ziru onda mogu pisati epove o novom, Garcijinom, Vucevicevom Hajduku, Hajduk verzija 15.0 reklo bi se...
    Lani kad je Osijek igrao s njima pisalo se ko da igraju protiv selekcije doma za starije i nemoćne u Brdovečkom Kraljevcu, sad je odjednom Zira opasna ekipa s kontinuitetom od 5 godina.
  • recikaj86
    650
    Zira, budi kao dobra stara Gzira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.