• vjeko1701
    16.7k
    Fascinantna rasprava al nikako ne uspjevam povezati sa ovom temom. Sad ću prebaciti al dajte bolje pazite na offtopic. Teme Dinama nisu za raspravu o Hajdukovom kreativnom brojanju trofeja.
  • njurci10
    120
    u sorkac to nisam vidio da piše van EU ja pročitao van HR
    Ugl. Da ne offtopicarim.

Prognoziram danas jedno 2:0 za Ziru.
  • NORTE
    17.7k
    Ovaj "naslov" je "osvojen" tako da su 2011. našli neku utakmicu koju su pobijedili 1945., to proglasili prvenstvom i sebi upisali tako da otad broje da imaju 18 prvenstava.
    Tko ne vjeruje, evo koreografija Torcide sa proslave naslova 2005.
    veselko tenžera
    Screenshot-2025-07-22-23-47-01-199-com-opera-browser.png

Proslava zadnje titule, sedamnaeste.
    Sada tvrde da ih imaju 18.
    KLUB SLUČAJ!
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Neki imaju percepciju te Zire da je nešto kao Qarabag i očekuju tako nešto. Realno Zira je puno slabija i Osijek si je sam zabio golove prošle sezone, a sad toj ekipi navodno fale najbolja dva igrača. Magarad je uvijek u stanju negativno iznenaditi, dno ne postoji, ipak očekujem danas nekih groznih 0-0, eventualno 1-1, a na Poljudu da dobiju 2-0 i prođu dalje.
  • blue heart 72
    2.4k
    kaj se magaradi tiče slično kao i ti razmišljam, dok za Rijeku mislim da šaptom padaju u Bugarskoj, najmanje dva razlike za Ludogorec. Za Varaždin također nisam optimist kaj se prolaza tiče
  • NKDZ86
    4.8k
    dobro jutro svima, posebno igračima Zire
  • Blueshadow86
    3.8k
    Rijeka je, po meni, slabija nego prošle sezone. Otišli su im Selahi i Djouahra, a na te pozicije dopeljali Dantasa i Ndockyta koji su lošiji od prve dvojice. Otišao im je i Goda, a došli su im veteran Kreilach i još 2, 3 anonimusa.
    Ne mogu, a da se opet ne šlogiram tko je postao prvak... Ekipa kojoj na krilima igraju Menalo, Rukavina, Ndockyt... U vezi Petrovič, Gojak... Ma daj nek ide sve u 3 lijepe...
  • Droljo
    18.9k
    tko je postao prvakBlueshadow86

Fruk. Vrlo je jednostavno.
  • Mr Anderson
    13k
    Kaj tovare prenosi samo ona njihova digitalna televizija? Nigdje drugdje nema?
  • Droljo
    18.9k

Veli liveonsat ovak:

Arena Sport 1 BiH HD
    CBC Sport HD
  • eol12
    732
    i bas zato se raspizidim kad čujem rasprave trebalo je zadržati Petkovića, Pjacu i slične, ti naši skupi dečki su bili drugi na tablici i ta limitirana Rijeka nas razbila 4:0, a mogla je i vise, dakle remont momčadi pod svaku cijenu bio nužan.
  • crophantom
    1.1k
    da se odigra jos 100 sezona od lani, mislim da bi Rijeka bila prvak u 0.
    Pazi mora ti se poklopiti Fruk da rijesi tekmu n puta, ono protiv Lokomotive prvo pada na pamet, pa u Šibeniku nista, Djuahra jedan potez genijalnosti, Šibenik fula 2 mrtvaca, pa protiv VŽ s igračem manje jebeni Menalo zabije ko da je Vinicius, čovjek to ni na treningu nikad nije izveo, pa neke riješi Janković sa 100 metara.
    Kad ti Menalo ima jedan od ključnih poteza sezone onda znas kakav fluke je bila ta sezona.
    Još uz to im se mora poklopiti da mi odigramo najgore u zadnjih 20 godina i da Hajduk u zadnjoj četvrtini prvenstva iz igre ne može ni zapucati po golu i kiksa valjda 6 utakmica u nizu.
    I mora ti se poklopiti da ti se niko ne ozlijedi jer imaš 11 igraca u klubu, ostalo klupa za 3. HNL.
    Tak da čast Fruku, bio je najbolji igrač lige, ali njih je lani pomazilo sve što je moglo, Bog osobno je stavio na kladionici na njih očito.

Edit: dobili su neke ključne derbije i svaka im čast na tome, ali i tu ti se mora poklopiti da imaš 2 imbecila kao Cannavaro i Gattuso koji idu na Rujevicu točno onako kako normalan čovjek na Rujevicu nejde.
  • Droljo
    18.9k

Sve se slažem. Kad prodaju fruka borba za treće mjesto.
  • Crni86
    12.9k
    Nema meni ovo bas pretjerano smisla oko tog hdtva i t coma.

Znaci t com dao platformu da se emitira njihov program, i sad prijenos utakmice samo na tom kanalu i t com ne moze na svom kanalu to prenosit (max sport). Uz to t com im je dao da na svom kanalu rade prijenos utakmica hnl-a na koje prava ima opet isti taj t com (max sport).

Iskreno ne vidim koja je korist u ovome svemu t coma? Nekako mislim da vise zarade kada sami emitiraju (razni sponzori, medijski prostor itd) nego za to da su im dali taj kanal.
  • bongo
    1.2k
    Znaci t com dao platformu da se emitira njihov program, i sad prijenos utakmice samo na tom kanalu i t com ne moze na svom kanalu to prenosit (max sport). Uz to t com im je dao da na svom kanalu rade prijenos utakmica na koje prava ima opet isti taj t com (max sport).Crni86

Koliko sam upoznat naknada od 2 EUR za taj dodatni paket se dijeli pola pola, što znači da 1 EUR pripada T-Comu za platformu, a 1 EUR ide Hajduku koji je i vlasnik televizije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.