• Ivdzo11
    8k
    Ron Raçi je blizu Hajduka! Tako barem glase najnovije vijesti s Kosova koje govore da su Bijeli zagrizli za stopera Prishtine.

Spremni su, špekulira se, platiti i odštetu od 300.000 eura za igrača kojemu je izrazita snaga lijeva noga što znači da bi mogao biti zamjena za Dominika Prpića koji je transferiran u Porto.
  • Bosskovitz
    17.8k
    Kad smo već na tome, njihova druga avangardna titula, iako ni blizu senzacionalna kao ova iz 1945., je ona iz 1941. kada su osvojili prvenstvo Banovine Hrvatske - što nije ni bilo državno prvenstvo nego de facto prvi dio prvenstva u kojem je sudjelovalo 8 klubova iz Banovine Hrvatske, jedan iz Drinske Banovine (sarajevski SAŠK) i jedan iz Dunavske Banovine (HŠK Bačka iz Subotice); a služilo je kao kvalifikacije za državno prvenstvo, odnosno prvenstvo Kraljevine Jugoslavije.
    Kad bismo recimo mi takve "titule" brojali kao prave titule, onda bismo godinu dana ranije, 1940. godine, osvojili čak dvije titule prvaka u istoj sezoni jer smo osvojili i kvalifikacije za državno prvenstvo i državno prvenstvo.

Treća avangardna titula koju su osvojili je, naravno, uz pomoć beogradskog FSJ-a doslovno ukradeni (što je potvrđeno pravomoćnom sudskom presudom) i nikada vraćeni naslov prvaka SFRJ iz 1979. godine.

EDIT: zaboravio sam četvrtu jer nije naslov prvaka nego naslov osvajača superkupa 1995. godine - natjecanja koje se nikada nije odigralo. Doslovno, kad odete na njihovu web stranicu pod trofeje, za svaki naslov postoji posebna podstranica s detaljima osim za izmišljeni superkup 1995.
  • Noel
    13.7k

Oni da su osvojili KVG 67 o tome bi slušali dan danas od Cmrečnjaka Puškara i ekipe prije svake utakmice Hajduka na MaXsportu.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    Sta su sve sebi pripisali ne bi me cudilo da su neki trofej za cetvrtfinale LP izmislili.
  • Crni86
    12.9k
    Sa maresica i erlica na lika iz pristhine :lol:
  • shameless86
    382
    kakav je kosovar?zna netko?
  • Sibirski plavac
    5.7k

"Kup skladišta" kako ga zove magareća podcast scena.

Zanimljivo da su i oni igrali "kup skladišta" jednom, 1970/71. To što su ispali od "velikana" Vitorie Setubal je već druga stvar koju ne spominju. Još i tvrde da nikad nisu igrali taj smiješni kup, a evo, jesu, jednom i ispali već u drugoj rundi...

Zato četvrtfinala LP i polufinala kupa Uefa veličaju kao da su dobili trofej za to. Igrao je i APOEL četvrtfinale LP prije nekih 10ak godina i nisam vidio da danas njihovi navijači to veličaju kao magarad svoja četvrtfinala i polufinala.

Mislim, što reći, pričamo o klubu kojem su 3 najzvučnija imena koja su izbacili u povijesti Stuttgart, Torino i Metz.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Maresic je 99 posto gotova stvar tovarima.
  • Droljo
    19k
    To što su ispali od "velikana" Vitorie SetubalSibirski plavac

Tad je Mourinho igrao za setubal jebiga...
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Još i tvrde da nikad nisu igrali taj smiješni kup, a evo, jesu, jednom i ispali već u drugoj rundi...Sibirski plavac

Ovo mi je nasmijesniji argument ikad. Oni nisu igrali to jer je to bilo samo za odredene gradove. A jedan pogled na wikipediju je dosta da vidis da jesu i da samo blebecu gluposti :lol:
  • Noel
    13.7k

Joj ne sad ćemo do početka sezone slušat mitomaniju o Marešiću samozatajnom mesiji i spasitelju. Da je on ustvari najbolji stoper lige prošle sezone ali smo mi svi krivo gledali i da Radeljić, Uremović, Koski, Galešić su nikakvi igrači naspram Marešića. Bit će i ovdje pacijenata koji će bacat takve mitomanske gluposti i da su Dominguez i McKenna promašaji a Marešić veliko pojačanje.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Malo se otišlo off topic, ali evo da kažem svoje mišljenje o KVG. Prvih nekoliko godina su stvarno igrale samo ekipe iz grada s velesajmom, ali u sezonama kad smo mi igrali finale i u sezoni kad smo osvojili Uefa je slala po 3 kluba iz top 16 liga u KVG, zato je bilo tako jako natjecanje. U to doba sigurno najjači kup nakon kupa prvaka, Barcelona ga na službenim stranicama naziva i pretečom kupa Uefa, al možeš ga jebat kad ga Uefa ne priznaje pa automatski gubi na važnosti u modernom nogometu.
  • Mlađi referent
    13.6k
    Kad bismo recimo mi takve "titule" brojali kao prave titule, onda bismo godinu dana ranije, 1940. godine, osvojili čak dvije titule prvaka u istoj sezoni jer smo osvojili i kvalifikacije za državno prvenstvo i državno prvenstvo.Bosskovitz

Ne bi jer nismo postojali 1940.
  • Blueshadow86
    3.8k
    Stoperski par tovara, Šarlija - Marešić, za 21. po redu pukušaj osvajanja titule - može! :snicker:
  • Keyser Soze
    14.9k
    Marešić je dobar stoper, ali klasično precijenjen kao i većina HNL igrača. Marešić im je zamjena za Prpića, a zamjena za Uremovića im može biti jedino Erlić.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.