• periklo
    57

Uz ove gore navedene sigurne, ovo su po vjerojatnostima ostali…
  • periklo
    57

I ekipa iz druge kolone ovdje…
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Doma:
    Feyenoord
    Viktoria Plzen
    Nottingham Forrest
    Genk

u Gostima:
    Roma
    Ferencvaros
    Sturm Graz
    Go Ahead Eagles
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Meni je zapravo tak svejedno s kime ćemo igrat do finala
  • Dinaminjo
    1.6k
    Gostovanje kod Celtica, neki belgi, moze opet muszerija slovan..
  • FelceAzzurro
    620

Ja sam rezervirao smještaj i termin u istanbulskoj klinici da sredim kosu par dana iza tekme. Laganih 10 dana pive i kebaba, glave pod anestezijom od pive i novim zaliscima. Imat cu ljepšu frizuru od Raqel.
  • strukson
    7
    ili da docekamo cigane doma
  • Neron53
    2k
    Bolje kod njih nego doma.
  • NORTE
    19k
    Pojasni.
  • Dzoni
    1.9k
    Neka nas što dalje od Cigana, utakmica koja bi bila sve osim nogometa
  • M94
    1.9k
    Daj tu mrtvu Zvezdu, želim vidjeti Bobana u loži kako slavi pobjedu.
  • Pacho
    4.3k

Slazem se. I cijela grupna faza bi se prakticki svela na tu utakmicu.
  • NVKOD
    7.3k
    Koliko god bi mi htjeli da izvučemo Zvezdu zbog nekih nepodmirenih računa, ne bih volio igrazi protiv njih. Iako smo torpedirali njihovu braću '97 i bilo bi fantastično da isto napravimo i njima, dojma sam da bi se na toj utakmici najmanje igrao nogomet.

Počevši od prepucavanja njihovih i naših medija do političkih tenzija (Vučić prvenstveno), mislim da nije vrijedno toga svega. Mi ovdje gradimo jednu lijepu priču i sigurno nam ne treba nekakva mrlja i spuštanje na njihovu razinu (čitaj: seljaštvo). Osim toga, zanemarilo bi se ostalih 7 europskih utakmica...
  • jedan u nizu
    15.1k
    Ajde, ako smo mogli sa Partizanom igrati 2 godine nakon zavrsetka rata, ili repka 4/5 godina nakon rata, mozemo i mi sa Zvezdom 30 godina nakon rata.

Da, naravno, bilo bi to vise od utakmice, ali ne vidim zasto bi to bio toliki problem. Gostovanja ionako nece biti. Problema nece biti, Ekscesa nece biti nigdje.
    Bilo bi nesto kao protiv AEKa prije dvije godine.

Da su gostovanja dozvoljena, da, bilo bi zajebano, ali ovako, nista tako ekstremno kako svi pricaju :)
  • KtcGoat
    1.1k
    Problema nece biti, Ekscesa nece biti nigdje.
    Bilo bi nesto kao protiv AEKa prije dvije godine.
    jedan u nizu

Mislim da AEK nije najbolji primjer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.