• Buljko
    13

2:0 za City.
  • BigZ
    682
    Meni se svidaju utakmice s tvrdim, neatraktivnim protivnicima.

Eh da su nam protivnici mjesavina Barce i Reala za prestiz, i Ballkani, Plzen za bodove. Koji je ultimativni cilj takvih zelja? Cemu ta polarnost?

Vjerujem da Boban svojim iskustvom, zivotnim i poslovnim, vidi Dinamo kao klub koji moze postici visoke domete. Doveden je sef la masije, dovedeni su ljudi koji vide isto. Hocemo li i mi progledati? Referirat cu se na seriju The Office, kada Michael Scott kaze da ima plan kako spasiti firmu u 45 koraka. Pa ga pitaju kako, a on kaze 45. korak "firma spasena", a sad ajmo zasukat rukave i saznat kojih 44 koraka prethodi tom zadnjem.

Dakle, korak 45. Dinamo dize trofej EL, to je vizija, to je cilj. I neka na tom putu stoje Rome, Porta, Ville, Stuttgarti itd. Daj mi sve. Give them nothing, take from them everything.

Neka drhti cijela Europa
  • Chempers
    752
    Mislim da ćemo teško ove godine do nekog rezultata u EL, ponajviše radi toga što mislim da će trebati vremena ovom novom kadru, previše promjena je napravljeno da bi odmah moglo sve kliknuti a drugi razlog je trener, njegovo neiskustvo i tip nogometa koji želi igrati a koji Dinamo ne može igrati u Europi ako želi rezultate. Dobro se zna kako smo igrali svaki put kad smo ostvarili neki zapazeniji rezultat.

Samo se nadam da je selekcija rađena s nekakvom dugorocnom vizijom europske konkurentosti a ne isključivo da vratimo titulu a ostalo šta bude.
  • SAS1987
    18k
    Ne zelim biti pesimist ali nam je rezultate donosila Bjelicina obrambeno tvrda, stabilna igra sa odlicnom tranzicijom a ove sezone radimo transformaciju u moderni, kombinatorni, brzi nogomet koji bi iza mogao ostavljati puno rupa jer generalno zahtjeva veci kvalitet igraca. Znam da recimo Bodo uspješno igra na takav nacin jer su taj sustav gradili godinama.

Hnl cemo pregaziti, a za europu bi bio zadovoljan da prodemo grupe EL.
  • Filip85
    388
    Dinamo dize trofej EL, to je vizija, to je cilj.BigZ

Bojim se da od toga ništa dok se ne vrati stari sistem lige prvaka gdje 3. ide u Europa ligu. Ovako ako si prvak igraš "samo" LP i to je to, jedino da namjerno žrtvuješ HNL da bi išao u EL, što bi naravno bilo suludo.
  • Buljko
    13

BigZ je mislio na ovu sezonu, što je teoretski moguće.

A može se, inače, kroz kvalifikacije za LP "spustiti" u EL.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.