• znajdatevolimja
    1.6k

Zato što ne želim da nad klubom orgijaju krezube seljačine koje veze nemaju s ičime, a najmanje s Građanskim. Ne želim da Dinamo bude instrument za političke igre i ne želim da ta utakmica potencijalno uništi ovo što imamo sada, a predugo smo to gradili.

Neda mi se slušati svaki jebeni dan o Hrvatima, Srbima, Turcima, Četnicima, Ustašama jer mi je više toga pun kurac.

Pobijedili smo kriminal u našem klubu, veće zlo od cigana. Možemo nastaviti gurati pozitivnu priču ili se opet uvaljati u blato, a to je s ovom utakmicom neizbježno, to jest neizbježno je da nas drugi uvaljaju u blato.
  • vjeko1701
    17.9k
    Kolege koji ste južno od Save, jel sve u redu? Piše se o podrhtavanju cijelog Balkana pa da provjerim dal se kome kaj dogodilo.

Ako treba kakva pomoć, samo javite.
  • crophantom
    1.8k
    Javljaju mi da podrhtava ispod svetog Roka od napinjanja moždanih vijuga u traženju načina da se pjeva Ajmo ustaše, a u isto vrijeme navija za Crvenu Zvezdu protiv Plave, a da ne ispadne glupo... LjPV ce se morati uključiti ko konzultant.
  • Thor
    645
    Ok kad tad mozda, ali za sada uefa to nece dozvoliti.
  • Thor
    645
    malo sam sad tu od novog zagreba prema turopolju osjetio podrhtavanje... hebote ima rupa na cesti, cudo! Nikak da to zakrpaju! :smirk:
  • plavi72
    1.7k
    Roma u gostima :pray: :heart:
  • Papastrumf
    18.7k
    Gotovo svi imaju želju Romu u gostima, što znači da sigurno nećemo u Rim :grin:
  • znajdatevolimja
    1.6k

Dobit ćemo najmanje stadione u gostima, siguran sam
  • NitkoBitan
    30.9k
    Najmani stadioni = uglavnom najslabiji protivnici = veca sansa za prolaskom dalje.
  • Pacho
    4.3k
    Daj nam najlaksi moguci zdrijeb da napumpamo koeficijent
  • Mihaljević
    13.5k
    Zašto ne Zvezda?

To je Dinamov daleko najveći rival uz “veliko” poštovanje ostalim provincijskih rivalima. Jedva čekam da ih maznemo tri razlike u sred Beograda, jer imamo 7 puta jaču, mlađu i bolju momčad.

Mrzim ih, prezirem ih i svakog ko je igrao za taj smrdljivi klub bez povijesti koji od početka postojanja ima sve moguće i nemoguće privilegije. Mrzim svaki njihov transparent, mrzim svakog njihovog prošlog, sadašnjeg i budućeg igrača. Klub bez duše. A i šta pričati o klubu koji je pristao biti ruska kurva.

Živim za dan kad će jedan veliki i gospodski klub poput Građanskog mazne malu usranu Zvezdu
  • NORTE
    19k
    FCSB – avion direktno, ~2.782 mjesta.periklo

Daj ovo čovječe!
  • Thor
    645
    svaka cast na trudu :strong:
  • tigric
    820
    Bas je krš ovaj Fener. Daj nam ih na Maksimiru u prvom kolu dok je Mourinho još trener
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.