• ElDorado
    7.7k
    Ovu momcad i ove igrace bolje bi ukomponirao i vodio neki mladi trener iz npr Barcelone B jer ima vise i znanja aprije svega iskustva od naseg trenera s Temua
  • zadnjired
    41
    Demokracija u našem klubu je mladolika pojava kao i mogućnost povećane autonomije u upravljanju istim. Trebate shvatiti da smo mi kao klub tek na početku procesa tj. trnovitog puta da na nogometnom planu ustrojimo zacrtane želje i ambicije.

Do nedavno nismo imali pošteni Fan shop, do nedavno je većini bilo bitno samo da smo ispred tovara, do nedavno nisi mogao nikoga u klubu pitati najobičnije pitanje a sad postoji nekoliko kanala otvorene komunikacije, do nedavno pojam člana Dinama bio je sveden na fiktivan broj koji nije mogao biti nikakav kotačić promjena...

Ništa ne ide preko noći svatko ima pravo na svoje mišljenje to je tako u demokraciji no nema pravo niti potrebe svoju zlonamjernost i osobnu frustraciju maskirati u brigu prema klubu jer je put do pakla često popločen "dobrim namjerama"

Klub ima svojih pogrešaka i imati će ih u budućnosti zato što je to normalno na nama je da stojimo uz njega i kada mu ne ide. Moj Dinamo su dovoljno iscipelarili tijekom povijesti ljudi koji su silom željeli da njega više nema ali usprkos svemu on je tu i Vi ste tu da mu budete vjetar u leđa a ne oni koji će ga još dodatno cipelariti i dočekivati svaki potez na nož.
  • Jaro
    11.3k
    znaci onako nesto - ideali, vjecnost, prolaznost, rezultati?
  • NitkoBitan
    33.3k
    Vidjet cemo sve crno na bijelo u financijskim izvjestajima i krajem sezone. Nema potrebe za patetikom niti histeriziranjem.

A inace apsolutno stoji da je danas veci gust bit Dinamovac nego prije nekoliko godina. I to sto se ovoliko histerizira znaci da je ljudima stalo, i vise nego prije. I ovo nije patetika nego cinjenicno stanje.
  • don
    17k
    ali klub se više nikad neće vratit u lopovske ruke i taj period triba zaboravit. Konačno se možemo fokusirat samo na nogomet i nogometne ciljeve, a tu smo užasni.

zato što je to normalno na nama je da stojimo uz njega i kada mu ne ide. Moj Dinamo su dovoljno iscipelarili tijekom povijesti ljudi koji su silom željeli da njega više nema ali usprkos svemu on je tu i Vi ste tu da mu budete vjetar u leđa a ne oni koji će ga još dodatno cipelariti i dočekivati svaki potez na nož.zadnjired

igraš nogomet i samo rezultati ti diktiraju atmosferu u i oko kluba i to je jedino ispravno i normalno. U suprotnom ćemo postat onaj klub sa juga hrvatske koji ne smimo postat.

ovi ljudi su nam i omogućili da nam teren postane konačno u prvom planu. Sve ostalo se može hvaliti i veličati ako si uspješan u nogometnim ciljevima. U suprotnom, nikoga odnosno mali broj ljudi briga za vannogometne stvari.
  • Dr Hofmann
    4.3k
    Ono što me sad ustvari najviše živcira i boli je to da smo u zadnje dvije europske utakmice napravili samo 12 prekršaja i dobili jedan žuti karton (jučer Varela u 87. minuti - uz svu dobru volju ovog svijeta, ja se ne mogu tog kartona sjetiti). Bez borbe, bez volje, bez muda. Pali bez ispaljenog metka. To je meni alarmčina na najjače. Može se izgubiti, nitko to ne spori, ali igrat ko zadnje tetke (isprika svim dobrim tetkama) je nedopustivo.
  • FelceAzzurro
    1.1k

Zbog debila poput tebe i kako rezonirate, klub je i bio u lopovskim rukama. Ekipa ne bum se štel mešat dok smo ispred tovara...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet