• Crni86
    17.4k
    Igrači su prije svega mladi,Keyser Soze

Josip Misic (31)
    Miha Zajc (31)
    Dejan Ljubicic (28)
    Arber Hoxha (27)
    Scott Mckenna (29)
    Ivan Filipovic (31)
    Monsef Bakrar (24)
    Mateo Lisica (22)

Ovo su igraci iz prvih 11 za koje mislim da se slazemo mozemo zakljucit da nisu bas neki golobradi neiskusni mladici. Za mikica se mogu slozit da je golobrad, mlad i neiskusan, mozemo tu ubrojat i sergija s skoro nista seniorskog nogometa prije dinama i vinlofa sa samo jednom seniorskom sezonom.

U mlade igrace mozemo jos ubrojat varelu koji dobi tu i tam neke minute. Ostalu su vec sve igraci koji lagano ulaze u najbolje godine - Kule (26), villar (27), Goda (27), Gale (24), Beljo (23). I nesto mladi koje iskreno ne bi nazivao mladim igracima vec bi ih prije pripisao skupini u idealnim godinama Stojke (22), Vida (22) i Soldo (22).

Prosjek godina prvih 11 je danas bio 25,45. Reko bi covjek idealno.
  • Keyser Soze
    17.1k
    Kad kažem mladi ne mislim na 11 Mikića nego i na Belju, Lisicu, Valinčića, Soldu, Domingueza, Vinlofa, Varelu, Stojkovića, Vidovića itd. To su i dalje mladi igrači, dosta njih i neiskusni i ovo je prva sezona gdje oni nešto moraju.
  • Crni86
    17.4k
    BeljuKeyser Soze

Iskustvo bundeslige, iskustvo austrijske bundeslige, hrvatska a repka, igrao prosle sezone jako dobro kl. Ne bi bas reko neiskusan, a vjerujem da se u petici naucio nosit da nesto moras.

StojkovićaKeyser Soze
    Ovo mu je vec treca sezona u dinamu, vjerujem da vec jako dobro kako dise ovaj klub i kakav pritisak nosi.

VidovićaKeyser Soze
    Igrao kod nas prije dvije sezone jednu cijelu sezonu i itekako je osjetio tada sta znaci da nesto moras kada smo u infarktnoj zavrsinici uzeli naslov.

Za varelu, vinlofa, sergija i mikica se mogu slozit. Problem je samo opet sto mikic do sada ima dva starta ako brojimo danasnju tekmu, vinlof igra svaku drugu/trecu tekmu i varela skuplja neke minute po utakmici. Od njih je jedino sergi konstanta u ekipi.

Prosjek godina protiv Celte (tekmu koju smo isto drklasirani) imali smo prosjek godina 27,64 gdje nam je najmladi igrac bio Lisica sa 22 godine.

Glupo je uopce pricat o mladoj momcadi po mom misljenju. Pogotovo jer ti mladi decki ne dobivaju ni problizno prilika kolko bi trebali. Zalosno da jedan jakir nema minute seniorskog nogometa ove sezone. Zalosno da je mikic doso tek na red kad se ispostavilo da je lisica teski flop na beku. Nas trener jednostavno nema muda stavit mlade igrace.
  • Pacho
    11.3k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/tip-s-momcadi-od-milijardu-eura-je-razotkrio-cacicevu-suplju-pricu/2408648.aspx

Dosta je ostriji bio prema Cacicu nakon skupina LP i nakon poraza protiv tadasnjeg prvaka Europe nakon sto je istog pobjedio u prvoj utkamici nego sad prema kabinasu nakon dva uzastopna demoliranja u EL.
  • Danko
    2.6k

Vice mi u zadnje vrijeme zvuči ko nečiji glasnogovornik.
    Nesmijem reći čiji pošto je taj bezgrešan.
  • fakin
    2.1k
    meni je neshvatljivo na nama igrač poput villara ulazi zadnjih 10 min u rješenoj utakmici.

ljubičić i mišić stvarno su dobili i previše minutaže za prikazano u ovoj sezoni.

zamislite jednu utakmicu da imamo vezu villar, bennacer, zajc. koliko je tu više kreativnosti i klase u odnosu na mišića i ljubičića. i da nam je u napadu jedno od najskupljih pojačanja u povijesti kluba.
    ja sam uvjeren da njih trojicu stavimo u vezu uz Belju u napadu da bi to potpuno drugačije izgledalo.
  • Keyser Soze
    17.1k
    Iskustvo bundesligeCrni86

Iskustvo u davljeniku Augsburgu, u Austriji igrao u Rapidu koji je baš to, KL ekipa u sustavu s dva napadača. Al da, očekivalo se više od njega.

Ovo mu je vec treca sezona u dinamu, vjerujem da vec jako dobro kako dise ovaj klub i kakav pritisak nosi.Crni86

Prvu sezonu nije odigrao ništa jer se potrgao, prošla mu je bila prva prava sezona u Dinamu i evo sad ova.

Igrao kod nas prije dvije sezoneCrni86

Da, a prošlu sezonu prosjedio na klupi, ni ove ne igra baš puno, mlad igrač poput njega će loše reagirati na takvu nekonzistentnost.

Glupo je uopce pricat o mladoj momcadi po mom misljenju.Crni86

Nije ni stara momčad, ali je prije svega neiskusna i to je cijela poanta.
  • Crni86
    17.4k
    Nije ni stara momčad, ali je prije svega neiskusna i to je cijela poanta.Keyser Soze

Ne bi ja nista reko da se onda tim neiskusnim igracima vjeruje pa da igraju. Niti beljo niti vidovic niti atojkovic nisu starteri. Do nedavno to nisu bili niti vinlof niti mikic.

Igrala je iskusna momcad protiv celte pa je popila 3 komada dok si reko keks, igrala je i protiv lokosa pa smo izgledali kao amateri. Sigurno ima utjecaja neiskustvo pojedinih igraca, ali to nije nikako razlog ovog brodoloma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet