• keppi
    456
    Po Kovačeviću izgubili smo od moćne ekipe koju su usput pobijedili PAOK i zvezda, a danas je i druga moćna ekipa izgubila od Ludogoretsa....a nama su i jedni i drugi očitali lijepu lekciju.
  • nwankwo646
    919
    Zvezda a igračem manje vodi protiv Steaue. Oće li naši bar x izvući??
  • Crni86
    17.4k
    drugim rijecima stepenicu po stepenicu.

I to je zapravo i boban reko tamo na ljeto u prvom intervju. Samooo dobili smo fener i ocekivanja javnosti su odmah narasla…
  • Fan
    1.7k
    Moramo prihvatit da smo se oprostili od statusa europski solidne ekipe u trenutku kad smo izmijenili 80% ekipe. Trebat će nam sad, u najboljem slučaju i to ako pogodimo sa nekim igračima i trenerom, 2-3 godine da uopće dođemo do staze na kojoj smo bili, a kamoli da napredujemo.
    Status kluba što se našeg navijačkog svijeta tiče je unaprijeđen, ali što se nogometne kvalitete tiče, pali smo 10-ak godina unatrag.
  • Jaro
    11.3k
    drugim rijecima stepenicu po stepenicuCrni86

U kojem smjeru?
  • crophantom
    2.4k
    Kaze Vice Karin da svi imamo nerealna očekivanja koja vode u frustraciju...
    Sat vremena nakon što nas je Lille razvalio ko kadete, a da se nisu ni oznojili.
    Inace su mu tekstovi dobro, ali ovo mi je vise za shit of the day kategoriju
  • fakin
    2.1k
    U zadnje dvije sezone, učinak u gostujućim SHNL utakmicama mu je takav da je u 25 utakmica više puta izgubio nego pobijedio.
    Ima devet pobjeda, šest remija i deset poraza.

Ovo je zaista poražavajući podatak
  • DinoLeonix
    2k
    Ako smo mi uložili 17 milijuna eura (to je cifra koju je Boban spomenuo ako se ne varam, moje isprike ako griješim) da bi se bojali ogleda s Goricom i Vukovarom te da bi nas ekipe u Europi školovale. Onda mnogo stvari ovdje ne štima, nije samo do trenera.
    Meni je stvarno žao, možda ja jednostavno nisam dorastao nekim stvarima. Možda se ne razumijem u kvalitetu igrača, možda uopće niti neznam što je nogomet. Možda je to problem. Jbg.
    Ali ekipa koja lupi tu količinu novca u Hrvatskoj, u zemlji u kojoj 78% ljudi živi od place do place i na prste jedne ruke možeš nabrojati klubove koji nisu u dugovima… jednostavno mora dominirati u svakom segmentu
  • Dinamo Sarajevo
    190
    mi smo u situaciji da nam, nažalost, očekivanja rastu nakon Karlovca i Varaždina...
  • mrgud
    597
    Vice hoće reči da je ovo novo normalno i da se moramo naviknuti na ovakve debakle
  • mrgud
    597
    Jedino me iz ove urakmice veseli mali Mikić koji je pokazao bez obzira na grešku da će biti odličan igrač
  • Crni86
    17.4k
    pa nije daleko od istine po pitanju ove utakmice.

Nove momcadi u kratkom vremenu mogu pokazat lice kao protiv fenera i ovo kao protiv lila. Ovog trenutka europa nije ta po kojoj treba donositi zakljucke.

Hnl je onaj koji je trenutacno glavni. Tu kada pokazemo ono svoje pravo lice, kada pokazemo da mozemo dobivat u nizovima pa pobjedivat i kad nismo na svom maksimumu e onda mozemo pricat o europi.

Meni je 100 puta sramotnije i gore imati poraze od istre, gorice, vukovara i lokse u mjesec i pol dana nego ovo danas.
  • Krizy
    63.6k
    U zadnje dvije sezone, učinak u gostujućim SHNL utakmicama mu je takav da je u 25 utakmica više puta izgubio nego pobijedio.
    Ima devet pobjeda, šest remija i deset poraza.

Ovo je zaista poražavajući podatak
    fakin

U sedam gostujućih HNL utakmica ove sezone Dinamo ima skor 3-1-3 10-7

U prošloj sezoni Dinamo je imao negativan gostujući skor 6-5-7 25-27

Prošla sezona je bila sezona s najmanjim brojem osvojenih bodova u gostima u povijesti lige nakon "Sezone za bedaka" i skora 3-6-7 19-24

Gledajući prošlu i trenutnu sezonu Dinamo ima gostujući HNL skor 9-6-10 35-34, odnosno samo 44% osvojenih bodova u gostima.
    Krizy

Novo kopiranje novinara, po tko zna koji put :cool:
    Vrhunsko novinarstvo imamo u p materinu.
  • E46
    2k
    Nije mi jasno da se mora ispast iz europske lige da bi se trenera smjenilo
  • masacusec
    6.8k
    U slučaju neuspjeha ove sezone, a to je neosvajanje titule prvaka, Boban će, bojim se, samoinicijativno otići, pa će konačno ove dežurne nestrpljive drkedžije sa svojim ingenioznim i konstruktivnim idejama moći doći do izražaja u svojim izborima i delegiranjima.

I ja sam ogorčen radi nove pičkaste predstave, i htio bih da Kovačević do jutra bude bivši. No, ima li to smisla?! Novi bi trener preko noći doveo do revolucije kojom bi svi igrači postali zadovoljni i zdušno trčali prema lopti?
    Igrači su ti koje treba kazniti! Da nema Dinama, nebi vidjeli ni Londona, ni Munchena... I po jebenim kišama, snijegovima svugdje ih pratimo, a oni igraju spustenih gaća! Ponavljam, pičketine!

A vi, prestanite toliko drkariti analizirajući Bobanov ego i psihološki profil pa ste došli do tog zaključka jer vam je to logično. Kovačević je tu jer nema boljeg rješenja!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet