• prefontaine
    4.7k
    Kažu da je jutro pametnije od večeri, ali evo, ja se nakon sveukupno 2-3 sata sna ne osjećam nimalo pametnije, dapače. Da mi je netko rekao da ću ovako posran biti nakon europskog boda u gostima, ne bih mu vjerovao, ali... Valjda je i to dokaz koliko je moj Dinamo velik.

Ipak, nekoliko stvari definitivno ne valja, i to treba reći. Prvo, Nevistić. Ja mislim da bi on bi bio dobar golman da mu se stave utezi od 5 kg na obje noge. Uvjeren sam da bi tada imao veći raspon nego sada. On svojim bacanjem samo skraćuje opseg svog djelovanja. Osim što nogomet ne prati, on ne zna ni pravila nogometne igre. Scott McKenna ga mora podučavati, i to za vrijeme utakmice.

Drugo, trener. Od prvih dana sam smatrao da Mario Kovačević nije trener za Dinamo, ali da poštujem odluku struke, i prije svega, Zvone Bobana. I stalno naglašavam da bih bio najsretniji da se sam sebi poserem u usta i kažem si "kretenu, vidiš li da nemaš pojma", ali bojim se da se to neće dogoditi. U 61. minuti, kad dominiras ali gubiš, ti vadiš Belju umjesto Kulenovića. Meni neshvatljivo, ali ostavljam prostora da sam nogometni analfabet i da o tome nemam pojma.

U prvom poluvremenu smo bili tri puta dominantniji dok je bilo 0:0, nego li u drugom dok smo gubili. Ne znamo igrati, mi pod ovim trenerom jednostavno NE ZNAMO igrati na postavljenu obranu ili ne daj Bože bunker.

Prije utakmice u meni se vrtio rollercoaster mišljenja o tome kako će utakmica završiti. Čas bih bio zadovoljan bodom. Već idući trenutak sam se pribojavao poraza, a odmah iza optimizam u meni je bio uvjeren u uvjerljivu pobjedu. Bilo je samo pitanje kako će se Malmö postaviti - kao ekipa koja spašava sezonu i doma mora uzeti bodove, ili kao ekipa kojoj je važno ne izgubiti. Ipak, postavili su se pičkasto i pretpostavio sam kuda to ide. Kruženje, pimplanje, bezidejno sa 120% posjeda i 300 ulazaka u zadnju trećinu. Ovo je po meni bod s okusom poraza i baš me boli taj bod protiv Malmöa. Ne bod protiv Malmöa kao ekipe nego od ekipe koja se protiv nas ovako postavi - kukavički, bez ikakve ambicije i s nadom da neće doživjeti debakl. A na kraju se zadovoljavaš bodom u stotoj minuti protiv takvog protivnika.

Eto recepta za sve - pusti im loptu, zabij se u svojih 30 m, izgubiti sigurno nećeš. Skoro 70 posto posjeda u Europi na gostovanju... Svašta.

U derbijima smo bili dobri jer su se nadigravali s nama. U drugom krugu će se zatvoriti i što onda?! Nek tada trener dokazuje znanje i tu mu želim svu sreću svijeta.
  • Slepicka
    330
    Jako se bojim Vukovara u ponedjeljak..

Meni samo nije jasno, citajuci komentare ovdje, svi se slazemo i svi mi laici 'pametnjakovici' vidimo neke stvari, a oni koji trebaju u nikad vecem stozeru to ne vide? da je MPV u ovakvim utakmicama potrebniji od Gode, da ovakva postava nema smisla protiv niskog bloka, da na krilima u tom slucaju trebaju igraci koji mogu prijeci igraca 1 na 1. Vidovic u sredini i Stojkovic su u 20 minuta pokazali sto se trebalo raditi od pocetka, Ljubicic je trebao izaci na poluvremenu, da li je Misic pretplacen na 90 minuta? Sto ce se dogoditi kada Valincic bude nedostupan? tko mu je zamjena? KTC prije Jakirovca i Galesica u HNL--u? kakva je to politika dugorocno? Vidi se i osjeti losa atmosfera na klupi (citaj Villar pa onda i svi ostali) stozer je nikad veci pa da bar netko od njih ne vidi ove neke stvari i ukaze na njih, ne razumijem...tocno se znalo da ce nakon poluvremena ostaviti sve isto i onda nakon 60e mijenjat i potrositi 15 minuta bezveze. Ako nesto ne valja , pa vadis i u 30oj minuti igraca, gdje to pise da se to ne smije? Tu pokazujes vodis li ovu momcad ili samo cekas da se po inerciji dogodi sto ti zelis. Ne vadis Belju ako ganjas rezultat zadnjih pola sata nego mijenjas taktiku i igras sa dva napadaca.

Ne znam, puno puno pitanja , a iz utakmicu u takmicu nema odgovora, osim sto nas je rezultat poceo maziti za razliku od prije

Nevistica ne zelim pljuvati, Filipovic je trebao biti prvi vratar jos prije mjesec dana, tu sam sve rekao, ali nasa dva trenera vratara vide drugacije.

Svaku utakmicu se nadam da ce se nauciti nesto za sljedecu i promijeniti , ali i dalje sve isto i jednostavno nije dobro vec neko vrijeme, i to je cinjenica.

Na kraju, ovo je bila kljucna utakmica, sa 3 boda ovdje puno toga bi dobili i rijesili i mi smo skoro usrali utakmicu koju smo 99% kontrolirali. Nadam se da nam ova dva izgubljena boda protiv ovakvog Malmoa nece nedostajati na kraju.

Kova mi je drag i htio bih da uspije i idemo dalje ali mora se trgnuti i dokazati zasto je kod nas.
    Nadam se da ce se to ubrzo i dogoditi.

Volim te Dinamo!
  • NitkoBitan
    32.4k
    Vidi se i osjeti losa atmosfera na klupi (citaj Villar pa onda i svi ostaliSlepicka

Po cemu, nekoliko reakcija? Ima toga u svim klubovima, ne znamo pravo stanje stvari u svlacionici.

Villar recimo sutne bocu ali opet pozitivno komentira objave suigraca na drustvenim mrezama. Ne moze se po jednoj situaciji nesto zakljucit. Bolje i da igrac pokazuje nezadovoljstvo jer ne igra nego da ga boli ona stvar i da je potpuno ravnodusan.
  • Slepicka
    330
    ne znamo, slazem se ali mozemo pretpostaviti da jos malo traje medeni mjesec. Ne kazem da ce praviti probleme ali da su Villar, Mudri, Soldo, Galesic, MPV pa i RPG odusevljeni, bas i nisu, a vise ih je od petorice takvih koji nisu juniori i koji misle za sebe da su dio prvih 11, sto je veliki broj
  • NitkoBitan
    32.4k
    Ne kazem da ce praviti probleme ali da su Villar, Mudri, Soldo, Galesic, MPV pa i RPG odusevljeniSlepicka

Villar opravdano nije zadovoljan, slazem se da bi trebao vise igrat. Mudrazija nije igrac za Dinamo. Soldo ak je mogao grijat klupu u Osijeku moze i u Dinamu. Galesic pored zdravog Domingueza i McKenne nema sanse, ali dobro, ne pokazuje nezadovljstvo, jedino mozemo mi bit nezadovoljni koliko smo ga platili a koliko je pokazao. MPV ce dobit priliku ne sumnjam u to, sezona je duga a Goda nece moc izdrzat taj tempo. RPGu se vise ne igra za Dinamo i zeli otic.
  • Jaro
    10.9k
    MPV ce dobit priliku ne sumnjam u to, sezona je duga a Goda nece moc izdrzat taj tempo.NitkoBitan

Znaci kad Goda bude na samrti. To nije prilika, to je nuzda...I onda ce klinac od 21 godinu nakon 3+ mjeseca van terena nesto zajebat i eto klupe za sljedecih 5 mjeseci...
    Srecom Boban je doveo Bennacera prekasno za EL pa je ovaj jednostavno prisiljen rotirati bar jednog veznjaka izmedju HNL i EL, da nije tako i Zajc/Ljubicic bi bili inventar na klupi...
  • Masto
    300
    Vinlof mora počet protiv vukovara
  • NitkoBitan
    32.4k
    Znaci kad Goda bude na samrti.Jaro

:heart:

Daj Boze da naseg Dinamovca do kostiju fortuna pomazi pa da ne bude vise ozljeden do kraja karijere.
  • Bosskovitz
    19.4k
    Baš me sram jednog dijela dinamovaca. Neću reći “navijača Dinama” jer za mene to nisu navijači, nego ležernih “dinamovaca” od kojih klub nema ništa, klubu ne pomažu nikako, kladio bih se da +90% nisu ni članovi; ali nekako su uvjereni da im je Dinamo nešto dužan samo zato što imaju neki dres s placa u ormaru ili ponekad pogledaju pokoju utakmicu na tv-u.

Na stranu incel klošari s lažnim profilima, žalosti me vidjeti način na koji se ljudi odnose prema klubu kojeg tobože vole. Mahom se radi o starijim ljudima, ne znam je li do informatičke nepismenosti ili nečeg drugog, ali kombinacija baš odvratnih uvreda, vrlo niske inteligencije, nepoznavanja nogometa i te neke egzistencijalne frustracije u kojoj je Dinamo samo objekt iskaljivanja njihove životne mrzovolje i nezadovoljstva. Nije to kritika, nije ni ona sekunda-dvije kad svi mi popizdimo jer je Neva primio glupi gol ili Beljo fulao čistu šansu; to je nadmeno i bahato vrijeđanje i omalovažavanje od strane onih koji misle da imaju neko pravo na to jer su oni, eto, dinamovci.

Baš odvratan, luzerski, balkanski mindset. Puna su im usta parola - “DZIS”, “Ići ćemo svuda s Dinamom”, “u dobru i u zlu Sjever je uvijek tu” - ali ni jednu od njih ne razumiju, kamo li još da ih žive. Prljavi licemjeri.
  • NKDZ86
    6.1k
    ne znam o kome uopće pišeš i na koga se to odnosi jer ja takve jučer ni danas nisam vidio. ljudi su realni, normalno svi pišu, vidi se da ne štima i boje se nespjeha od prošle sezone. duga je sezone, praktički tek počela, a ova igra i način vođenja momačdi ne ulijeva nadu uopće.
    ne znam šta vi očekujete, da svi šute i to je to, onda ukinut pisanje, komentare i ne slušamo kritike.
  • Direktor
    171
    Prošlo kolo protiv Osijeka na sjeveru.
    Dinamo vodi 2:0, nema nekih prilika s obje strane, tekme takva kakva je, ljudi pričaju, zajebavaju se, gledaju mobitele...
    I odjednom iz ničeg Osijek zabije gol i krene totalna negativa i pljuvačina.
    Pošto nije bilo navijanja i sve se moglo čut, nevjerovatno je koliko ljudi mogu pljuvat i srat po svemu.
    I to je bilo na sjeveru, kak je onda tek na zapadu.
    Fakat ponekad čovjek poželi kupit kartu za jug, sjest u kut prema istoku i pogledat tekmu u miru
  • criticus
    5.2k
    ne znam o kome uopće pišeš i na koga se to odnosi jer ja takve jučer ni danas nisam vidio.NKDZ86

Mislim da kolega ne misli na zonu već na fejsbuk bojnu primarno.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Bravo, dobro si to detektirao, ali nema smisla se nervirati jer se ništa neće promijeniti.
  • deda
    42k
    Boss sigurno pise o ljudima na mrežama, Zona je kamilice za to.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Boss sigurno pise o ljudima na mrežama, Zona je kamilice za to.deda

Ja bih rekao da misli na sve kojima je neriješeno u gostima u EL kod prvaka Švedske ogromna blamaža i sramota i sukladno tome pljuju po svemu i svima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet