• Mathiasovi Chageri
    6.6k
    Vidim da su se potrošile sve teme nakon loše igre, pa se prebacilo na prvu sljedeću logičnu temu koja je svakako utjecala na rezultat sinoć, bakljada.

Btw teško je ono sinoć nazvati bakljadom, dečki su skurili par komada, izgorilo, ostalo na tribini i ajmo dalje. Moram i pohvaliti da se nije bacalo na teren.
  • db-izbjeglica
    18.9k
    ja ću prvi svaki put zakolutati očima na baklju. ne samo na utakmici, primjerice na svadbama... doslovno osjećam susramlje kad vidim baklje.

moj mozak jednostavno ne može percipirati što je tu toliko zanimljivo, ajd kad to rade klinci od 14 godina, al odrasle osobe... jednostavno ne razumijem, nešto gori, dimi se :confused:

međutim, ako je ostalim ljudima toliko zanimljivo, tko sam ja da diktiram, što treba, a što ne treba, pričekam par minuta (iako mrzim čekati), promrmljam sebi nešto u bradu i ajd bok, totalno nebitno.
  • Chempers
    917

Poanta je bila da si opetovano, kao i jos par drugih s foruma, uzimas za pravo mjeriti tko je koliki dinamovac, tko je ispravan a tko nije, jer pravi navijač je zapravo samo onaj koji tebi paše.

Ajmo pretpostaviti da ti koje si spomenuo nisu članovi i nikad ne idu na utakmice. Ako nisi primijetio, većina ljudi, pa i članova gleda utakmice na tv-u, i od toga klub itekako ima koristi, direktno i indirektno. Svaki interes za Dinamo, svaki komentar i svaka priča čini klub većim. Kakav bi Dinamo bio klub da je za njega zainteresirano ovih 64k članova i nitko drugi? Ili zaista misliš da su svi koji nisu direktno uključujeni u priču nebitni?
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Treba nam golman, rezervni RB a i kako sam rekao već 100 puta treba nam krilo koje u stanju razbiti blok sto se jučer opet pokazalo, jedino koji ima kapaciteta to napraviti je mali Varela. Sada možemo Varelu napraviti u to krilo, ali za to mu, nemres vjerovati, trebaju minute….

Sada ako je istina da mali zajebava na treningu, onda ga sikni na tribinu ili mu da je minute, ovo sve skupa nema smisla…

Ovo jučer nije katastrofa sto se tiče rezultata i općenito rezultati nisu nimalo loši, katastrofa je jedino to što nas je trener Malmoa pročitao jako dobro, ali ne zato jer je novi Pep, Klopp, Enrique nego jer smo lagani za pročitati…

Ne znam imamo rezultat, prvi smo u HNLu, realno jako lijep tal bodova u ELu, ali mi se čini da ovakva ekipa ima veći plafon nego li pokazuje….

Sada ja vjerujem da Zvone vidi stvari na terenu i da nas na zimu čekaju novi golman i krilo i rijesavanje igrača koji nisu pokazali da su za Dinamo ili kroz prodaju ili kroz posudbe ili kroz raskide….

Samo sto nam to vrijedi, ako će s time svime Kova opet po starom? Mislim iduće kolo će pokazati, igramo protiv Vukovara koji je neugodan, ali opet je s razlogom zadnji, ako opet krene od prve minute s Barkraom umjesto Lisice, Kuletom u napadu, Bennacerom umjesto Zajca i onda ove vrati u 60-oj i kaže eto rotirao sam onda jebi se Kova….
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Naravno da su navijačke skupine tu zbog kluba, ali su i veliki dio tog kluba.nemapredaje

Naravno, to nitko ne spori.

Kada se upali 200 baklji dok vodimo Hajduk 3:0 onda se na to svršava i svi su sretni kako “gazimo tovare na svim razinama”, ali kad nam ne paše onda je “gle ove kretene zaš sad pale”.nemapredaje

Pa mislim da, postoji nešto što se zove timing u životu, ne razumijem što je tu čudno. Ako mi dodaš dec mineralne u vino zahvalit ću ti, a ako isto napraviš dok mi je jogurt u čaši poslat ću te u kurac. Nisam licemjeran zbog tog, bez obzira što si ti tehnički napravio isti čin.

Naš klub ovakav kakav je danas doslovno ne bi bio takav da nije bilo navijača.nemapredaje

Ovu "dušu" ne bi imao definitivno, ali klub je postojao i 70 godina prije navijačke skupine i život je tekao normalno
  • Crle
    1.3k
    Kenjatoru, zanimljivo je da te kenjatore uvijek branite sa tim "uzimas za pravo mjeriti tko je koliki dinamovac" a ti isti zapravo to rade drugima koji su po svim mjerilima ipak veći dinamovci od njih.

Da, postoje neke realna mjerila tko je koliko dinamovac. Isto tako nije ni malo problem da netko samo voli dinamo i gleda ga, no problem je kada su takvi glavni generatori svega negativnog. U to ne brojim kritike i psovanje kod primljenog gola (jer to manje više svi radimo), nego konstantno izbacivanje negative i stavljanje svog ega u prvi plan.

Ovu "dušu" ne bi imao definitivno, ali klub je postojao i 70 godina prije navijačke skupine i život je tekao normalno

Mislim da kada bi išli gledati "timing" te tadašnje publike mislim da bi došli do zaključka da su navijačke grupe puno osvještenije za klub nego tadašnja nagurana rulja metar od terena.
  • keppi
    446
    Što se tiče beskonačnih dodavanja ....možemo to gledati i s pozitivne strane.
    Protiv Maccabia smo se unedogled dodavali u zadnjoj trećini (pa se čak i Nevistić čuda nadodavao), protiv Malmea u smo radili u drugoj trećini, a protiv Celte ćemo se prebaciti na zadnju trećinu, ipred njihovog gola....i pobijediti ih.
    Možemo reći da idemo prema naprijed slijedeći plan nogometne igre, jedino je mali problem što nam za to trebaju bar tri utakmice u nizu.
  • Kermit
    776
    Jer taj moment kad krene Ajmo Dinamo nema predajeKepec

Najgluplja i najdepresivnija pjesma koja te ne može trgnuti niti iz sna, a kamoli igrače da daj još koji impuls. Nema intenziteta, nema progresije, nema krešenda, samo monotono ponavljanje. Izbaciti iz repertoara.
  • NORTE
    20.7k
    Neka netko javi Kovačeviću da je prvak Švedske Mjallby, a ne Malmo koji je 21 bod iza njih.
  • Crni86
    16.3k
    Da nije bilo te bakljade ne bi ni nadoknada tolika bila pa tako ni gola.Kepec

Da nije bilo bakljade dali bi gol onda u 90., a ne 96. To i je poanta nadoknade da nadoknadis izgubljeno vrijeme prekidima.

Mozemo raspravljat o misljenjima, stajalistima da li je odmogla, pomogla, bila neutralna. Na kraju to nije niti mjerljivo, pa i sami igraci i trener mogu dat odgovor na to pitanje. Ali tvrdit da nebi bilo gola da nije bakljade je znanstvena fantastika.

Jos mogu razumijet da je bakljada bila netom prije gola pa ajde poremetio si koncentraciju protivniku malo ga uspavao, zbunio, mozda i prestrasio ako nisu navikli na to. Ali bakljads je bila 26 minuta prije gola.

Mogli smo onda imat bakljadu 20 minuta pa bi po toj teoriji mozda utrpali jos koji gol :smile:
  • Chempers
    917

Ne, za mene je svatko tko aktivno prati i želi dobro klubu dinamovac i tu sva priča staje, a to što specimeni poput tebe ne mogu podnijeti kad se piše nešto što im se ne sviđa i imaju potrebu dokazivati se nekome kako su oni najveći i najispravniji nije moj problem, ali vas isto tako nemam problem prozvati jer ste više dopizdili i Bogu i vragu s tim sranjima, nakon svake utakmice serete po drugima, umjesto da se bavite utakmicama, igračima itd vama je glavna preokupacija ovo.
  • Crle
    1.3k
    Jedino tko za sebe misli da je najveći i najispravniji ste očito vi koji stalno imate potrebu za ukazati kako nešto ne valja, i koji svojim konstantnim kritiziranjem niste u stanju suzbiti svoj ego nego trujete javni prostor svojim važnim mišljenjima. Koje imate o apsolutno svakoj temi, naravno.

Ja sam u stanju svoje mišljenje zadržati za sebe jer sam svjestan da moje mišljenje ne mora nužno biti točno. Isto kao što sam svjestan da klubu ne treba okruženje konstantnih i neopravdanih kritika.
  • modri-kibic
    981

Utakmica na Poljudu, kup je bio. Dinamo u prvoj pobijedio 2:0, u uzvratu tovari vode 2:0 na poluvremenu. I na kraju utakmice 2:2. Cijelo drugo poluvrijeme se pjevalo Ajmo Dinamo, nema predaje i jedan od luđih osjećaja u životu. Mislim da je to bilo 2007 ili 2008 godine. Tako da ti to baš ne stoji ta tvoja izjava.
  • Paulie
    225

očito nisi bio na san siru prije par godina kad je ta pjesma grmila cijelo poluvrijeme, jedno od najjačih navijanja ikad
  • Kermit
    776
    očito nisi bio na san siru prije par godina kad je ta pjesma grmila cijelo poluvrijeme, jedno od najjačih navijanja ikadPaulie

Zeznuo sam se, mislio sam na onu drugu "Dinamo, Dinamo, znaj da mi te volimo, mi smo uz tebe". Mea cupla.

ps. bio sam tad na San Siru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube