• Jurki
    17.3k
    I tak.. ova muka je zavrsila.
    Mi opet standardno smo odigrali za kurac.
    Znaci dojde zadnje kolo.. halo jebote zadnje kolo.. boris se za naslov prvaka drzave. Nema popravnog iza toga.. a te pickice odigraju opet za kurac.
    Hvala Ti dragi Boze kaj je ova tortura zavrsila.
    Hvala jebenim balerinama kaj su opet odigrali za kurac.
    Treba to sve rastjerati u 3 picke materine. Sramota da u tim igracima nema ni mrve zelje da odigraju neki kurac.

Dragi igraci, jebene raspale balerine, vi niste Dinamo. I nadam se da sljedece sezone mnoge od vas nem videl u Dinamovom dresu... jebo vam pas majku.

Od Bobana ocekujem minimum da u svlacionicu baci napalm i sve pocisti. Znam Zvone da je i tebe jucer opet bilo sram... zato rastjeraj te pickice.
  • Ludovic IX
    8.6k
    pičkice su i na forumu pa ih nitko ne tjera
  • Benito
    1.2k
    imaš još koju psovku i uvredu možda?
  • Jurki
    17.3k
    lako za forum.. problem je kaj mi ove godine nismo uzeli nist zbog bolikurcine igraca i ne navijamo za forum, vec Dinamo.
    I nismo uzeli nist, a prvenstvo je osvojila Rijeka sa 65 bodova.

cast nekolicini igraca koje bi ostavil..

sve je to slabo kaj su zasluzili.. s kolikim budgetom raspolazemo... ovo je epska sramota... prvak ima 65 bodova... o cemu mi pricamo?
  • Felip
    549
    Uoči utakmice je samo bilo bitno pobijediti Varaždin i to smo ostvarili. Da smo ih nabili 10-0 ne bi bilo dovoljno. Sačuvali smo drugo mjesto i to je sada najbitnije. Onaj poništeni gol Varaždina me podsjetio na Rijeku prošle sezone kad je Mariću poništen isto zbog minimalog zaleđa. I tada je bilo mučenje i čupanje, a trebaš se bacati na glavu. Da nam je Hajduk zabio prvi sad na Poljudu sjebali bi se još više. Tako da u konačnici nije sve tako sivo. Neki ne razumiju, ali lakše je podnijeti titulu Rijeke nego Hajduka. Jebiga, tako je kako je.
  • Kruno
    937
    Realno pola tih igraca je tako igralo cijelu sezonu. U lp se boris i gines a u hnl ih boli ona stvar.
  • ElDorado
    3.9k
    Garcia - dva puta Istra ništa posebno, neki odron u Portugalu di je brzo dobio otkaz i pomoćni u Nizozemskoj
    Kova - Varaždin uveo u prvu ligu, uspješna sezona do bolesti, Slaven digao sa zadnjeg mjesta i finale kupa

Ja imam osjećaj da neki padaju na Garciu samo zato jer je Španjolac, mlad i zgodan, a seru po Kovi jer priča kako priča i navodno ne govori engleski.
  • JakovK6
    67
    pišeš pod krivu temu, ali slažem se s tobom generalno.
  • ElDorado
    3.9k
    da sori, čitam tog više u isto vrijeme pa mi se omaklo
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Kratki dojmovi od jučer:

-Galešić i RPG su jako loše djelovali skupa, kao desna spona obrane
    -Sučić i Baturina na momente jedini igrači koji su djelovali da mogu napraviti razliku
    -Mišić opet korektna utakmica, on i Sučić jedini zadovoljili u finišu prvenstva
    - krila su nam potpuno ugašena, Hoxha totalno van forme

Koreo sa zastavama prekrasna ,dinamov navijač je zaslužio da prodišemo igrom nakon dvije sezone mučenja, a tu prvenstveno moramo pogoditi sa novim bekovima i desnim krilom prije svega.

Bez kvalitetnih bekova , mučenje će se nastaviti pa da i igramo sa tri Sučića u veznoj liniji.
  • Ludovic IX
    8.6k
    ja opet ću reći da nije bolikurčina već neznaju igrat na postavljenu obranu. Ja protiv slavena kad smo dobili 5-0 nisam vidio ništa bolju igru nego jučer. i jučer je lako moglo bit 4-5:0 i onda bi opet neki pojedinci tu rekli pa zasto tako nisu igrali cijelu sezonu.. a upravo to, tako i igraju cijelu sezonu na postasvljenu obrani. nikako. i svaka kontra protivnika je opasnost za naš gol. jučer ih nije bilo osim poništenog gola.

da krenemo od početka - istra nam stvorila par šansi prvo kolo ali zabil ose 5 komada pa se zaboravilo. osijek se nekako dobilo u sudačkom vremenu ali to je osijek. šibenik nam stvori isto par jako dobrih šansi al zabio se rani eurogol pa ajde , nekak smo zabili jooš dva pa je bila priča da ćemo se prošetat..

dođemo do rujevice i prva tekma di nam je trebala ideja i ko za vraga, nema je. pa hajduk do 0-1 veliko ništa a poslije 4 zicera slozili jer nam je hajduk to dozvolio.

da nejdem dalje u HNL-u ali mi niti jednu utakmicu osim protiv šibenika nismo odigrali dobro na postavljenu obranu. pobjeda u splitu i pšobjeda nad rijekom nije ostvarena ništa boljom igrom od one jučer.

uzmimo LP

Qarabah - mi smo njih iskontrirali i zabili a oni nisu. realno, moglo je tu bit i ukupno 7-6 za nas i 2-6 za njih kao što je bilo 5-0 za nas.

monaco - dali smo dva gola iz tranzicije a teren nam je omogućio da se lakše ipak branimo
    salzburg i slovan - dali su nam prostora, nisu se branili a tu ipak imamo što reći
    celtic - ni ideje i vizije za išta
    Milan - opet tranzicija

znači, tam di vi vidite da se oni šeću, ja vidim nemoć jer svaki trenr koji dođe nema ni I od ideje kao da razbijamo postavljenu obranu. nismo mi jedini koji imamo premoć u svojoj ligi i imamo min 65& posjeda i tri puta više napada od protivnika. ali smo jedini valjda koji toliko loše svoj posjed koristimo i oni koji se brane najlošije od protivničkog kontranapada.

pa da je ijedan trener samo taj dio igre popravio a da nije popravio napad, bil ibi prvaci bez imalo problema jer golove smi mi zabili , daleko više odf protivnika i istina, trebalo je bar još njih 10 u ključnim utakmicama da ne dođe do ovog ali nasd je obrana pokopala - počevši od napada a pogotovo veze koja nije niti malo pomogla obrani i na kraju obrane koja je radila isto kao i prije, postavljale se u liniju ali proije su imali pomoć veznih a ove godine je ta pomoć izostala pa smo primili pola golove iz povratnih lopti.

oni nisu pičkice kako ih ti zoveš, oni su igrači dinama i ako ih ne poštuješ, ja ću pičkicom i tebe zvat jer me to vrijeđa. da su mogli sami bolje igrat bez intervencije trenera, mogli su, nisu glupi ali niti jedan trener nije ni pokušao promijeniti način igre. svi su trazili isto i svi su dobili isto.

kad je Vaha bio trener, mi smo većinu tekmi dobili 1-0.. bilo je i 2-0 ali je bitno da nismo primili gol. lepršavosti nije bilo, bio je beton iza a na neki ubačaj, kontru smo zabili i to je bilo to. mogli smo nakon gola pisat tri boda. nije valjalo u klubu to nikom , ni novinarima jer se od dinama traži da zabija 3 gola min po utakmici u HNL-u.

da Vaha ima ovu ekipu, ne znam dal bi u europi imali bar ovoliko bodova koliko smo ih imali ali znam da bi imali 20 golova manje primljenih u HNL-u.

nismo uzeli titulu ni kup, zajebali smo svi jer svi smo dinamo, al onda ne palimo sve nego skupimo glave mi na tribini dqa iduće godine bude još glasnije a ovi u klubu da razmisle i naprave drugačije ono što sad vide da su pogrešno napravili.

bašp mi idete na onu stvar sa tolikom negativnosti. znate izraz za one koji toliko cmizdre
  • BW1986
    160
    mislim da smo onda zapjevali koju skupa
  • Marley
    4.1k
    sta stvarno :grin: ? Moguce haha...
    A sta cu, ici kuci plakat. Necu, dosta mi je bilo plakanja za ovu sezonu. Trebalo ju je barem zatvorit kako je red :smile:
  • The Octopus
    329
    Pise se da je Boban otisao tokom utakmice, reziser je takoder prikazivao lozu u kojoj je jedno mjesto bilo prazno. Zna netko nesto vise?
  • Crni86
    10.7k
    imas na indexu da nije otiso sa tekme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.