• Jaro
    10.1k
    Prije su postojali bonusi za naslov.emilperska

Postojali su al su navodno bili vezani za ulaske u euro skupine - mislim, tak je nasmrkani komunicirao...
  • NORTE
    15.9k
    Kod zadnja 4 ulaska u glavnu fazu LP u tim sezonama smo dva puta popušili titulu (od Rijeke).

2023. smo pak u zadnja tri kola Hnla ušli s tek +4 boda i bilo je gusto.

Jedino smo 2020. unatoč igranju LP izdominirali Hnl s Bjelicom koji je otišao prije kraja sezone zbog lockdown štednje.
  • Omake
    8.6k
    Kaže drug Ničota

Spomenimo i da je smijenjen analitičar prve momčadi Hrvoje Jozak, iz nepoznatog razloga,

Mislim da je svima nama koji smo koji put pogledali Tribinu sasvim jasno koji je razlog.
  • javolimtebejako
    2.4k
    tipa kakve informacije bi im govorio? ne gledam te podcaste pa me zanima
  • Mathiasovi Chageri
    5.3k
    Mislim da je svima nama koji smo koji put pogledali Tribinu sasvim jasno koji je razlog.Omake

Naši novinari nemaju nikakvog pojma što se događa u tom mikroorganizmu hrvatskog nogometa. Ja bih razumio da se radi o državi sa 40 milijuna stanovnika, 250 novinskih portala i 1000 podcasta, ali država sa 5 portala, ukupno 25 sportskih novinara i 3 i pol podcasta, to mi nije jasno. Pa svi mi tu koji smo jednom otvorili Tribinu znamo zašto je dobio otkaz, a novinar sa desetljećem karijere, masom poznanstva kao nema pojma.

Dao bih ruku da dobar dio njih ne prati nogomet uopće, a da većina ni ne gleda utakmice, nego natipka nešto prema statistici nakon utakmice.
  • Omake
    8.6k

Kao slučajno Miho najviše, a tu i tamo Paušić dok Sopa nije dobio posao u Poljskoj, popiju kavu s "jedinim od analitičara Dinama" ili "nekim tko radi u Dinamu". Pa se priča kako se trenira pod kojim trenerom. Tko stvarno dovodi kojeg igrača. Pa koga bi htio Dabac, Koga bi htio i kako se ponašao Marić. Kako je Bjelica iznenađen stanjem veterana i svlačionice. Miho se hvalio da je gledao neke napredne podatke oko igrača koji su dovedeni u Dinamo. Ukratko, kada je god bila neka pizdarija oko Dinama, pila se kava s nekim iz Dinama koji je prenosio stvari iz kluba, a to je vjerojatno bio Jozak čim je sad na burzi.
  • crophantom
    615
    ono što se zadnje sjećam je da su pričali o tome što je Dabac radio kod transfera Cordobe itd, što Maric jer im je tak reko njihov kompic
    Pa onda kako Dabac nije radio ništa pozitivno, ali nije ni loše, pa ajde, ali tako podrugljivim tonom da je to strašno. Bilo je tu još nekih stvari interno od ranije.
    Nažalost nije jedini, meni je puno puno ozbiljnija situacija to da se Globan liže s njima.
    I tu su se pohvalili da se čuju/vide, čak su ga kao zvali da opet dođe, ali nije zgodno. U prijevodu dosta je pametan da se ne pojavljuje se njima bar dok je u Dinamu.

Ali da neko ko voli Dinamo svojevoljno provodi vrijeme s jebenim Topicem I Pausicem (tu čak Kordu izostavljam) mi je nejasno. Pa crne kose i iza pjace su bar otvoreni mitomani, čak njih više respektiram.

A i mislim da kompa analiticar nije jedini izvor iz kluba tovarim, jer su znali, ili su se bar pravili da znaju i šta je oko Bjelice bilo itd.
  • Kujtim Shalla
    5k
    sta je sa Misketom,jesili ga i ti otpisao?
  • Crni86
    10.8k
    Realno, nis on nije podbacio - ne znam tko je od njega ocekivao vise i na temelju cega - na kraju odigrao je solidnu sezonu mijenjajuci pozicije od lijevog i desnog wingbacka preko oba krila do napadaca...Jaro

Solidna sezona za igraca koji ima milju eura godisnje je tebi prihvatljivo? Marko se iskazao u nekim od najbitnijih utakmica (quarabag, milan, slovan, rijeka, hajduk) i na tome mu svaka cast. Mozda je i spasio drugo mjesto.

Ali lakrdija je branit to sta on ima milju eura po sezoni. Znate kako izgleda igrac koji tolko vrijedi? Pogledajte utakmice Brune Petkovica prosle sezone kada je sam doveo naslov u Zagreb ili nastupe Marka Livaje zadnje 3 sezone gdje igra s panjevima i sam vuce raspali Hajduk radi razliku da li protiv Dinama ili Rudesa ili Luku Ivanuseca prije odlaska iz dinama. A onda dodemo do lokomotive i nas igrac od milju eura ne moze predriblat Kolingera.

Nemam ja problema sa Pjacom, ali s ovakvim ne konstantnim predstavama i godinama on je igrac za 500k ma koliko god ga ja ili netko drugi volio. I nije tu pitanje Pjace samo, mnogi su dobivali previsoke ugovore koji ne odgovaraju njihovom doprinosu i tu treba napravit korekcije/cistku. A ne da jedan ademi sjedi na klupi i uzima milju eura a mi nemamo onda love za sesticu ili desno krilo.
  • Enco
    347
    A i mislim da kompa analiticar nije jedini izvor iz kluba tovarim, jer su znali, ili su se bar pravili da znaju i šta je oko Bjelice bilo itd

Sigurno nije, curile su informacije na sve strane i ne samo prema novinarima.
    Čuo sam od osobe bliske jednom agentu da netko iz sportskog sektora, škole dila rezultate testiranja klinaca agentima.
    Zato me i ne čudi da je Boban počeo žestoko
  • Jaro
    10.1k
    ma slazem se da su ugovori preveliki i napuhani. A Pjaca je odigrao solidno u odnosu na sva ostala krila - a sad to sto ima tolku placu - treba pitati onoga koji ga je odlucio dovesti i platiti - nekak mi se ne uklapa u filozofiju MM. Tipicni populisticki i jako skup potez kao i Ademi i Bjelica recimo...
  • javolimtebejako
    2.4k
    kakav kreten. hvala na pojasnjenju!
  • Crni86
    10.8k
    upravo to. Pjaca je dobar potez, al ne za milju eura po sezoni.. Imao si odlicne uvjete da ispregovaras nizu cifru jer nije igra nigdje konstantno, odigrao je tek jednu sezonu u Rijeci, nije bas da je u cvijetu mladosti, zelio se vratiti doma itd.

Ovako sad si si nabio problem, ostatak ekipe vidi placu, ocekuju i oni slicnu. Igraci koji dolaze i njihovi agenti znaju koliku placu ima Pjaca, koliko doprinosi pa ako zelis boljeg igraca moras ga i bolje platit… Balans momcadi, kako sad dovest dobro lijevo krilo pa da Pjaca bude zamjena s milju eura?

Sad smo se uhvatili samo Pjace ali ima njih jos u momcadi i onda je sasvim logicno zasto mozda i atmosfera u ekipi bude losa…
  • El Madrigal
    392

Predobra fotka. Ja nisam iz ZG-a, ali mom gradu u samo jednoj vrtićkoj grupi, moj mali i još 2 klinca (nemaju ni 5 još) dolaze u dinamovim dresovima.

Također, ova sezona je nažalost kiks, ali idemo dalje, jer od dobre prošlosti se ne živi vječno, a od loše ne umire. Sezona je podbačaj, veliki, ali (mislim da su vec neki to secirali) samo 3 gola manje primljena ili 3 vise zabijena u LP, samo 1 gol protiv Gorice ili Lokse ili 2-3 manje protiv Rijeke, kao i 1 protiv Osijeka na potopljenom terenu i sezona bi bila najbolja u povijesti. Ali 2017. je bila lošija, Europa se uopće nije igrala nakon Rijekine dvostruke krune. Volio bih da Kovačević osvoji Kup, jer bi to ipak bila velika nagrada za njega i za Slaven, kao i argument iliti referenca više za dolazak u Dinamo, ali isto tako mu to i ne želim, neka mu utjeha za poraz u Kupu bude igranje EL i to odmah znaš da si upao i da ćeš od 9. mjeseca biti u prvom potu i imati veliku mogućnost igrati eliminacijsku fazu EL.
    Dinamo je preživio puno gore, stoga (uz Zvonu Bobana) idemo naprijed i rasti te u idućih 8 do 10 godina opet biti prvaci, a na svim ostalim poljima Dinamo neka bude veliki europski klub.
  • El Madrigal
    392

Pa koga bi oni uopće uzeli iz Dinama? Nikoga, jer nas mrze do kosti. Ali ako bi bilo tko s Hajdukkm ucjenjivao Dinamo, odmah bi mi igrao za Dinamo 2. Ili na tribinama, a pri tom na treninzima gaženje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.