• Ludovic IX
    8.6k
    pjaca je vratio ulozeno.. sa golovima qarabahu kad je trebalo.. financjiski gledano, on je svoje napravio
  • Ludovic IX
    8.6k
    ljudi moji, imam 46, uskoro 47 i kad čitam ove upise zadnjih dana, ovo je najgore što se dinamu moglo dogoditi.. najveća sramota. 40+ godina pratim dinamo jer odkad pričam, dinamo je na mojim usnama i ovo nije ni u top 10 najgorih sezona.. ima sezona kad smo prvaci bili a osvojili 1 bod u europi ili kao do 1997-e nismo ni prolazili u europu tj ispali u prvom kolu.

ljdu bi nove izbore jer neznam što drugo ako traže glavu Zajeca, to znači nove ljude u upravi jer ako DP pobijedi, jedina razlika bi bila što Zajec nebi bio više tu ali pitanje jel bi i Boban bio ako vidi da nema potporu navijača od prvog dana.

smirite se malo i uzivajte u najboljim dinamovim godinama.
  • Crni86
    10.8k
    financijski gledano je to napravio drmic pa da li je njegovo dovodenje bilo dobro?

Mozda nas je i kostaao novih milijuna eura jer nije dominirao u hnlu. Svakako je za sveoj predstave, godine i sl. preplacen. Po tvojoj logici da placa ima placu i 10 miljki, on bi ju opravdao quarabagom.
  • Ludovic IX
    8.6k
    na prvu je, na drugu nije jer ne igramo igru koja je za njega stvorena.. prvi striejlac da dođe besplatno.. neki bi miereza a ja ne midlim da bi on dao ništa više od drmića u igri kakvu mi igramo
  • Vučko53
    297
    Ne sjecam se kad sam cuo da se ugovori tako smanjuju u nekom europskom klubu ili klubu koji tezi biti stalni dionik LP i proljeca u Europi.
    Pogotovo ne mladim igracima poput Baturine koje planiramo prodat za 20-25 mil. Znaci s jedne strane bacamo tu cifru na stol, s druge strane mu ne mozemo dati milijun eura? Baturina je imao svojih ups and downa, ali u LP je bio nas najbolji igrac, u HNLu nas najbolji asistent i vrlo cesto se jasno vidjelo zasto se moze pricati o tim ciframa. Meni to nije bas jasno.
  • Crni86
    10.8k
    barca je to radila.

Nema prve, druge. Ili je ili nije. Kaj cemo placat igrace milijunima eura da odigraju jednu dobru utakmicu i to jos pravdat? I onda se cudit kad ostalih 36 se secu na terenu. Pa kaj se cudimo onda nedostatku motivacije kod igraca? Napisao sam kako izgledjau igraci za milju eura, pjaca to nije.
  • Ludovic IX
    8.6k
    još jedan general poslije bitke.. pričate sad a druga je priča bila i prije dovođenja pjace, i drmića i cordobe i mmaea..

sve generali..
  • kadsemasazatalasa
    94
    Nažalost nije jedini, meni je puno puno ozbiljnija situacija to da se Globan liže s njima.crophantom

Uh, tog Globana nikad nisam ''provario''.

Kad mi krene s onim računicama, treba nam ovliko onoliko, još sam dojma da je malo nos u nebesima, da si misli da je jebeno pametan i da levitira iznad ostalih...

Al kažem, samo moj dojam.
  • NORTE
    15.9k
    financijski gledano je to napravio drmic pa da li je njegovo dovodenje bilo dobro?

Mozda nas je i kostaao novih milijuna eura jer nije dominirao u hnlu.
    Crni86

Drmić je opravdano doveden, a to što nije pružio igre zbog kojih je doveden je druga stvar, kao i odgovornost trenera koji mu možda nije dao adekvatnu ulogu.
    Slično možda vrijedi i za Bočkaja.
    Ok, izmjenilo se tu poslije još trenera, ali igrači su "propali".

Pjaca je također opravdano doveden kao upgrade i pojačanje.

Isto se ne može reći za Kangu, Crodobu, Mmaeea i Mbukua, to su skupe prinove zbog čijeg dovođenja jesmo tu gdje jesmo.
  • crophantom
    612
    Nije tvoj dojam. Ja sam ga "napao" na društvenim mrežama jer mislim da je sramota da član IO Dinama zbraja bodove za koeficijent i mrtve elo rejtinge, pa piše šta sve treba da uđemo direktno u LP, da se naslikava samo na tekmama LP (#onTour) i piše najviše o koeficijentu, pa HNL krene spominjati tek kad smo već na -7 ili kolko smo bili u tom trenu. I to jako sramezljivo spominje HNL, kao, "naravno HNL je temelj", a i to tek nakon što je to Manenica reko.
    Onda se cudimo da je igračima u glavi samo LP a HNL ko jebe, kad je i u vodstvu kluba takav narativ.

Jedna stvar je da mi tu zbrajamo koeficijent i gledamo ili da on to doma radi, ali ono, u odboru si za članstvo kolko ja znam, ne za NK Koeficijent.

Zato i pati na Tribinu jer kad dođe tam može 3 dana mljet o elo rejtinzima.

I da me neko krivo ne shvati, jasno mi je da o klubu moraju pratiti koeficijent, sramota je da od prvog dana sezone piše kao da smo već prvaci. Pa da je tisuću posto uvjeren da ćemo biti, komunikacija iz kluba kao primjer igračima mora bit - naslov u HNLu alfa i omega i kao posljedica toga borba u Europi zadnje pare i prestiž.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Ja sam ga "napao" na društvenim mrežama jer mislim da je sramota da član IO Dinama zbraja bodove za koeficijent i mrtve elo rejtingecrophantom

Oduvijek je o tome pisao. Brojevi su mu struka i malo tko u javnom prostoru zna tako dobro objasnit stvari.

Mislim covjek je profesor na fakultetu, najbolje da nista ne pise jer radi u Dinamu volonterski...
  • El Madrigal
    392
    Sve su to novinarske priče i napuhavanja. Ne treba svemu vjerovati. Ne znaju niti svi zaposlenici kluba kolike su kome plaće i tko s Bobanom o čemu pregovara. Ako je razgovor 1 na 1, tko osim Bobana i igrača uopće zna o čemu se razgovaralo? Budalaštine.
  • crophantom
    612
    Ok, nek piše. Ali pogledaj postove, čovjek je pisao kao da smo već osvojili naslov u 9. Mjesecu.
    Po meni to nije u redu dok obnašas funkciju u klubu, pa makar to bilo i 3 puta volonterski.

Bilo je tu svakakvih gafova u komunikaciji ove godine, Zeko tu prednjači, ali bogami i Globan je tu imao svojih teških fejlova
  • DiddyGuela
    3.5k

Razgovor sigurno nije 1 na 1 jer svi ti igraci imaju zastupnike tj. agente bez kojih igrac ne moze otici ni pišat a ne razgovarati o uvjetima ugovora.

Dakle ovakve informacije mogu doci od strane agenata.
  • vjeko1701
    15.4k
    Ovo mi je baš traženje dlake u jajetu. Em je u klubu volonterski, em je godinama prije bio poznat ko netko tko se u slobodno vrijeme bavi takvim izračunima. K tome, nije koristio nikakve službene kanale kluba za svoje objave.

Dobro je deda jednom rekao, mi kao zajednica oko Dinama nemamo neograničen broj kvalitetnih ljudi koji su voljni svoje vrijeme uložiti u Dinamo, posebno volonterski.

Sezona je bila teška i završila razočaravajuće al zbilja nema potrebe sad apsolutno svima tražiti i najmanje zamjerke i razbacivati se krivicom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.