• rokikaciga
    1.1k
    Nije normalizirano vec se na krive osobe okrecu koplja. Bas bu Ademi sa 31-32 godine rekao "ne, nemojte mi dat milijune, budem igrao za dzabe". Da meni moj sef ponudi 10 tisuca eura placu za isti posao pristao bih...jesam li ja kriv sta imam takvu placu ili oaoba koja je ponudila i dala takav ugovor?
  • fakin
    440
    Nitko ne krivi igrace za takve ugovore nego za ono sto pruzaju za takve ugovore. Jebote lik ude i nakon 10 min nemre on vise i izlazi. Pa igrao bi s puknutom nogom za milijun eura godisnje, a on osjetio zatezanje i izlazi van
  • Sajla
    8.3k
    ovo ne pišem za konkretno za bilo kojeg igrača, ali - krivi mogu biti i onaj tko je ugovor ponudio i onaj tko ga je prihvatio, nije baš da je termin "rikverc" nepoznat navijačima Dinama.
  • serbus
    4.9k

Moje mišljenje je da je na taj "legalni" način izvučeno više love iz kluba nego na ovaj kriminalni.

Kad ti gledaš koje su to bile plaće a mamići uzimali 20% od Dudua,Modrića a istovremeno odlučivali o plaći igrača mogu samo zamisliti koliko je postotaka tek bio od raznih Costa,Juniora, Drpića proteklih 20god.....
  • vlatkomarkovic
    894
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/vjerojatno-najveci-problem-shnla-je-onaj-o-kojem-se-uopce-ne-prica/2665973.aspx

Los je tu napisao nešto na šta ja ciljam već dugo vrijeme. Mislim da je teza o preckama i stativama promasena. Mislim ok, imamo slabiju realizaciju, ali smatram da je to sekundarni problem. Po meni je problem to što u trenutku kada pada nikad manje golova u HNLu mi primamo nikad više. Mislim da od lige za bedaka nismo primili ovako puno golova, neka me netko ispravi, ako sam u krivu.

Situacija se dosta popravila u zadnjih 4 kola, i imamo razloga za optimizam, da sam ovako skupljali bodove i ne primali golove tokom cijele sezone, pričali bi o Dinamovoj bljutavoj igri kao najvećem problemu, ali bi naslov već bio u vitrini. Nevistic je odličan u zadnjih 4 kola, ali u ulasku u novu sezonu po meni prvo moramo poraditi na obrani pa onda dalje.

KTC ne znam koliko još može, Rile također. RPG je jako dobar prema naprijed, ali iza zna griješiti. Torrente i Galesic su solidni, ne znam koliko mogu oni u budućnosti to je veliki upitnik. Franjic i dalje izgleda ko priuceni bek i ne znam koji je njegov status u iducoj sezoni uopce. Neva se sada digao, da li može držati ovu formu? Ostale neću spominjati jer nisu za Dinamo. Svi pričaju o napadačima, krilima itd. Mislim da bi prvo trebali krenuti od rebuilda obrane pa onda dalje.
  • Paggini
    46.9k
    KTC ne znam koliko još može,vlatkomarkovic

Ovo se govorilo kad smo ga odjebali ko psa, ovo se govorilo kad ga se dovelo prosle zime, ovo se govorilo ljetos, govorilo se i zimus kad smo dovodili Galešića.

Može još itekako uz ovakav tempo par godina igrati, spremniji je i fizički moćniji od SVIH naših obrambenih.
  • emilperska
    10.1k
    Svi pričaju o napadačima, krilima itd. Mislim da bi prvo trebali krenuti od rebuilda obrane pa onda dalje.vlatkomarkovic

Obrana kreće od napada, u našem slučaju od veze. Treba nam prava 6ica, DMC kak bi se reklo.
    Miško prema naprijed + klupa češće jer i njega je slomio ovaj ritam od 2 tekme tjedno..
  • vlatkomarkovic
    894
    Može još itekako uz ovakav tempo par godina igrati, spremniji je i fizički moćniji od SVIH naših obrambenih.Paggini

Da se razumijemo ja obožavam KTCa bezobzira na žute minute, ali ovo govorim iz konteksta da je bolje da smo spremni s nekime kada stvarno padne, nego da bude rupa do prvog roka.
  • Zagi
    9.6k
    Obrana kreće od napada, u našem slučaju od vezeemilperska

To bi značilo kaj, da naš napad obavlja dostatan obrambeni posao?
    Kak da ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.