• miro
    6.3k
    Ja ovdje vidim samo VELIKI prostor za dovest top igrače u sljedećim godinama
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Pa stari moj ,kad ih ide i kad je sve dobro onda traže povećanje plaće ,bolji ugovor zar ne ,ili u suprotnom idu . Realno , evo kad je već riječ o Ademiju, on još tad kad je doveden nije bio za Dinamo. Isto tako dosta je i floskula da je neko zadužio klub . Kulenovića svi sazaljevamo , treba da igra ,ispred ovog,ispred onog. Neka ga u klubu,.dobar je za drugu,ili treću špicu. Pa stari moj za tu plaću i cifru on i treba isporučiti golove i ginuti na terenu.
  • Pacho
    669
    Ademijev ugovor nakon povratka iz Kine je zlocin.
  • serbus
    4.9k

Pogotovo nakon izjava da nema snage više za EU nogomet da ide u Kinu.
    Ali eto kako bi Malnar rekao lovica čuda radi. Pa se tako i kapetan vratio na još bolji ugovor.
    Uz sve zasluge koje ima ali taj ugovor slažem se je kriminal prema klubu pitanje je i kako se dijeli ako je sve njegovo ili ima rikverca?
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Za razliku od mnogih, ne smeta mi što naši najbolji igrači i kapetani imaju visoka primanja s izuzetkom Ademija čija plaća je po mom sudu pretjerana. Oni su dali veliki doprinos Dinamu i svoje plaće itekako zaslužili. Njihovi ugovori su uglavnom pri kraju i lako ćemo ih se riješiti.

Smeta mi što smo do prošloga ljeta seljakanje po posudbama i grijanje klupe Indritu Tuciju plaćali preko 500 tisuća eura, a od ljeta i novog ugovora golove Istri, Gorici i Šibeniku plaćamo još više. Samo 715 tisuća eura u 2024. Ugovor do 2027.

Smeta mi što je Mmaee od ljeta do kraja 2024. dobio skoro tri i pol godišnje plaće KTC-a. Ugovor do 2028.

Smeta mi što su nas od ljeta do kraja 2024. Cordoba i Mbuku (kad se zbroje minute odigrali 9 utakmica zajedno) koštali skoro pola milijuna eura. Ugovori do 2028. i 2027.

Štedilo se..., ali na kvaliteti... A nakon ove objave plaća još više iščekujem ocjene ekipe "prijelazni rok ću ocijeniti na kraju sezone".
  • Zagi
    9.6k
    Orša imao 1m, Ciceron prek 2. s u l u d o
  • Neron53
    1.5k
    Cemu cudjenja? Ciji je igrac Ademi? Ciji Petko? Koji menadjeri/posrednici uzimaju svoj postotak?
  • Mali dioničar
    17.2k
    Nogomet ima klasični problem zaposlenika i poslodavca gdje zaposlenici isključivo sebi uzimaju za pravo generiranje prihoda. Pa valjda misle da bi cijeli prihod trebao ići njima.

Igrači i treneri imaju logiku "pa zaradili smo u Ligi prvaka 30, 40, 50 milja, hoćemo premije". Boli njih kita koliko košta organizacija utakmice, hotel, avion, koliko stožer u kojem ima pun k ljudi.

Sve to treba reducirati ne u smislu štednje nego da im se objasni da klub im i rashode koji dovode do takvih prihoda.

Premije i otpremnine su sigurno pretjerane.

Uz to, nogomet je toliko specifičan da se vrlo često članovi/navijači kluba još ljute na klub jer je "škrt". Pa i danas ekipa kudi klub jer je jadni Šotiček desnonogi Yamal trebao igrati za nekih pišljivih 200-300.000 godišnje koje bi skupio kroz te famozne bonuse.

Cirkus, veliki cirkus.
  • rokikaciga
    1k
    Ja, evo, ne krivim Ademija za ugovor. Pa nije si ga on ponudio niti je on potpisao GNK Dinamo na ugovoru...netko drugi je kriv što mu je uopće ponuđen takav ugovor
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Kaj nije njegov ugovor milju i pol? Uostalom, on je ostao, Orša nije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.