• criticus
    3.4k
    Da, neke brojke bodu oči. Ali dvije stvari triba imat na umu. Prvo, malo su brojke napuhane radi bonusa za ulazak u LP što je ok, a još bitnije nisu si oni sami dali te ugovore. Da mi je znat ko bi od nas rekao ne ne, ja za Dinamo želim igrat za manje para makni tu kesu od mene.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Zašto je nekome problem Brunina plaća? Čovjek se ozlijedio, jbg, najbolji je igrač lige i on je svoju lovu zaslužio. Za Ademija mi nije jasno da je dobio toliku lovu kad se vratio, to je suludo
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    To nisu place nego sva dobit u koji ulaze i bonusi(ulazak u LP, osvajanje duple krune, dodatak za potpis za besplatne igrace kao Mmaee)

Inace ima jedan igrac sa brojem 11 u st koji navodno prima 600 godisnje kad ono samo lani dobio oko 700 :grin:
  • fakin
    430
    Jebote misic i ademi skoro 3 milje eura godisnje nas kostaju. Uzas
  • vjeko1701
    14.2k
    Treba računati i da je 2024. bilo veliko natjecanje tako da u ovo ulaze i novci od reprezentacije onima koji su reprezentativci, posebno reprezentacija koje su sudjelovale.
  • fakin
    430
    Al ovo znaci da ovi koji su dosli na ljeto da im je ovo samo trecina godisnjih prihoda. Jesam dobro shvatio?
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Koliko sam ja pročital, radi se o ukupnim PRIHODIMA poduzetnika (plaća, bonus, sponzori, repka...), a neto dobit je naravno nešto niža

Nek me ispravi netko upućeniji, ali mislim da si oni od svojih prihoda samostalno plaćaju doprinose (zdravstveno, mirovinsko) i porez (čiju osnovicu pretpostavljam mogu umanjiti za priznate troškove)

Iz tih razloga su neki naši bivši igrači (pretežito stranci) na crnoj listi porezne i to pri samom vrhu s iznosima jer nisu plaćali obvezna davanja..."vodi" Tongo Doumbia, a tu su od "naših" i Atiemwen, Machado, Kastrati, Sigali, Rahmani...
  • fakin
    430
    A koje rashode imaju igraci Dinama?
  • deda
    36.4k
    to moraš pitati njihove gospođe :cool:
  • Zg123
    1.7k
    Bravo za kafe kuharicu, nije ni cudo sto su Petko i Ademi vjecno zahvalni njoj i ja bi bogami bio jer ne znam di bi takve pare mogli dobiti
  • Markelo
    3.3k
    Zdravi Petko je reprezentativac jedne od najboljih europskih reprezentacija, njegova zarada mi je ok.
    Ademi nam je baš ono junački sjeo na budžet a ima kapacitet za odradit 30 minuta na terenu
  • NitkoBitan
    25.7k
    Znaci nas svi "strani promasaji" ne kostaju kao jedan Ademi. A gdje tu jos Zagorci, Perici, Bockaji...
  • tp1997
    1.3k
    Zdravi PetkoMarkelo

Nažalost, zdravi Petko je više iznimka nego pravilo zadnje dvije sezone. Stižu ga godine, stižu ga ozljede, i ako i ostane u klubu (iako je Tarzan najavio da namjerava otići), mislim da je jedino razumno da mu se smanji plaća.

Isto vrijedi i za Ademija koji, iz istog razloga, nije ni sjena igrača koji je bio prije odlaska u Kinu (iako je taj pad dosta vidljiviji kod Ademija nego kod Petka, to treba istaknuti).
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    A mi se svadjamo i kupimo banove zbog senatora . I cudimo šta se zajebaju i skoro pa i ne igraju. Pa i mene bi bila ona stvar da imam godišnju plaću kao što neko zaradi na bausteli za 10 godina radeći po 12 sati . A mi budale žalimo ,neka produže ,zadužili klub
    Ja mislio Ako došao igrat za kikiriki jer voli klub ,e majko moja. Nadam se da su gospodin Manenica a i Boban sada mudri i da neće pomiješati osjećanja sa racionalnoscu. I svima se zahvaliti ,ako sami ne kažu dosta je . Pa neka pokažu koliko vole Dinamo
  • Jay
    1.3k

Zašto se uvijek spominje bauštela kad se priča o plaćama nogometaša?
    Neće nitko iz ljubavi radit svoj posao, pogotovo kad imaš rok trajanja kao nogometaš.
    Plaće nekih igrača nemaju smisla, to apsolutno treba zahvaliti debilima koji su im takve ugovore dali, ali pobogu čemu vječno čuđenje i očekivanje da će netko na svoju ruku inzistirati na manjoj plaći jer voli klub?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.