• Jaro
    5.6k
    Pomalo, nek se uigra i dobije na samopouzdanju. Nije da smo do sada imali krila koja su mocna 1 na 1 pa da se imamo pravo zalit.NitkoBitan

    Pa to mu je najveci forte bio kod zagovornika. A za proc 1na1 ne trebas uigranost s ekipom - zato se zove 1na1... I... kaj nisu imali pripreme za uigtavanje? Sad su krenule tekme, nema mjesta i vremena za ti, samo rekuperacija, kaj ne?
  • Ban
    698
    Pa znali smo da je Hoxha loš 1v1. Koliko puta se ponavljalo da nije efikasan dribler? Ima on svoje momente sa biciklićima i kad izbaci u stranu i pretrći nekoga, ali suhostatistički on driblingom prolazi protivnika u jednom od tri pokušaja.

    Slažem se i da je imao nekoliko dobrih momenata protiv Lokse, servirao nekoliko dobrih lopti. Problem je što je gubio loptu sa svakim drugim dodirom. Van tih probranih momenata je stvarno bio loš.
  • Ban
    698
    Kaj se utakmice tiče, očekujem da Istra dosta carini loptu protiv nas. Pomoći će im i to što ćemo mi opet silovati i predavati posjed baš bezveze. Ne vjerujem u novi poraz, mislim da uzimamo 3 boda sa neuvjerljivom igrom. Nadam se da Bulat igra, drago mi je što nema Mišića. Volio bih i ponovno vidjeti Bernauera, ali Jakir je već obećao Živkovića.
  • Mali Zeus
    9.6k
    Profa je najavio rezove, kužite. Dosta mu je, igrači ga ne slušaju, možda krene s nekom logičnom postavom, samo možda. Iako se meni čini da on nabacuje imena u postavu napamet.
  • Ban
    698


    Njemu posao ovisi o Ademiju, Riletu, Mišiću i Petkoviću. Njih svi rezovi zaobilaze. Vjerojatno će prije Kaneka ostaviti na klupi nego nekog od ovih.

    Znači očekujem da padnu Perković, Baturina i Zagorac. Mišić propušta zbog kartona, u suprotnom ne bi.
  • Jaro
    5.6k
    profa doda gas, napravi rez i na LB posravi Ljubu...
  • Brusa
    708
    ili možda čak na desnog... :chin:
  • Mali Zeus
    9.6k
    Znači očekujem da padnu Perković, Baturina i Zagorac. Mišić propušta zbog kartona, u suprotnom ne bi.Ban

    Tako će nešto i biti. Nevistić na golu, Vidović možda umjesto Baturine iako istinabog Baturina igra ama baš svaku, a Ljubičić na beku.
  • Ban
    698

    Sučić za Mišića, Bulat za Baturinu. Ademi postojan. Ne znam kakva je situacija sa Ogijem, možda njega napokon pokažu.
  • emilperska
    3.1k
    Nikakva cudesa niti pojacanja se nece desit dok je ovaj trener. Dzabe tu raspravljate o taktici, driblinzima. Sve ce i dalje na horuk bit, dikod uđe dikod ne uđe, ovisno na koju je nogu ustao Petko da sam ovu ekipu dotegli do pobjede nad Goricom..
    Mene samo zanima, pokusavam si dat odgovor na to vec dva dana, sto ce se dobro desit ako pobjedimo sutra. Ovaj ce ostat trener jos bar 10 dana i sta onda?
    Igra ce odjednom bit bolja, u tih 4-5 treninga do Gorice ce mehanizme i volju dobit, a S.J. ce odjednom shvatit da je Mou.
    Evo ja stvarno ne vidim nijedan jebeni dugorocni benefit da mi dobijemo sutra..
    Dobijemo sutra, sto onda protiv Gorice i Lokse, opet na horuk i srecu?
  • Mali Zeus
    9.6k
    Mene samo zanima, pokusavam si dat odgovor na to vec dva dana, sto ce se dobro desit ako pobjedimo sutra. Ovaj ce ostat trener jos bar 10 dana i sta onda?emilperska

    Dat će još 3 intervjua di će hvaliti sebe i svoju sliku.
  • hardek
    1.4k
    Ovu identicnu izjavu dao je ako se dobro sjećam i nakon Balkanija i mislim da smo isto igrali s Istrom. Ubacio 3,4 igrača među ostalim i Bernauera, lako dobio utakmicu i onda od sljedece utakmice opet sve po starom. Napuhanac trener koji strogoću trenira na onima s najmanjim utjecajem u ekipi a to su stranci.
  • Keyser Soze
    8.1k
    Postoji li šansa da Ogiwara starta?
  • rakurs
    140
    Trebali bi to saznati danas na pressici, ako je bude.
    Ne bi me čudilo da organiziraju samo kratku izjavu za službenu stranicu, bez prisustva novinara i mogućnosti postavljanja pitanja.
  • Keyser Soze
    8.1k
    Ma sumnjam, bit će klasična presica, a trenerčina će opet prodavat maglu svojom spikom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.