• NORTE
    9.2k
    Perić, Šutalo i Drmić?
  • 1986-Pl
    156
    ne mora nužno biti s obzirom na trenutnu formu
  • Olmic
    2.7k
    ironicno je bilo. Treba svakako preskocit Istru
  • Droljo
    5k
    Brodića u špicu i ili jesi ili nisi. Ak nemreš rešit istru nemaš kaj radit u dinamu!
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Prva utakmica Dinama nakon dugo godina koju ću pratiti opušteno jer se više ničemu ne nadam u ovoj sezoni. Podsjeća me na one utakmice prije 5,7,10 ili 15 godina kada smo bili na +15 pa kad možeš bez brige gledati utakmicu samo što smo ovog puta sa suprotne strane. Tada smo bili sigurno prvi a sada ne gajim nadu u prvo mjesto i samo me zanima kako će koji igrač odigrati i kakvi su temelji za budućnost.

    Očekujem oranicu u Puli, Blagojevića koji će polomiti nogu nekome i buniti se nakon toga sucu jer je ''čak'' dobio žuti karton, seosku publiku koja će u šestoj minuti vikati sucu da je cigan, preplašeni Dinamo koji unatoč ogromnoj razlici u kvaliteti ne može zaključati utakmicu, 3 stative i gredu od strane Dinama, čudesnog Majkića, Istru koja će jednom prijeći centar i kirurški precizno zabiti gol iz jedne polušanse i na kraju remi 1-1.

    Ovo bi moglo zvučati negativno ali je ovakav rasplet zapravo pravilo u ovoj sezoni.
  • Sunja86
    994
    Za našu trenutnu igru nam ta oranica savršeno odgovara, udri, nabij i daj Bože 0:1
  • wolfgang14
    1.1k
    Tak je Kizo, slažem se. Ako pobjedimo super, a ako prospemo bodove odlazi Jakir što opet nije loše. Ja želim 3 boda i svejedno odlazak Jakira :victory:
  • wolfgang14
    1.1k
    Sad kad se svi iznenadimo i vidimo napadački i okomiti dinamo kakav smo svi očekivali i ispadne da je utorak bio samo loš dan. Deklasiramo Istru 5-0
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Ja još želim da igra Kule u prvih 11 makar Petko bio savršeno zdrav. Petko mi je iznimno drag i legenda je kluba ali otkako je dobio nagradu za najboljeg igrača lige prebacio se u najnegativniju verziju Petkovića dosad. Parafrazirat ću izjavu Bjelice koji je otprilike rekao da se Petka ne smije maziti i paziti nego ga se mora gaziti da bi bio dobar i motiviran. Bjelica ga je znao i poslati na tribinu kada je Petko bio u kurcu. Očekujem od Jakira da ga barem pošalje na klupu za rezervne igrače.

    OK, svi smo zažmirili na napuštanje travnjaka u prijateljskoj, svi smo se napravili ludima i slijepima jer je to ipak naš Petko ali i u ozbiljnoj utakmici protiv Lokse se ponašao kao na revijalnom haklu i sad je vrijeme za klupu. Oprosti Petko, najdraži si mi uz Theophilea iz one zlatne generacije ali ponekad i drugi igrači zaslužuju prvih 11. Kule najviše.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Da mi je netko rekao prije godinu dana da želim Kulenovića u prvih 11 ispred Petkovića u ozbiljnoj utakmici mislio bih da je taj čovjek lud i da je izgubljen slučaj.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Sorry na privatizaciji teme ali Brodića nisam vidio na utakmici protiv Lokomotive, skoro da nisam ni skužio da je u igri cijelo drugo poluvrijeme. Nemam ništa protiv njega ali on nije pokazao apsolutno ništa. Također mislim da su su pretjerane kritike na Hodžu (Hoxhu) jer je odjednom on postao personifikacija Jakira pa se u utakmici u kojoj su svi bili loši najviše isticalo njega iako je imao dva-tri lijepa prodora i ubačaje koji su mogli završiti njegovom asistencijom da su drugi bili pribrani. Bilo je barem 6-7 gorih od njega u toj tragičnoj utakmici.
  • emilperska
    3.1k
    Ne treba nam neka krperska pobjeda koja će S.J. ostavit na klupi i narednih 7 dana. Mi nakon Istre moramo dobiti novog trenera koji će barem postaviti igrače na terenu, raditi logične izmjene, imati autoritet i kojem neće igrat senatori samo zato jer mu drže leđa. Ne tražimo puno..
    Ako je potrebno podnijeti žrtvu protiv Istre, treba i to..
    Nekad je potrebno napraviti korak unazad da bi napravili 3 koraka naprijed.
    S.J. očito sam neće dati otkaz, a s njim su nam šanse za naslov svedene na teoriju.
    Ovo je vjv prvi put da ću navijati protiv Dinama u plemenitom cilju.
    Naravno bilo bi idealno da dobijemo Istru slučajnim golom iz auta u 97' minuti pa da mu Uprava svejedno da otkaz, ali s obzirom na botove, podršku itd., to bi samo značilo da će bit trener narednih 10 dana još barem..
  • emilperska
    3.1k

    Slažem se..
    Prvi dojam mi je bio da je Hoxha strašno loš jer sam kroz njega gledao S.J.
    Onda kasnije kad zbrojiš, imao je taj prodor dva i jedan solidan ubačaj i uklopio se u cijelo sivilo. Nije bio bolji ni lošiji od ostatka ekipe osim Kaneka i Tea.
    Jedino me brine što 1 na 1 nije mogao nikom ništa, a očekivao sam na HNL razini da lomi 1 na 1.
    Ali bojim se da ne vrijedi tih para..
  • NitkoBitan
    12.1k
    Jedino me brine što 1 na 1 nije mogao nikom ništa, a očekivao sam na HNL razini da lomi 1 na 1.emilperska

    Pomalo, nek se uigra i dobije na samopouzdanju. Nije da smo do sada imali krila koja su mocna 1 na 1 pa da se imamo pravo zalit.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.