• wolfgang14
    1.1k
    odličan danas, najbolji igrač u našim redovima na današnjoj tekmi. Bit će sve bolji i bolji
  • Juznjak
    3k

    Napisao si da puno zuji, a malo meda daje. Jedino što me može asocirat na to je to da je imao danas par dobrih poteza iz kojih Dinamo ništa nije dobio. Možeš li se složit da je usporedba s Kanekom dobra? Ako ne, onda ćete morati malo bolje objasniti na što mislite.

    Ne znam šta da ti repliciram na ovo osim da si promašio sa zaključkom.Eduardo

    Pošteno, ako je tako, ali definitivno ima velik broj ljudi koji se slaže s tim da je Hoxha odigrao bezveznu utakmicu zbog toga što mu nije mjesto u Dinamu, a pogotovo ne u transferu od preko milijun eura.
  • jedan u nizu
    6.2k
    Napisao si da puno zuji, a malo meda daje. Jedino što me može asocirat na to je to da je imao danas par dobrih poteza iz kojih Dinamo ništa nije dobioJuznjak

    hoces reci da je napravio vise prilika gdje je dinamo nesto dobio?

    Ja stojim iza svog napisanog, trenutno nije kapacitet za dinamo. Ili tocnije, nema kapaciteta da donese ono sto dinamu treba, a to je pojacanje.
    Danas je odskakao od ostalih jer se trudio i jer gori trenutno od zelje. Nasa je zalost sto su drugi ispod njegove razine.
    Pokusavao je danas, imao dobre driblinge ali nista iz toga nije proizaslo. Ili nije imao kome dodati, ili je dodao njima u noge ili izgubio loptu nakon driblinga. Moze on imati 90/90 driblinga na tekmi, ali ako nakon toga nema velike sanse dzabe ti driblinzi.

    Kada igraci budu bolji, kad igra bude bolja, vjerujem da ce i on biti bolji. Ali ja osobno smatram da nece biti igrac prevage ili nositelj igre. Bit ce dobar prvotimac (ako ga ne izgura Vidovic ili kasnije Stojkovic), ali nece biti novi Orsic ili Ivanusec.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Da je isti ovaj Hoxha dosao iz nekog boljeg kluba u inozemstvu dizali bi ga u nebesa zbog ovih nekoliko odlicnih driblinga i prodora , ali ne...
    Relativno je mlad, poboljsat ce se jos u nekim segmentima. Bit ce i golova i asistencija, ne brigajte :up:

    Ovo sto sam ja danas vidio je puno konkretnije od Vidovica i Spikica.
  • Juznjak
    3k
    hoces reci da je napravio vise prilika gdje je dinamo nesto dobio?jedan u nizu

    Ne. Ja se slažem s tim što si napisao, ali bi možda bilo bolje pisat ovakve stvari pod temu “Bruno Petković” jer bi valjda on trebao bit bar jednom u prilici kad Hoxha izbaci jednog od obrambenih i ide na sljedećeg. Smeta mi samo što se sad skoro svi slažu da Hoxha puno zuji, a malo meda daje i problem je u Hoxhi, a kad je Kaneko imao duplo više “zujanja” niti jedan jedini komentar nije bio ovakav.
  • Eduardo
    17.6k
    Napisao si da puno zuji, a malo meda daje.Juznjak

    Kao što sam rekao, laički rečeno. To ne mora nužno značiti nešto loše. Pokazao je energiju, dribling, želju, volju... sve što drugi nisu imali. Bio je prisutan, bio je na lopti ali nije iz toga kreirao ništa opasno za suparnika a to bi mu trebao biti primarni zadatak. Da, mogu se složiti za paralelu s Kanekom. Ima Taki takvih utakmica u nogama.
  • Endeavour
    419
    Uvijerljivo najbolji danas. Nakon dugo vremena da je lijevo krilo bilo dominantnije od desnog. Ali opet se ništa konkretno nije dogodilo nakon probijanja.
  • javolimtebejako
    724
    njemu se nema sta zamjerit, davao je 100 posto od sebe i svaka mu cast na tome. to sto je "struka" procijenila da je to igrac za prvo lijevo krilo dinamo zagreba, nije njegova krivica
  • Mlađi referent
    10.7k
    Ako bi uspio kontinuirano igrat na ovoj razini, to bi za mene bilo iznad nekakvih očekivanja

    I to kaj nije konkretan, manje više se vidi na cijeloj njegovoj karijeri, to je tih 7-8 golova u sezoni i 2-3 asistencije. Za dinamo u nekakvom pravom izdanju kakvog svi želimo, nije dovoljno, ali za ovakav dinamo, Hoxha (s tim pozicija LW) ne bi bio najveći problem. Ponavljam, ako može ovako u kontinuitetu.
  • Jaro
    5.7k
    Najbolji na terenu danas. Ne govori to puno posto je ovo jos jedna tekma za zaborav momcadski. Ali i on i Kaneko trebaju Kulenovica u igri, a Petka na hladjenju.
  • Praskaton
    1.8k
    mislim da bi Brodic vise odgovarao u paru s njima iako mi je Kulen jako drag igrac i zasluzuje vise minuta
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    Mogu izdvojiti od pozitivnih stvari taj neki natural fitness i stamina, dosta dobro drži loptu među nogama, teško reći išta pametnije s obzirom da je teren bio pun rupa. Može biti bolji ako se ostatak momčadi trgne, ne treba očekivati da će sam rješavati utakmice, ista stvar vrijedi za Takija
  • Orc123
    5.2k
    Hoxha bas ono donosi koliko je i placen. Nije kompletan igrac ali bome ga ni neces dovesti za 1mil eura. Igrac je koji može donositi razliku u hnl, iako mozda bas eksplodira jer ima kapaciteta za to pa bude jos bolji ali on sigurno nece biti promasaj. Uspoređivanje nekih s Kastratijem je promaseno totalno jer su nimalo slicni. Najvise mu fali kombinatorika tj, pregled igre ali to je falilo i Orsi pa je napravio vrhunsku karijeru. Ima dribling, ima brzinu, ima i udarac ali jucer na onom terenu je to bilo nemoguce. Bas sto je kolega Graž napisao ne ocekijem da ce rjesavati velike tekme bas kao i Takij ali da imamo pravog centarfora ala Mierez, Pierrot ili slicni oni bi se nazabijali na racun takija i Hoxhe. Jako korektna utakmica jucer....moze on i bolje.
  • Infinity
    15.3k
    Orsic, Petkovic i Soudani su placeni po milijun eura. To znaci da se za milijun ipak moze bolje od Hoxhe. Naravno, moze se i gore.

    Po meni Hoxha vrijedi bas taj milijun, ali Dinamu nisu pojacanje igraci kojima je realna cijena milijun. Mi trebamo bolje igrace, da li po visoj cijeni ili da po istoj ili nizoj uz dobre pregovaracke sposobnosti dovedemo nekoga 'ispod cijene'. Milijun eura na Hoxhu je baceno.
  • Orc123
    5.2k
    bilo je i Jurica, Stefulja, Callela, Cabraja, Nevistica, Kastratija.....jbg, mislim da je definitivno nadogradnja na Spikica, a da ne govorim na Menala i Marina ...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.