• emilperska
    3.7k
    Oko Hoxhe mi je njegovog dolaska rsspolozenje bilo:
    1) toplo (inat malom judi kmetu dugokosog vožda)
    2) hladno
    3) toplo (asist protiv Betisa)
    4) hladno
    5) hladno
    6) toplo (od Rujevice dosad)

    Kako god, nije igrac za prvih 11 Dinama koji igra LP, ali svakako je jedno od top 4 krila HNLa i ima svoje (rotacijsko) mjesto i u jakom LP Dinamu. Ocekujem ga nakon Eura i priprema jos spremnijeg za jače izazove i neka formu s Rujevice prebaci i na eurospske stadione na jesen..
  • Mali Zeus
    10.4k
    Dosta dobar jučer, vidi se da mu se diglo samopouzdanje. Potez mu je sigurniji, lopta mu ne bježi, ne zabija se u kut pa da ne zna što će s loptom nego je pametniji i ne sili prodor ako ne ide.
  • striko
    1.2k
    Počeo dizati glavu konačno. Prva asistencija dokaz.
  • emilperska
    3.7k

    Ta glava u pod mi je bila nekako najupitnija. To je donedavno stalno imao. Sad izgleda ozbiljnije samo jer tog nema, zato i asisti dolaze..
  • Marley
    1.1k
    Mislim da je njemu u glavi (bio) najveci problem, ne mislim na ovo zabijanje u pod :lol: nego je djelovao uzasno preplaseno i nesigurno. I onda kad je "otcepio", sve je krenulo na bolje. A tocno takav osjecaj sam imala otpocetka, da moze on ipak bolje od onoga sto smo u pocetku stalno gledali, samo mu treba "klik". Koji se ocito dogodio kad je zabio tad na Rujevici.

    Bravo :clap:
  • jedan u nizu
    6.7k
    Moramo malo stat na loptu. Odigrao je dvije dobre utakmice, a ovdje se pise kao da je to neki novi igrac. Po meni dvije dobre predstave nisu dovoljne da se govori u superlativima. Pogotovo ne za igraca za kojeg se smatralo najvecom prevarom od Carlosa Henrique Kaisera.

    Pohvale Arberu na boljim izvedbama zadnjih tjedan dana. Nadam se da ce nastaviti tako i pokazati da je kalibar za dinamo.

    Po meni je prešao iz ''tjeraj ga sto dalje iz dinama'' u ''neka ostane jos neko vrijeme, bit ce koristan za rotaciju". A tko zna, mozda dode i do onoga ''zasto Arber nije u prvoj''.
  • Marley
    1.1k
    pa ne treba u superlativima, ali cinjenica je da puno bolje izgleda, tako da nadam se da ga je krenulo. Nisam za pretjerivanje nikad, ni u jednom ni u drugom smjeru. Ali ako su vec tolike stranice negative ispisane, lijepo je onda i kad imamo na temelju cega napisati i nesto objektivno pozitivno :smile:
  • Dzoni
    209
    Arber Hoxha se nasao na popisu za reprezentativne pripreme za EURO 2024
  • Droljo
    5.8k
    Sad kad nam ga metne u grupi :lol:
    Ubije erlića kao mitrovića na rujevici i u malu mrežicu :joke:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.