• jedan u nizu
    6.1k

    da ali postao je jako naporan kasnije, dezurni seoski klaun koji je forsirao fore iste stalno, pogotovo kad je Kule usao
  • Benito
    598
    oke ali to ne mijenja činjenicu da lik nije baš čist u glavi
  • Guinness
    2k
    Broj osam nije tovar…ne znam na temelju cega i koje vama reko da je decko tovarNousername

    Je, tovar je
  • Papastrumf
    9.8k

    Milju i pol, sto je najzalosnije.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    potpisujem za desetinu, a bit cu samo upola losiji

    Vlatkice add me block sam
  • bbb medimurje
    2.9k
    Broj osam nije tovar…ne znam na temelju cega i koje vama reko da je decko tovarNousername

    Komentator i novine su pune tekstova o tome
  • Jaro
    5.6k
    I njegovi suigraci su rekli da je tovar i malo zivcan pa ga je trener izvadio ranije :rofl:
  • Nino Bule
    11.5k
    Pukšar, komentator utakmice je rekao kad je crveni dobio igrac oriolika da su sad "oba navijaca hajduka van terena" aludirajuci da je osmica hajdukovac i igrac koji je pobro crveni.
  • Lynx17
    2.6k
    https://www.24sata.hr/sport/igrac-oriolika-otisao-kuci-nakon-sto-je-inicirao-sukob-on-je-inace-hajdukovac-malo-je-zivcaniji-943812

    SUKOB NIJE ZASJENIO FEŠTU

    Igrač Oriolika otišao kući nakon što je započeo sukob: On je hajdukovac, a malo je živčaniji

    Piše Zdravko BarišićDavor Kovačević
    srijeda, 1.11.2023. u 11:50


    Oriolik je redoviti član Hrvatskog nogometnog kupa, a jedne godine su čak igrali i četvrtfinale protiv Istre-

    - Ovo je peti prvoligaš koji je igrao kod nas, bili su tu i Hajduk, Lokomotiva... Ne znam, taj Kup je neobičan, dobili smo u Poreču, ne bih rekao nezasluženo, ali smo praktički dvaput prešli centar. Doveli smo Dinamo u Oriovac, 90 posto ljudi su dinamovci, drago mi je što smo ih doveli - kaže Stubičan.

    U Oriovcu većina stanovništva navija za Dinamo, a u klubu samo dvojica su za Hajduk. Naš sugovornik i Branimir Kokotović.

    - Nisam ja dinamovac, ja sam hajdukovac. Više volim Hajduk, ali sam više gledao Dinamo. Nisam vatreni navijač, volim sve klubove, pogotovo u Europi.

    A upravo je Branimir Kokotović potencirao sukob koji je izbio u 20. minuti. Domaćini su tražili kazneni udarac, a potom je u sljedećem napadu Stubičan faulirao Marina koji je ušao u kontru. Poludjela je na to klupa Dinama, da bi na kraju nastala gužva u kojoj je prednjačio Kokotović koji se sukobio s Boškom Šutalom. Trener ga je izvadio iz igre tri minute kasnije, a kući je otišao prije kraja prvog dijela.

    - On je inače malo živčaniji pa ga je trener izvadio da ga sačuvamo za sljedeću utakmicu. On i Stubičan su hajdukovci, a mi ostali dinamovci. Ja sam već igrao protiv Dinama, ali ovo je prva službena. Dogovorio sam sa Sosom da razmijenim dres, pa sam ga dao nećakinji - rekao nam je igrač Oriovca Luka Morber.
  • Orc123
    5.1k
    Decki moze kratko rezime kupa...kakvi su bili igraci koji manje igraju i to? Pod stresom sam jer nisam poglefao prvu tekmu dinama ukljucujuci i prijateljske unazad par godina ali nije bilo izvedivo....ima li snimka?
  • austrijanac
    2.7k

    "Normalna" kup tekma.
    Malo živci u prvom poluvremenu, kasnije natrpali.
    Ovi što manje igraju, imali sad priliku.
    Kaneko na motoru, klinci naši bili rezervirani, Neva cleen sheet.

    Teško mi sudit igrace kad smo dobar dio igrali s igracem vise, dosta gresaka s obje strane.

    Ugl kup tekma, zabijes na kvalitetu i na njihove greske i privedes tekmu kraju.

    Imaju highlightsi negdje na forumu.
  • Majki2111
    2.6k
    Reko bih rutinska pobijeda. Ekipa nešto veli: "Sosa amater". Ja nisam vidio neku veću grešku. Čak je i pratio napad i znao opasne povratne slati. Igrao je na LB. VrbančIć je igrao liievu 8icu. Vele nije bio dobar. Ja sa vidio potencijal. Izuzetno okomita kretanja. Tražio je prostor. Jak na lopti. Bit će nešto od njega. Prvi junior u životu kojem se radujem. Kaneko se diže. Radi pravocrtna kretenja bez lopte i sa loptom. Jako proaktivan igrač. Drmić realizirao prilike. Marin pokazao htjenje. Pokušavao je 1 na 1. Ali nije mi to dovoljno. Jednostavno nije bombastično krilo. Fali eksplozivnosti. Sučić I Tibica Halilović ništa za spomenuti po meni. Prosjek. Kao i Boško. Bernaueru nedostaje snage u duelu i protiv Oriovca. Dečko nije jak i to je to. Dugoročno mislim da ga stavljamo na 6icu. Tribina pljuvala po Kuletu, malo degutantno. Ali bio je dobar.
  • Orc123
    5.1k
    Bas odgledao prvo pol....ima snimka sad...
  • Blue Austrian
    337
    Rutinski danas :victory:
  • Mihaljević
    8.1k
    Dvije dobre tekme smo uvezali , znači u Varaždinu će bit svašta :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.