• Eduardo
    17.2k
    Sutra nam slijedi susret osmine finala Kupa Hrvatske kod Oriolika iz Oriovca koji je nastavio svoj niz uspjeha u ovom natjecanju. Bit će to i svojevrstan nastavak velike proslave stogodišnjice osnutka kluba koju je Dinamo uveličao prije dva tjedna. Ta prijateljska utakmica odigrana u prekrasnom ozračju pred oko 2500 gledatelja, bila je samo predigra za ono što nas očekuje sutra u osmini finala Hrvatskog kupa.

    Inače, Oriolik je u šesnaestini finala Kupa Hrvatske, na penale izbacio Jadran u Poreču i plasirao se među 16 najboljih u državi. U regularnom tijeku utakmice bilo je 0:0, pa su se morala igrati dva produžetka po 15 minuta. Ni nakon njih nije bilo golova, pa su pobjednika odlučivali penali. Tu su Oriovčani bili uspješniji i na kraju su slavili rezultatom 4:2. Strijelci iz penala redom su bili: Jurić, Stubičan, Đerek i Kuzmić. Vratar Zeba je obranio prvi penal Porečanima što je stvorilo veliku psihološku prednost nogometašima Oriolika. Zbog ranijih uspješnih rezultata u kupu, Oriolik je već dugo sudionik završnice ovog natjecanja, pa su stekli epitet "Kraljevi kupa".

    U spomenutom revijalnom susretu krnja momčad hrvatskog prvaka, bez reprezentativaca i sa samo 16 igrača u zapisniku, uz dosta muke pobijedila je 3-1 - "modri" su pitanje pobjednika riješili tek sedam minuta prije kraja. Dinamo je poveo u 33. minuti autogolom Šimuna Lucića. U 60. je kapetan Stefan Ristovski zabio za 2-0. Joaquín Sosa u 69. skrivio je penal zbog povlačenja Luke Morbera. Goran Jurić mirno ga je realizirao. Još jedan Jurić bio je strijelac u 83. minuti, ali na drugoj strani. Deni Jurić je poentirao nakon duge lopte Theophilea i dodavanja Zahore.

    Prve minute u plavom dresu nakon povratka upisali su Kevin Theophile-Catherine i Deni Jurić, koji je zaigrao nakon skoro sedam mjeseci izbivanja zbog ozljede. Debitirala su i dvojica tinejdžera, Tin Miljak i Lukas Zahora, sin bivšeg napadača Darija.

    Sutra s nestrpljenjem očekujemo seniorski debi Zlatana Košćevića, prvog strijelca juniorske lige. Proteklog tjedna zabio je četiri komada - prvo dva u Ligi prvaka mladih protiv Basaksehira u pobjedi 3-1, a onda još dva Lokomotivi u derbiju juniorskog prvenstva. Trenutno na kontu ima 106 postignutih pogodaka u dresu Dinama.

    Zbog velikog upita za ulaznice za tribinu NK Oriolik je odlučio iznajmiti montažnu tribinu za kup utakmicu protiv Dinama kako bi svojim gledateljima omogućili da se što bolje i ugodnije osjećaju na stadionu!

    cSWD9Fr.jpg

    K60T2i1.jpg
    1. Kakav ishod očekujete? (87 votes)
        Prolaz Dinama
        98%
        Ispadanje Dinama
          2%
    2. Idete li na utakmicu? (87 votes)
        Da
        13%
        Ne
        87%
  • Eduardo
    17.2k
    Vrbančić će najvjerojatnije igrati od početka. Ljubičića nema sigurno jer se nakon Locosa požalio na bol u mišiću. Zasad se ne zna koliko će pauzirati i hoće li biti spreman za nedjeljnu utakmicu u Varaždinu.

    Kaže Jakir; 'Evo, još jedna prilika za one koji su nezadovoljni i ljuti da pokažu raskoš talenta i kvalitetu'.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.3k
    Očekujem Marina, Rukavinu i Jurića u prvih 11 :lol:
  • robinson
    53
    Bit će to opet plavi Oriovac, mjesto koje diše za Dinamo :strong:
  • Mihaljević
    7.9k
    Košćeviću uz Vrbu šansa u prvih 11!
  • Noel
    4k

    Taman pa da ih Jakir optuži kao krivce ako bude neuspjeh
  • dzggzd
    140
    mislim da je Zlatan u Engleskoj
  • Mihaljević
    7.9k
    Da da sigurno , pretpostavljam da bi Bišćan od njih napravio igrače od 200 milijuna , mani se ćorava posla.
  • Zagi
    4.8k
    Zlatan je u Engleskoj.
    Od juniora možemo očekivati Vrbančića i Čaića.

    Možda Graonića (lijevi bek/ krilo), makar nije igrao protiv Lokse pa je vjerojatno neka ozljeda.
  • Teofil Kateran
    818
    Vjerojatno će biti nešto ovako:

    Zagorac - Perković, Sosa, Bernauer, Šutalo - Sučić, Halilović - Marin (Rukavina), Vrbančić, Menalo (Kaneko), - Kulenović (Jurić)
  • jedan u nizu
    5.7k
    Ne mogu preci preko ovakovog unaprijed osudivackog stava trenera:

    'Evo, još jedna prilika za one koji su nezadovoljni i ljuti da pokažu raskoš talenta i kvalitetu'. '

    Kao evo, ja vam kazem da ne zasluzujete igrati, makar vam nisam dao postene minute, sad cete dobiti priliku protiv nizeligasa, pa kad ne briljirate cu sa pravom cijeloj javnosti reci, eto, zato ovi decki ne igraju, a ne zato jer im ja nedam priliku ili jer nemam povjeranja u njih.
    Takav govor 's visoka', sa predrasudama nije nikakav motiv igracima.
    Umjesto da kaze nesto tipa, 'evo neki ce dobiti priliku jer nazalost u nekim utakmicama nismo mogli puno mijenjati i uvoditi nove igrace, pa je ovo prilika da udu u nekakav ritam i pokazu nesto osim na treningu', on ih unaprijed osuduje i zapravo pokazuje da pokazu zasto su na klupi a ne zasto zasluzuju igrati.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ja tu ne vidim nista osudjivacki niti predrasudno, ocito ima nezadovoljnih igraca i dao im je doznanja da se pokazu.

    evo neki ce dobiti priliku jer nazalost u nekim utakmicama nismo mogli puno mijenjati i uvoditi nove igrace, pa je ovo prilika da udu u nekakav ritam i pokazu nesto osim na treningujedan u nizu

    Ekipa bi onda pisala da zasto nisu dobili priliku jer i ovi sta su dosad igrali nisu briljirali. Uvijek cemo naci nacin za prigovaranje tako da ne treba izvlaciti svaku sitnicu iz izjava.
  • jedan u nizu
    5.7k

    pa meni ta izjava bas zvuci podcjenjivacki i sarkasticno.
    DA je recimo umjesto ovog 'da pokazu raskos talenta i kvalitetu' samo rekao 'kvalitetu' sve bi bilo ok, ali ubacivanje ovog je sasvim nepotrebno i debilno pokazivanje autoriteta
  • Paggini
    5.6k
    Da je to rekao trener koji nam je drag bilo bi "bravo ______, tako i treba, minute se trebaju zasluzit, neka si im rekao!!!"
  • BornaPŽ1986
    1k
    pa meni ta izjava bas zvuci podcjenjivacki i sarkasticno.
    DA je recimo umjesto ovog 'da pokazu raskos talenta i kvalitetu' samo rekao 'kvalitetu' sve bi bilo ok, ali ubacivanje ovog je sasvim nepotrebno i debilno pokazivanje autoriteta
    jedan u nizu

    Zvuci podcjenjivacki da ali mozda i nije. Da je rekao samo 'kvalitetu' onda bi se pisalo zasto istupa s tim javno itd.
  • Zagi
    4.8k
    Titranje po jajcima.
    Kukaš , eto ti lopta i pokaži.

    Ako ne briljiraš protiv niželigaša nema minutaže idućih 2 mjeseca.
    Mi smo dinamo. Samo odličnost se priznaje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.