• Jaro
    5.6k
    na ozljedu Petkovica je utjecao i sam kad ga je stavio da igra orotiv Hajduka, a kasnije kad mu nije (skupa s uoravom) zabranio odlazak u repku i isto tako nastup pos ozljedom. U oba nastupa, gle cuda - nista nije pomogao svojim momcadima...
  • sanjinlego
    1.9k


    Tako je. Na primjeru Petkovića pokazalo se da u klubu trenutno vlada amaterizam. Tu mislim na trenera, kompletan stučni stožer zajedno sa Upravom!
  • BornaPŽ1986
    1k
    S vjerojatnim dolaskom Bjelice to znaci i dolazak pojacanja na zimu i odrijesivanje kese. No onda nakon kiksa ili dva cemo po starom. Ono sto necemo znati ako dodje do ovoga je sto bi Jakir napravio sa zimskim transfer pojacanjima i bi li momcad proigrala? Ako dodje Neno doci ce par kvalitetnijih igraca i odjednom cemo proigrati. Kako god bilo bi zanimljivo vidjeti sta bi Bjelica napravio sa ovim istim kadrom i bi li bio bolji od Jakira trenutno.
  • Zagreb1992
    1.2k


    Dolazak Bjelice je samo dokaz da u klubu nema nikakvog sportskog plana ..Samo se vrtiš u krug
  • SAS1987
    13.4k
    da u klubu nema nikakvog sportskog plana ..Samo se vrtiš u krugZagreb1992

    Dinamo treba imati model gdje nekako nece raskinuti ugovor sa trenerima nego ih ostaviti na čekanju ili nekome posuditi.

    I kad ti opet treba, ga jednostavno uzmeš. Jer glupo je plačati otpremnine trenerima kad se ionako vrtimo u krugu :lol:
  • marcio amoroso
    32.3k
    Dinamo treba imati modelSAS1987

    Dinamo treba imati model gdje otpremninu ne dobijaju levati koji ne mogu povezati tri HNL pobjede.
  • San Lorenzo
    11.4k
    Ma smjenjivati ga neće jer bi u pola godine na odštete potrošili novca toliko da su mogli dovesti premierligaškog trenera...ako ga i smjene, opet neće dovesti skupo ime iz gore navedenih razloga...očito se prihvatilo prosipanje bodova do zime, a onda šta bude. Samo što ja više nisam siguran da ovaj i sa njemu prilagođenim kadrom može pobjeđivati u nizovima.
  • Crni86
    1.1k
    Vrijeme je za novog trenera. Jaki se po meni totalno pogubio i to se vidi po njegovim potezima koje i on sam samcat nemre objasnit (gubis 1:0 stavljas Vidovica u spica pa ga vadis van da ude Emreli, lud zbunjenog… i to je samo neki od primjera). Izjave koje daje su vec pomalo i sramotne za rang kluba dinama a o prozivanju igraca da ne pricam. Frende ti si ih birao da igraju, nisu se Sucic i Vidovic sami stavili u igru. Treba nam karakterna, iskusna, namazana osoba. Vratite Nenu doma, da nastavi tamo gdje je stao.
  • Tongo Doumbia
    2.3k
    Razmišljam nakon hlađenja ove lude i mazohistične glave. Ako je ova uprava, kakva god bila i koliko god nam se svima gadila, odlučila dati podršku treneru jer ne želi više lutati sa smjenama trenera i traži nekakav kontinuitet u sezoni , to ima smisla.

    Ali, ako mu spremaju otkaz, bez trenera stranca ili jebenog Nike Kovača , ja ne prihvaćam ništa. Odriješi kesu, plati tog trenrera, svakako preplaćuju igračke proizvode. Puna je svima ona stvar reciklaža, a i realno sve najbolje što se može nać na našem tržištu smo već imali, s tim da su nam zadnja dva trenera bila po meni i dva najveća trenerska potencijala koja su do dolaska u Dinamo pokazala najviše ( Beli i Jakir). Potrošit ćemo ih za par mjeseci? E to pokazuje gdje smo trenutno. Dosegli smo dekadenciju.
  • Patak
    2.2k
    Sljedeći trener će trajati također dva mjeseca jer će nakupiti četiri pet poraza u tom periodu s ovom ekipom. Onda novi trener odradi prijelazni rok, dovede pojačanja, + oporavljeni Petko i na proljeće dominacija.

    Realno Yakir nema na raspolaganju Šutala, Ivanušeca, Livakovića, a ni Petkovića za razliku od prethodne dvojice, pa ne znam kakvi su se rezultati realno očekivali.
  • Crusades1986
    9.7k
    To što nema njih na raspolaganju nije nikakav alibi za izgledat kako mi izgledamo i da gubimo od Ballkanija, Gorice i da ne napravimo šansu Hajduku i Plzenu.

    Pravi trener bi od ničega napravio nešto.
  • San Lorenzo
    11.4k
    Zanimljivo kako je izblefirao prijetnju ostavkom nakon Baljkanija, a sad kad je situacija puno ozbiljnija više ni slova o tome.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ali, ako mu spremaju otkaz, bez trenera stranca ili jebenog Nike Kovača , ja ne prihvaćam ništa. Odriješi kesu, plati tog trenrera, svakako preplaćuju igračke proizvodeTongo Doumbia

    Zamisli otpremninu u tom slucaju a jos gore da takav trener bude cist promasaj, onda je tek problem. Mislim da je neizvedivo da Kovac dodje.
  • jedan u nizu
    6k
    ako mozemo baciti 4mil e za boska, ako mozemo placati drmica vise od milje po sezoni, ako mozemo platiti stefulja i denija jurica milju,dvije tri, onda mozemo i isptrpiti jos koju stotinu tisuca eura za otpremnine trenerima
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.