• NitkoBitan
    12.1k
    Ako izgubimo u Plzenu iste veceri mora pobrat otkaz da se ekipa barem malo psiholoski digne. U Rijeci ce na Jakirovica biti prevelik pritisak i ako tamo idemo nakon poraza u KL lose nam se pise.
  • BBB Baranja
    232
    Ajmo maznit Zekica
  • sanjinlego
    1.9k
    Ne možemo pobjediti u Plzenu da igramo dva dana. To je to! Danas je pokazao da ne zna. Zašto nisu Theo i Perković na stoperima, a Sosa lijevo kao bočni? Zašto guranje Šutala koji je opasnost ali po naš gol.

    BiH liga je papanska liga, politika sve odlučuje. U Mariboru je otjeran, a na Rujevici napravio dobar početak jer je iskoristio medijsko napuhavanje. Sve ostalo je loše!
  • Klenx
    4.1k
    Na koljena pred Bjelicu nek proba spasiti stvar. S Jakirom je svaka iduća tekma - gubitak vremena.

    I bodova.
  • Imamo Dinamo
    3.3k
    Zašto nisu Theo i Perković na stoperima, a Sosa lijevo kao bočnisanjinlego

    Zato kaj je Sosa protiv treceligasa pokazao da nije bek, a i upitno je kakav je stoper
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Ovdje stranac ne može sad jer se nema vremena za upoznavanje škvadre. Jedino Bjelica može biti čovjek koji ovo može stabilizirat i okrenuti. Poznaje momčad, jezik. Od ostalih domaćih trenera baš niko nemoze voditi dinamo trenutno. Kek eventualno
  • emilperska
    3.1k

    Provjeravam dva puta jesi li to ti? :rofl:
  • Tongo Doumbia
    2.3k
    Hoće li se ikad u povijesti prestat s ovim glupim i iluzornim komentarima " zašto ovaj ne igra ". Da, Jakirović/Bišćan/ Čačić su sigurno nakon svakog treninga i tuširanja sjeli navečer, uzeli Zonu, i vidjeli tamo naše komentare pa rekli : " aha, Tongo Doumbia smatra da Sosa mora igrati" , idem ga protiv Varaždina gurnut u vatru da mi razjebe sve iako sam skužio u ova dva mjeseca da nije nivo Dinama. "

    Jedini razlog zašto je Boško danas igrao je izostanak Ljubičića i pomjeranje malog Perka na lijevi bok. Jedini. A i to što je Bernauer ozlijeđen a Sosa očito nedovoljno kvalitetan po svemu.
  • sanjinlego
    1.9k


    Kako je to pokazo? Imao je jednu ili dvije asistencije .. Odlično odigrao, po meni. Vjerujem da si ti jedan od onih koji su govorili “Kaneko nije igrač za Dinamo, nije se pokazao u 17 minuta koliko je dobio ranije” ..
  • Noel
    4k

    Kaj je točno napravio u Rijeci? Izgubio jednu jaču tekmu protiv Hajduka na poljudu i to bez ispaljenog metka..
  • Imamo Dinamo
    3.3k
    Kako je to pokazo? Imao je jednu ili dvije asistencije ..sanjinlego

    Jednu je imao. Ostatak utakmice je bio los

    Vjerujem da si ti jedan od onih koji su govorili “Kaneko nije igrač za Dinamo, nije se pokazao u 17 minuta koliko je dobio ranije” ..sanjinlego

    Vjeruj, al nisam. Ja i kolega @Gražvydas Mikulėnas smo bas dosta pricali o njemu kako treba vremena
  • Georg Koch
    3.5k
    jesi realan ti? Od ekipe koja je bila u drugom dijelu tablice(mislim cak predzadnja u jednom trenutku) napravio je momcad za europu, koja je proljece igrala cak najljepsi nogomet. Ili budi realan ili ne budi nista.
  • Imamo Dinamo
    3.3k

    Ti bi i govno usrao. Mozes za mandat u Dinamu pricat kaj oces, ali rec da nije nis napravio u Rijeci je u najmanju ruku apsurdno. Samo ih spasio od ispadanja, iz nemoguce situacije ih uveo u Europu i stvorio mocnu momcad koja se jebeno potukla sa Lilleom
  • sanjinlego
    1.9k


    Pa to sam i napisao. Iskoristio pisanja “kvazi novinara” .. da je Varaždin imao dva tri kvalitetnija igrača, bilo bi već 2:0 na poluvremenu.

    Misic ode visoko, Sucic isto tako kao zadnji vezni ispada u dvije tri situacije visoko, a iza čekaju 2-3 igrača. Linije probijene. To nisu iskoristili, jer nisu kvalitetni. Zato Sparta jeste, i tako su nam u prvih 20 minuta napravili 5 mrtvih gol šansi i imali 2:0. Gdje je netko od pomocnih da kaze kada vec trener ne zna, da pripaze na to, da se ne leti pred rudu a imas iza protivnika?
  • dzis
    580
    Dojma sam da je ekipa malo probudena i da to ide na bolje. Zaboravljate da nama najbolji igrac ne igra vec neko vrijeme. Vidio sam danas pomak i vjerujem da u cetvrtak ne gubimo,tako da nisam za smjenu.

    Sto bi tocno dobili sa Bjelicom? Ne kazem da mozda nije bolji trener od jakira,ali sto bi dobili? Nije se bas proslavio u zadnja dva angazmana,a da ne pricam da u zadnjem HNL angazmanu je vise pricao sa novinarima nego na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.