• Mali Zeus
    9.7k
    :lol: :rofl:

    Ja sam troler, a ti bi Tomića za trenera.

    :rofl:
  • Bruh
    901
    kaj nije bjelica otkaz dobio za korone zbog smanjivanja plaća i to pa onda laprdao o korporaciji i to
  • xavier
    11.1k
    kaj nije bjelica otkaz dobio za korone zbog smanjivanja plaća i to pa onda laprdao o korporaciji i toBruh

    Iz kluba se objasnilo kako moraju ići na rezanje troškova, a da trener nije prošao skupinu LP što mu je kao bio veliki minus. Ovaj dio o prolasku skupine LP (što i dalje niti jedan trener nije ostvario) sam objasnio ranije.

    Što se tiče rezanja troškova, kojom logikom je otkaz i isplata dobrog dijela ugovora Bjelici, zatim dovođenje Jovićevića pa isto s njim i onda dovođenje skupog Mamića, sve u istoj godini, rezanje troškova?! :eyes:
  • Dino
    2.2k
    Sluzbeno je bilo rezanje troskova sto je javnost i relativno pozitivno prihvatila “jer glupi nogometasi i treneri imaju ogromne place kojih se ne zele odrec”, a iza vrata je ocito Bjelica predstavljao nepozeljnu osobu pa je ovo bilo zgodno opravdanje.
  • Jaro
    5.6k
    kao i uvijek u povijesti pod bracom - kad bi netko iskocio na ovaj ili onaj nacin - Kuze, Vaha, Bjelica... Korona i troskovi su bili lijepa izlika
  • Ali
    1.9k


    Ali isto tako treba biti iskren i sjetiti se tog vremena. Kada je prvi put u povijesti covjecanstva doslo tog famoznog zatvaranja skoro svega. Vladala je velika neizvjesnost. Upitni su bili prihodi svih kompanija a samim time i sponzora. Poznato je da su sve velike kompanije prvo rezale marketing. I da su skoro svi sa managerskim ugovorima dobili anex vezan za privremeno rezanje plaća (ovo nije rekla kazala, nego egzaktna cinjenica) barem na sest mjeseci...
    I da je trener otisao u austriji kod obitelji i da su igraci pristali na smanjenje (nisu imali izbora kao ni veliki broj drugih građana RH) a on sa svojim stozerom nije zelio potpisati smanjenje plaće.
    Sad probaj zanemariti imena N.B. i Z.M. i kao navijac da nisu ta imena upitno je na ciju bi stranu stali navijaci kluba ili trenera.
    Ja osobno sam potpisao smanjenje place (dobrovoljno ;) ) iako prihodi kompanije koja me plaća nisu bili znatno ugfozeni, isto sam mogao riskirati i ne potpisati isti... nisam riskirao, tko zna sto bi bilo da nisam potpisao...

    Naravno nisam francuska sobarica, znam da je tu kuhalo dugo i da je to bio latentni sukob dva lika sa izrazito velikim egom i da je ovo bio samo nacin i opravdanje.
  • Jaro
    5.6k
    igraci su pristali nakon kaj je Vjelica i ekipa dobio pedalu. A vec je netko spomenuo - gdje je usteda kad si isplatio Bjelicu, a kasnije i nasljednike?
    Ja nisam nista potpisivao tada, niti bih da mi je netko nudio. A maknut imena i cinjenice nemrem jbg i zasto bih kad pricamo o konkretnom slucaju.
    Braca uboga su kod svake slicne pojave iskoristili trenutnu neku okolnost za rijesiti se osobe koja je ugrozila njihov (u njihovoj glavi) status ultimativnog zasluznika za to kaj klub postoji...
    Ugovor s Bjelicom (kao i ono prije s N.Kranjcarom) je potpisao netko u ime kluba, zasto bi itko potpisivao bilo kakav aneks na svoju stetu.
    Ova spika o Bjelici koji bjezi u Austriju - a kaj bi trebao? Tu sve zatvoreno, nema treninga - trebao je biti solo u Zg negdje zatvoren? Ne kuzim do kad ekipa misli pusiti te spinove?
  • DiddyGuela
    945
    Bjelica je postao visak u onom trenutku kada se Zorangutan vratio u klub iz Emirata, najprije kao SD a onda kao i jedini realni nasljednik Bjelice.

    Sve ostalo su price za Olivarija i novinare 24časa.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    ZorangutanDiddyGuela

    :lol:
  • xavier
    11.1k
    Bjelica je postao visak u onom trenutku kada se Zorangutan vratio u klub iz Emirata, najprije kao SD a onda kao i jedini realni nasljednik Bjelice.

    Sve ostalo su price za Olivarija i novinare 24časa.
    DiddyGuela

    Nadam se da je ovo svima jasno.

    Stigla je korona pa je razlog službeno bila "ušteda" + "neprolazak skupine LP". Da nije bilo to, dobio bi otkaz "jer su saznali infromaciju da nije navijač Dinama od malih nogu" ili zato što je "propustio misu dvije nedjelje za redom" :blush:
  • Noel
    4k
    Tata Zdravko i Stric Zoran su i prije korone bušili Bjelicu. Provocirali ga i radili majmuna od njega sa raznim stvarima. Moubandje je najklasičniji primjer. Očekivali su da će dat otkaz sam al se Neno držal jer je skužio da ga žele maknut.
  • Lynx17
    2.6k
    Moramo nac neki "Ange Postecoglou", prije nego sto postane Ange Postecoglou.
    Isto kao kada trazimo igrace. Moramo ih identificirati prije nego sto postanu nedostizni. Nije lako, ali je izvedivo!

    To ili neki "Marino Pusic/Edin Terzic." Talentirani pomocni trener koji ceka priliku.

    Dosta ovog stalnog recikliranja.
  • DiddyGuela
    945
    Pa poceli su ga jebavat jos nakon ispadanja protiv Rijeke u kupu. To je bila ona utakmica u neregularnim uvjetima, snazan vjetar... vec su onda placeni novinari poceli sa tekstovima. Također to ljeto i zimu su mu poceli pretrpavat ekipu sa igracima koje nije zelio, Pinto,Burton,Danicic,Godoy... svi su se oni odjednom poceli pojavljivat na treninzima prve ekipe iako Bjelica to nije trazio ni zelio.
  • Lynx17
    2.6k
    Medutim, propalo je Tudor u Napoli. Moze i on.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Tudor u Dinamu?

    Ne baš dobra ideja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.