• Orc123
    5.1k
    Boze na sto smo spali mi....nakon Totenhaima, Seville, Chelsea, Krasnodara, West Hama.....sad moramo birati jel bi igrali i protiv Viktorije ili samo peotiv Loxe na pobjedu....da mi to netko rekao nakon Totenhaima rekao bi mu da je lud. Ne smijemo smanjiti ocekivanja i spustiti kriterije jer time samo prihvaćamo ovo novonormalno, a to nikako nije normalno, posebice kad je u pitanju Dinamo! Nek se svi primu posla jer ovo izrugivanje sa imenom Dinamo se ne smije nastviti! Ako na zimu ne otvore dobrano kesu, ako ne provjetre svlacionicu, ako ne dovedu 4-5 klasnih igraca nek pokupe prnje svi redom, a tko ce prvi? E pa nek se sami biraju, kako bi rekao pokojni rođo! Mora nam biti bitna i Europa i HNL, a tko ce igrati je na treneru ali i u njegove prosudbe slabo vise vjerujem jer dtalno igraju isti, losi, a sere se po onima koji ne dobivaju priliku. Kad je dobiju onda se od njih ocekuje cuda, a ne da budu ponesto bolji od ovih koji su dokazano losi!
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Ja ne mogu prihvatiti da Dinamo ne ide svaku tekmu na pobjedu. To onda nije Dinamo.deda

    Ići ćemo na pobjedu. Jakiru se ljulja stolica i on će vjerojatno i Petka koristiti makar Petković šepajući igrao. Igrat će i Mišić i svi glavni igrači i vjerojatno će Dinamo i dobiti na mišiće Viktoriju ali se onda za 3 dana igra sa Lokomotivom i tu možemo biti sigurni da ćemo gledati iscrpljeni, jalovi, umorni Dinamo, klasični Dinamo nakon europske utakmice i velikog trošenja.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Meni je samo pitanje treba li istih 13-14 igrača igrati svih ovih 7 utakmica u 20 dana i trebaju li Mišić, Perić, Ristovski, Vidović, Bulat igrati ama baš svaku utakmicu ili treba rotirati ekipu. Meni se čini da će Jakir ići Čačićevim putem i da će svaku utakmicu igrati isti sastav jer u situaciji kada svaki meč može značiti otkaz nema mjesta za eksperimente i za Kaneka, Halilovića, Sosu u prvom sastavu. Igrat će Miške svaka 3 dana svih 90 minuta i nema boga da sjedne na klupu i odmori. Ja bih Europu igrao sa rezervnim sastavom pa šta bude ali sam svjestan da upravi a i prosječnom navijaču Dinama više znači Europa (pa makar i Conference Liga) više od HNL-a i svjestan sam da će naša gramziva uprava i naša Vlatkica u stilu Andrićeve Gospođice pod svaku cijenu juriti tih 500 tisuća eura koje UEFA daje za pobjedu. Oni i igračima mjere minute na terenu pa paze zbog klauzula da ih uvedu u 61. a ne u 60.minuti a kamoli da neće bezglavo jurnuti po ovih 500 tisuća.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Ristovski na stoperu, Moha na beku, Vidović izlazi u drugom dijelu, umjesto njega Baturina na krilo ili umjesto Špikića, ulaze kasnije Marin i Kulenović da spase stvar. Ljubičić na lijevom beku naravno jer zato.
  • austrijanac
    2.7k
    Zamisli, krenemo s nekom drugom postavom gdje svi igrači igraju svoje pozicije. Šok i nevjerica.

    Vidović kao druga špica, Ljubo kao radnik za naše mlake veznjake, Perko na boku.

    Lijepi snovi.
  • Gelipter
    3.5k
    Dosta kuknjave, razbit ćemo ih! :strong:
  • Mali Zeus
    9.7k
    Zamisli, krenemo s nekom drugom postavom gdje svi igrači igraju svoje pozicije. Šok i nevjerica.austrijanac

    A i ti svašta pričaš..
  • db-izbjeglica
    12.8k
    mene strah ove utakmice...plzen je osjetno jača momčad od svega u HNL-u, a nama ni u HNL-u ne ide... :meh:
  • badjibadara
    1.7k
    plzen je osjetno jača momčad od svega u HNL-udb-izbjeglica

    I kod njih su neke tenzije na relaciji trener igrači, možda bude prekretnica za jednu od ekipa.
  • Georg Koch
    3.5k
    Vise se ne mogu ni razocarati koliko treba s obzirom da je ovo sve postalo zalosno. Ali nesto mislim da ce Plzena razbiti. Cak hendikepom. Da cemo odigrati bas europsku utakmicu top. I onda da ce doci lokosi u nedjelju, sirine nemamo, izmrcvareni umorni da ce to biti natezanje samo tako... nisam vise pametan
  • Droljo
    5k
    možda bude prekretnica za jednu od ekipa.Žnidaršić

    Znamo i koju...
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Spikic na krilo, Emreli u spicu, Baturina na 10.
  • deda
    28k
    U 11 sati na karatani maksimirskog stadiona započinje fizička prodaja ulaznica za utakmicu s Viktorijom Plzen. U ponudu su pušteni samo sektori zapad dolje 1, 2, 9 i 10, te sjever dolje sektori 4, 5 i 6. Sektor sjever dolje 4 je već prodan, a ukupno je od ponuđenih ulaznica prodano oko 1.900 komada. U ponudi je dakle još cca. 2.400 ulaznica. U slučaju većeg interesa klub će u prodaju pustiti i ulaznice za tribinu zapad gore, a moguće je da se pojave i ulaznice za sektore zapad dolje 3, 4 i 8 ukoliko ih ne preuzmu sponzori, povjerenici ili obitelji igrača.
    Cijene ulaznica su zapad dolje 25 eura, sjever dolje 10 eura, a eventualne ulaznica za zapad gore će biti 20 eura.
    Ulaznice i dalje osim na karatani možete kupiti online:
    https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo
  • Olmic
    2.7k
    Max 4000 ljudi ako i toliko
  • Mlađi referent
    10.6k
    Ne vjerujem sam sebi koliko me raduje povratak Špike.
    Imat ćemo na terenu igrača koji igra i bez lopte, a i valjda je gotovo s ovom Baturina desno krilo fazom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.