• scooniepenn
    1.8k

    Minimalno duplo više od toga će biti.
    Inače, ne mogu vjerovati koliko na Zoni ima depresivaca i defetista, kakvi ste vi to navijači. Kakva Viktoria, kakvi Ludeki Pernice i sličan školski pribor. Igrat će se viktorija s Viktorijom, klepiti Buchu novinama, uzeti 3 boda i zasjesti na prvo mjesto gdje i zaslužujemo biti.
  • Georg Koch
    3.5k
    Nema Petkovica, OK.
    Jakire pokazi se sada konacno vise. Iskoci iz te prosjecnosti i losine u kojoj smo. Nije da nemas kadra pobijediti Plazen i Lokose.
    Sad se dokazi, promijeni nesto u igri bez Petka, nije da nemas igrace. Baturina top talenata svijeta, Vidovic dobar pedigre, Spika je valjda zeljan igre i spreman. Misic, i ostali.
    Uradi nesto PROFA, izmisli tu dobitnu kombinaciju sada!!!
    Btw.Profa ima moju podrsku, ali bome ne neogranicenu, vrijeme je da se vidi malo toga rukopisa u igri!
  • jp23
    2.2k
    Vraćanje na Baturina lijevo krilo fazu znači
  • Paggini
    6.9k
    Ja samo sanjam dan kad ću se probuditi i da će Dinamo igrati bez ljube na beku, baturine i emrelija na krilu, ristovskog na stoperu, mohe na desnom krilu i vidovića na klupi nakon 45 minuta, nadao sam se da je formacija protiv Istre pomak u novom smjeru, a nadam se da će to biti i protiv Viktorie.
  • Mlađi referent
    10.6k


    Mein Corazon, es tut weh
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Očekujem pobjedu ,10-11 tisuća ljudi, nikakvo odmaranje,pobjeda u Europi je trostruko vrijednija od HNL-a koliko god nam sad gori u ligi.

    Isprati gorak okus blamaže s Kosova i držati pristojan rejting u Europi, pogledajte ostale naše klubove kako je teško dostići ikakav rejting,status i renome a mi smo ga krvavo čekali i doživjeli i nema nikakvog smisla ga sad prosipati na svakom koraku već ga očuvati igrački kako god znamo i umijemo.
  • Facke
    2k
    Zagorac

    Rile--Max--Peric---Perkovic

    -----Ademi---Ljubo-----

    ----Baturina---Vidovic----

    ---Mahir---Drmic-----

    To nebumo vidli nikada :lol:
    Al mogle bi se probati.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Ja samo sanjam dan kad ću se probuditi i da će Dinamo igrati bez ljube na beku, baturine i emrelija na krilu, ristovskog na stoperu, mohe na desnom krilu i vidovića na klupi nakon 45 minuta, nadao sam se da je formacija protiv Istre pomak u novom smjeru, a nadam se da će to biti i protiv Viktorie.Paggini

    To ti je kao onaj film Groundhog day. Svaku večer se nadaš da ćeš se probuditi i vidjeti te promjene, ali svaki put bude ista formacija i iste zamjene.
  • Sad opet
    194
    Zagi
    Rile- Max- Perić
    Baturina-Ljubičić
    Kaneko-Vidović-Špikić
    Emreli
    To bi ja htio vidjeti
  • Krizy
    36.2k
    "Inače, jedna je tradicija već godinama uvjerljivo na strani Dinama. Naime, ako gledamo natjecanja po skupinama europskih natjecanja, već je prošlo osam godina od zadnjeg poraza Modrih u Maksimiru od klubova izvan liga Petice. Čak i 'Šestice', ako pribrojimo i Nizozemsku, koja je sad i nominalno ispred Francuske. Dakle, zadnji klub izvan tog društva koji je uspio u Zagrebu uzeti tri boda jest grčki Olympiacos, koji je 2015. slavio 0-1 u Ligi prvaka."

    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-osam-godina-nije-izgubio-ovakvu-utakmicu/120540
  • scooniepenn
    1.8k


    Lijepo je vidjeti navijača Dinama koji je optimist kao i ja i vjeruje u mogućnosti Dinamovih igrača, ali krenuti s 10 igrača je ipak malo više od dobrog domaćina. :lol:
  • austrijanac
    2.7k
    Lijepo je vidjeti navijača Dinama koji je optimist kao i ja i vjeruje u mogućnosti Dinamovih igrača, ali krenuti s 10 igrača je ipak malo više od dobrog domaćina. :lol:scooniepenn

    Od sad igramo bez lijevog beka, dosta je vise kemijanja!
  • Blue Austrian
    337
    Hocemo vec sutra vidjeti 4-4-2?
  • Patak
    2.2k
    Sad si mislim da Jakir osjeća dosta veliki pritisak ove utakmice nakon nedavnih loših rezultata. Svaka sljedeća utakmica mu je u biti "kvalifikacijska".
  • runtothehills
    382
    Sutra je mislim najbitnije ne primiti gol. S obzirom na situaciju bio bih zadovoljan i sa 0:0 rezultatom…
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.