• Papastrumf
    10.4k
    Je, ali zato moze za Marijana Tomurada. Bitno da je Hrvatina s velikim H, je li tako?
  • čovjekjogurt
    60
    Pa samo sam napomenuo notornu činjenicu. Red je da se zna ko stoji iza tog projekta i da se zna zašto mediji, ''neovisni'' analitičari i anketari tako paze i maze Tomaševića.
  • NitkoBitan
    13.3k
    Svida mi se ovo, jedni brane Mozemo!, drugi DP, treci sute, gledaju, smiju se i glasaju za Fokus. Bitno da smo "prerasli" HDZ/SDP
  • xavier
    11.3k


    Kako ti je već napisano više puta, nitko od nas sigurno ne vidi Možemo kao prvi izbor, a još manje su nam oni ideološki bliski, ali glavno da ti "znaš" sve o njima...i tko stoji iza njih i kakvi su im skriveni planovi.
  • BlauDivision
    463
    Pjesma o dotičnom mi je uvijek bila jedna od dražih :halo:
  • čovjekjogurt
    60
    Pa dovoljna je elementarna logika. Onaj koga podržavaju mediji u vlasništvu krupnog kapitala sigurno ne donosi promjene. Bankarima i tajkunima nije do revolucije. Tomašević je tipičan predstavnik ''Zelenih'' i takvih danas ima po cijeloj Europi. Svugdje ih guraju mediji i svugdje ih gura krupni kapital. Pravog nositelja promjena će mediji cipelariti a na narodu je da se odupre propagandi i izabere takvog čovjeka.
  • xavier
    11.3k


    I tko je onda po tebi taj "pravi nositelj promjena"?
  • čovjekjogurt
    60
    Nitko od ponuđenih, možda eventualno dr.Sladoljev ali on će biti pod medijskom blokadom (iako ima jači životopis 10 puta od Tomaševića) kao i cijelu proteklu godinu i završit će na 1 posto. Ja samo želim reći da Tomašević sigurno nije novo neovisno lice nego jedan dobro financiran i osmišljen projekt. On je samo nastavak mainstream, neoliberalne, sjw politike koja vlada cijelim svijetom.
  • flexXy
    2k
    Ne znam kaj se svadate oko nebitnih stvari, tko god dobije priliku bit gradonacelnik bar je promjena u odnosu na serifa zadnjih 20 godina. A kaj se tice toga tko je kakav i kakvi su mu rezultati vidit ce se sve za 5 godina. Trosit energiju oko branjenja jednih i napadanja drugih nema nikakvog smisla jer u zivotu od njih neces dobit nista. Jedino ak si clan njihovih kriminalnih organizacija.
  • Simke
    497
    Po meni nema potrebe za ovolikim uzbuđivanjem oko TT i Možemo. Vjerujem da će većina ovdje u prvom krugu biti za neku četvrtu opciju (dakle ne za ove koje ankete stavljaju na prva tri mjesta). Ali isto tako je realno da će u drugi krug ući TT i netko od preostale dvije opcije (HDZSDP). E sad, svi znamo što ove potonje dvije opcije nude kao što smo vidjeli zadnjih 30 godina. Dakle jedan kontinuitet stagnacije, afera itd. Osobno takvo upravljanje ne mogu podržavati. Ako TT donese još lošije upravljanje nego što smo vidjeli od Bandića na lokalnoj razini ili od HDZSDPa na državnoj, živjet ću s tom pogreškom i neću je ponoviti na idućim izborima. Vrlo jednostavno.
  • čovjekjogurt
    60
    Mislim da je realnije da će u drugi krug Tomašević koji će uzeti ovo oko centra i Škoro koji će uzeti periferiju, blatna predgrađa i glasove ''dotepenaca''...ali živi bili pa vidjeli.
  • Simke
    497

    Ja bih pak rekao da je Škoro na 5. mjestu po potpori. Ne bih se kladio u takav rezultat, ali je i to vrlo moguće.
  • NitkoBitan
    13.3k
    Skoro je u prvom krugu predsjednickih izbora 2019. uzeo 90k glasova u Zagrebu (2. iza Milanovica, a glasovi Milanovica se svakako rasprsuju na Tomasevica i Klisovica). Namjerno ga sabotiraju u anketama i guraju ispred njega Skare-Ozbolt. Realnost je da se Skoro bori sa Klisovicem za drugi krug.
  • NitkoBitan
    13.3k
    Evo da napravim jednu analizu vrijednu čitanja s obzirom da sam dosta pratio prošle izbore i sto se tiče anketa i rezultata, a također sam jedno vrijeme radio u jednoj agenciji za istraživanje tržišta (kao student). Da se razumijemo odmah na početku, rezultati anketa su totalna farsa sklona manipulacijama. Statistički na pozive sa najmanje javljaju muškarci i mlađe osobe, već to govori o samoj pouzdanosti krajnjih rezultata a dalje o poretku riječi u pitanjima, i poretku opcija za odgovaranje neću, jer vjerovali ili ne i to utječe na odgovor ispitanika (kako?- ne znam pitajte psihologe, samo mi je to bilo napomenuto). Anketne agencije nikad nisu u krivu, po njima su u krivu određene skupine glasača koje nisu izašle na izbore, a glasale su u anketi :rofl: . Što se tiče sadašnjih kandidata i njihovih postotaka u anketama tu je sve jasno kao dan. Tomašević je siguran za drugi krug (to je neupitno sa ili bez anketa), doduše gura ga se malo postotcima unaprijed (zašto?- osigurava ga se za drugi krug da se stvori dojam da nitko protiv njega nema šanse). Smiješna iscenirana borba beskičmenjaka HDZa i SDPa koji su sasvim slučajno na 1-2% razlike na 2. i 3. mjestu (moš si mislit :rofl: ) kako bi se sa jedne strane dio glasača Tomaševića ipak opredjelio za Klisovića kako bi ga pogurnuli u drugi krug (za svaki slučaj, ipak jbg bolje da se odmah u prvom krugu osigura lijevi gradonačelnik), a s druge strane mobilizirala HDZ sekta i pokuša Filipovića predstaviti kao jedinog kandidata desnice koji ima šanse). Vesna Škare-Ožbolt upada u igru kao "nezavisna" koja pokušava uzet većinu nestranačkih glasača i naravno i od nje se pokušava napravit ozbiljnog kandidata koji navodno ima šanse za drugi krug, u ovoj predstavi ona igra ulogu sličnu Sandri Švaljek 2017. I za kraj, napačeni Škoro, koga se pokušava prikazati kao konstantnog gubitnika (iako je dobio u Saboru duplo više mandata od Možemo!). Iz već pročitanog da se zaključiti da se neodlučni nestranački glasači (mahom ideološki neopredijeljeni) "navigiraju" na glasanje za Škare-Ožbolt, a desni za Filipovića. For conclusion, već sada se pokušava u drugi krug pogurati Klisovića ili Filipovića jer nemaju nikakve šanse protiv Tomaševića (tj. puno manje od Škore). Nada nama koji smo desnije od centra su dvije stvari: kandidatura Anke Mrak-Taritaš koja će zasigurno otkinuti dio kolača SDPa i eventualno (u to se nadam) NEnasjedanje desnih birača na manipulacije i pokušaj rasipanja glasova (konkretnije- nadam se da će se potencijalni glasači Troskota ipak zaokružit Škoru). I moja prognoza za izbore- Škare-Ožbolt ne prelazi 7%, Filipović 10%, Tomašević 30%. Žestoka borba za drugi krug između Škore i Klisovića.
  • Mali Zeus
    10.4k
    ↪xavier Nitko od ponuđenih, možda eventualno dr.Sladoljev ali on će biti pod medijskom blokadom (iako ima jači životopis 10 puta od Tomaševića) kao i cijelu proteklu godinu i završit će na 1 posto. Ja samo želim reći da Tomašević sigurno nije novo neovisno lice nego jedan dobro financiran i osmišljen projekt. On je samo nastavak mainstream, neoliberalne, sjw politike koja vlada cijelim svijetom.čovjekjogurt

    Što nudi dr. Sladoljev?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.