• Dino
    2.2k
    I nije. Ne kažem, samo hoću reći, da imaju stvari poput očekivanja i pretpostavke kategorije ala "što bi kad bi". Nitko od nas ne može predvidjet. Nego za pretpostavit. Kao i što možemo da pretpostavimoprimjerice da je Tottenham 3x put jači od nas, u teoriji da, ali u praksi ne mora to značit. Tako i ovo, City je u praksi jači, u teoriji su zakazili i tjt.Navijač Dinama

    Apsolutno se slazem. Ne vidim kako nogomet, matematika i pretpostavke nisu povezani. Pa zato i postoji kladionica, koju cesto ovdje spominjemo, gdje se prema nekim faktorima racuna tko bi bio potencijalni pobjednik, a tko gubitnik. Ti faktori su svakako pobjednicki niz, kvaliteta ekipe, spremnost ekipe, odnosno ima li ozljeda, iskustvo itd itd

    Ja sam prvi koji ce rec da Dinamo, bez obzira na sve faktore koji idu u korist Tottenhama, itekako ima sanse pohrvat se i odnijet pobjedu, mozda cak i dvije i time i prolaz dalje, ali cinjenica je da je jednostavno Tottenham favorit u odnosu na nas ko kak je i City bio favorit protiv Uniteda.

    Kako bilo, lopta je okrugla, cuda se desavaju i ja sam uvjeren da ce se ovoga puta desiti na WHL-u.
  • Majki2111
    2.6k
    A i te kladionice su u najmanju ruku čudne. Više puta minse znalo dogodit da vidim u izoliranom slučaju totalno nelogičan koeficijent i to baš kad nekog podcjenjuju. I ispalo je na kraju da me dojam nije varao. Ne kladim se i nikad nisam al znam nacit oko na koeficijent.

    008vhf41belk69fj.jpeg

    Ovo npr. 13 koeficijent je potpuno promašeno. To bi značilo je je Španjolska igroman favorit bila, a nije trkma je 29-29 završila.
  • BBB Sibenik
    3.9k
    nlnavy5ekw7sjvkm.jpeg

    Bivši nogometaš Villarreala, Franco Acosta (25) pronađen je mrtav nakon tri dana potrage. Acosta je nestao još u subotu na jugu Urugvaja nakon što je otišao na rijeku voziti kajak. Njegovo je beživotno tijelo pronađeno danas na istom mjestu gdje je posljednji put viđen.

    Do velike tragedije je došlo kada je nogometaš pokušao prijeći rijeku, ali ga je potom povukla voda da bi se nakon toga ugušio.
  • Nolifer
    6.5k
    efa8l0k9qsspi960.jpg

    Njemački nogometni savez (DFB) objavio je kako Joachim Löw po završetku Eura više neće biti izbornik njemačke vrste.
  • Krizy
    35.5k
    Koliko ljudi na tribinama :gasp:
  • Somport
    556
    Inter navodno u dogovoru za sponzor sa "zločestom" stranicom...
    Što će dalje? :monkey:
    (ne stavljam link, pretražite sami "inter new sponsor")
  • Krizy
    35.5k
    Atletico je večeras pod Simeoneom odigrao 19. utakmicu protiv Getafea i tek 3. put prosuo bodove. Dosad je Atletico pobijedio u 16 utakmica uz 3 neriješena ishoda ali ono što je najzanimljivije je da Getafe nije zabio niti jedan pogodak u tih 19 utakmica. Gol razlika je nestvarnih 34-0 za Atletico :scream:
  • BlauDivision
    463
    Son se ozlijedio:cool:
  • Dudu
    2.6k
    Jos Lamela, Moura, Kane, Ali, Bale i Lloris :lol:
  • Crusades1986
    9.6k
    Kakav gol Lamele :yikes:
  • BlauDivision
    463
    Nema ih nigdje pola sata, prva prilika i odmah zgoditak
  • Nolifer
    6.5k


    Kakav gol.. a ušo lik umjesto Sona.. baš majstorski rabonom zabio
  • BlauDivision
    463
    Ustvari ovo nije bila ni prilika. Jednom od 10.000 se ovako pogodi
  • Nolifer
    6.5k
    Od majstora do tragičara... Znači Arsenal nam je pokazao kako se moramo postavit protiv njih
  • gh0c
    256
    Pa i prije ove utakmice su imali više ne-pobjeda nego pobjeda, u prijevodu bilo je barem 15ak utakmica u kojima nam je netko pokazao kako se treba i može protiv kokoši.
    Samo za tak neš treba odigrat puno manje pičkasto, inače mogu oni bit i zadnji u ligi gdje ih svi trpaju, a tebi uzalud sve analize i znanje bez pravog pristupa
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.