• Gelipter
    4.8k
    Odlična utakmica i timski i pojedinačno.
    Battle s 32 poena djeluje da bi mogao biti pravo pojačanje. Badžim i Mazalin isto odlični. McGill ima prostora za napredak kao i Mitchel.
    U redu, danas je sve ulazilo, ali i obrambeno ozbiljna utakmica. Možda su nas i oni podcjenili, ali to nije naš problem. Atmosfera isto teška pozitiva. Šteta kaj je bila za ovakvu jednu tekmu dost slaba posjeta, ali to je većinom publika koja će doći ako se ovak nastavi i bude rezutlata. Protiv Legije za dva tjedna očekujem barem dvije trećine dvorane. Ovo danas je baš nekaj kaj je trebalo na otvorenju europske sezone i u kontekstu novog poglavlja u Klubu.

HHC!
  • Keyser Soze
    21.3k
    Europska Cibona :strong:
  • Mulec86
    570
    Fenomenalna predstava , Battle bolestan
  • Agramc
    139
    Svaka im čast, samo nek tako nastave :strong:
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Bravo cibosi svaka čast dečki.
  • Zagreb1992
    3.9k
    Na ovoj pobjedi sad graditi atmosferu i još jače protiv Legije ...iako imamo prvo Samobor i Slovan ...ako do Legije uđemo u pozitivan niz pobjeda onda vjerujem da će posjeta biti sigurno veća .
  • emilperska
    18.9k

Za 18h, radni dan, utorak.

Po meni odlična posjeta.

Pazi 18h, jbt led
  • brzizg
    68
    Neka se Battle smiri il ce nam ga netko maznut. mcgill sav uplasen, vidilo se da ga nejde i unerovozio se.nadam se da ce proradit. Mazalin i badzim top.battle nema smisla komentirat, zvijer. Hepa solidan.mitchell sta je igrao je po meni dobar bio, sad dal nije spreman jos pa nema vise minuta ili je neki drugi problem, ali vidi se znanje. Serdarusic loncar, suvisne ih je komentirat. Sve u svemu top, najveca pobjeda u zadnjih 10 godina valjda.
  • Zagreb1992
    3.9k
    Mcgill je imao nekih privatnih problema prije početka sezone ( smrt prijatelja ) i vjerujem kad se sredi u glavi da će biti top pojačanje ..Mazalin je gotov igrač iz sustava i zna svoju ulogu na terenu ..Čovjeku su danas matchup bili 2 top centra ali ono što je danas odradio se zove lavovski posao
  • emilperska
    18.9k
    Izvrtio sam malo sjecanja i statistiku.

Unazad 10 godina s vecim ili slicnim proracunom od ekipa dobili smo:

1. Zvezda 2023.
    2. Strasbourg 2016.
    3. Ne znam gdje staviti onu metlu 2019. bogatoj, ali raspaloj Cedeviti.
  • Zagreb1992
    3.9k
    Nije velika razlika u budžetu sa tadašnjom Cedevitom .
  • dzg7
    497

Pa stavili su 18h zbog tekme na Poljudu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.