• Matija1711
    118
    daj molim te decko je mlad nije on zaboravio igrati nego mi izgledamo lose svi. Gvardiol najgori danas da se ne lazemo
  • BiP1MD
    220

Aha, krivo sam skužio. Ma jasno. Nije Gvardiol odskakao naravno, užasan dan. Ali najmanje loš iz zadnjeg reda. Lijeva strana je bila jad i bijeda ali desna strana je bio baš horor film.
    Kod 6 od 7 primljenih golova je glavni krivac onaj kojeg će najmanje spominjati. Kao i na SP-u nakon utakmice protiv Engleza...
    Samo da se još nadovežem na onaj prijašnji komentar o Olićevom debitantu koji je nosio kapetansku traku s 18 godina u svojoj prvoj utakmici među standardnim 21-godišnjacima,
    Poznato je da top agenti uz pomoć medija i veza nabijaju cijene za pravoremene prodaje. Puste se (plate se) novinarima priče o interesima velikana (s kojima neki agenti imaju jako bliske odnose i veze), obavljaju se online ankete gdje nekim ćudom za MVP-a stoper na posudbi u ekipi koja se ne bori ni za trofeje ni za europu pobjeđuje Harrya Kanea koji u prvaku Bayernu razvaljuje ligu i obara sve moguće i nemoguće rekorde (to bi bilo kao da za najboljeg igrača HNL-a onaj Cheikh Diop iz Lokomotive prošle sezone pobjedi Diona Drena Belju).
    Portali poput Index.yu napišu 8 (osam!) različitih članaka o igraču 27.03. nakon jedne prijateljske utakmice, komentatori mu ponove prezime po 3 puta kad ga skamenjenoga lopta slučajno pogodi, pa se i par reklama stigne snimiti prije SP-a.

YatRqyT.jpeg

Ot9Ob3f.jpeg

Od nadarenog stopera napraviti cirkus kakav je na silu stvoren oko tog dečka je istovremeno i gadljivo i komično.
    A ponajviše nakon odgledane utakmice.
  • vjeko1701
    30.3k
    Na stranu cijela utakmica, al ono lagano trčkaranje i praćenje pogledom igrača koji ti trči sam prema tvom golu mi je za slanje direktno natrag u klub.

Balavac si od 19 godina koji je stavljen u prvih 11 hrvatske nogometne reprezentacije, puca mi k*rac tko te kolko i zašto platio, puca mi k*rac dal si ti tu realno mogao napraviti bilo kaj, ima da gineš, da trčiš, da se dokažeš da ti je tu mjesto. Ako ne želiš, ako nemaš motivaciju ili želju, ima tko hoće, pa taman bio 35 godišnji igrač NK Špičkovine koji igra za 2dcl gemišta.

Cijela ekipa je bila očajna. Al barem se nadam da su mnogi vidjeli da ne igraju odštete niti igraju klubovi niti lige u kojima su igrači. Možemo mi imati igrače od 150 milja na svakoj poziciji ali ništa nećemo napraviti bez muda, karaktera i borbenosti. Ovo danas je bila najbeskrvnija utakmica reprezentacije koju sam dugo gledao.

Dajem ruku u vatru da bi stoperski par Šutalo - DČC uz Gvardiola na beku danas primio barem 3 gola manje. Bio bi težak poraz al ne bi bila degradirajuća šamarčina.
  • BiP1MD
    220

Htjeli su igrači i stožer znati otprilike "gdje smo" u odnosu na polufinaliste, tj. ponajboljih reprezentacija svijeta.
    Sada znaju.
    Englezu ili Španjolcu od sto milijuna eura nije neugodno 30 puta istrčati naprijed-nazad, ulaziti, izvlačiti se, ići glavom na kopačku pa se vratiti u šprintu, uklizati i ponoviti.

Nadam se da će i naši novinari sada napokon stati sa onim očajnim pokušajima "pecanja komplimenata" kao uoči utakmice sa Španjolskom kad su Fabian Ruiza pitali za komentar "što imate za reći o jednom od najdominantnijih veznih redova na svijetu kakvu ima Hrvatska?"
    Ili danas prije utakmice s Engleskom kada su Tuchela pitali "Što mislite o tandemu Gvardiol - Vušković, da li ih i Vi vidite kao jedno od ponajboljih budućih stoperskih parova na svijetu?"

Lagano spuštanje na zemlju.
  • Logistika
    1.6k
    Ako mi nesto ide na k to je taj neki krug novinara rtl (kad je rukomet) i ovi nova tv kad je nogomet. Minimum kritike bas vidis hoce se uvaljat blizu saveza i da im pase biti blizu tih ljudi pa sto god se dogadalo. Pa onda po tribinama hrpa klinaca kojo vriste sto god da se dogadalo na terenu. Sve to je srvorilo neku ekipu koja je mrtva,nema krvi,zelje...imaju svoj neki krug sigurnosti i nedodirljivosti. Toliki novac u rom savezu da oni nigdje nista ne sudjeluju oko nekog stadiona,pa ce se oni doci izrkavati na njega i djeliti ulaznice sponzorima i vrticima. 12 komada u 3 utakmice lagano pa nek Aljo slaze face u studiju
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Dajem ruku u vatru da bi stoperski par Šutalo - DČC uz Gvardiola na beku danas primio barem 3 gola manje. Bio bi težak poraz al ne bi bila degradirajuća šamarčina. — vjeko1701

Mislim da ne bi, rezultat bi bio isti jer je ovo bio tipični raspad sustava. Da je hrvatska imala pravo uzeti 3 igrača po želji, iz bilo koje reprezentacije na svijetu, dogodilo bi se isto.
  • IceMan
    4.6k
    Mislim da su prošla vremena kad smo mi nešto igrali i nadigravali se s najboljima.

Nama treba Ateltico Madrid, Simeone, Bjelica.
    Bitka, pritisak na sve živo, zatvoreno, na rubu incindenta i rezultat…
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Zasto se sustav raspao? Tko je odgovoran za taj sustav? Mislim, lik je sjeo na klupu, doveo strucnjaka za prekide i to je trebalo rijesit sve.
    Rekao sam jos kod popisa i nakon zavrsetka SP da je veliki rez jednostavno nuzan. Ova ekipa treba novog vodu, svjezu krv i krvarenje za poziciju. Treba i ideju igre, a mi smo jedinstvenu reprezentativnu stanku potrosili za nista..

Bilic je Cirina skola i ako nekog ne potjera za primjer ovo je sve bilo doslovno uzalud.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Zasto se sustav raspao? Tko je odgovoran za taj sustav? Mislim, lik je sjeo na klupu, doveo strucnjaka za prekide i to je trebalo rijesit sve.
    Rekao sam jos kod popisa i nakon zavrsetka SP da je veliki rez jednostavno nuzan. Ova ekipa treba novog vodu, svjezu krv i krvarenje za poziciju. Treba i ideju igre, a mi smo jedinstvenu reprezentativnu stanku potrosili za nista..
    — Efes Pilsen

Izbornik je kriv...

Ali nije mu to sad "smrtna kazna"
    Polako...

Ne možemo mi napraviti velike rezove kad nemamo dovoljno velik kadar visoko kvalitetnih igrača za velike rezove.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    S ovim se jednostavno ne slazem. Imao je u prvom mandatu Strinica na beku, a sad silji 40 godisnjeg Perisica i stopera Stanisica dok je Kramaric ocito glavni na kartama.
    Jedinstvena prilika, mjesec dana - mi nit smo dobili obrise nove reperezentacije nit ideju igre nit nove igrace. Nista s nicim, lik se prosuo na potpisu ugovora kao da je preuzeo Barcu, a strucni stozer Racunica i Jurcevic i Skot neki da rijesi prekide.
    Sramota utrosenog vremena.
  • Kruno
    1.8k
    Polako slozit ce to Bilic, poraz je težak ali velika odgovornost je na Modricu. Imaš Kovacica koji fula prazan gol, e to je tragedija.Slaven i dalje ima moju potporu.Na kraju lige nacije se zahvalit veteranima i pomladit momcad.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Genijalno, pa cemo kvalifikacije iskoristit za isprobavanje i uigravanje? :rofl: Pa kad voda dode do grla onda nece bit LN za drugu sansu jer si tu dzabalebario. Genijalno.
  • Masto
    2.6k
    3 5 2 probat protiv Španjolske i to je to
  • Wallace99
    321
    Nitko me ne može uvjerit da Češka s igračem manje može od istih protivnika popljugat 2-0 i 3-1, a da je između nas razlika tolika da nas doslovce katapultiraju iz ranga A u rang ŽNj. Ništa tu ne štima ni govor tijela igrača, ni izbornika, ni odnosi među igračima, ni plan igre s Modrićem i bez, a da je sve super i za pet, izjava na poluvremenu je za momentalni otkaz. Neće ovo na dobro, svaki dan šta ga Bilić provede na izborničkoj poziciji je dan previše. Lik je luzer i to je to. Luzerska mu je spika i neće s njom ništa dobit nego će samo sve dodatno razjebat. Treba dovest nekoga tko će to sve srezat u korijenu i posložit kako spada. Ako ne domaći, onda stranac.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Nitko me ne može uvjerit da Češka s igračem manje može od istih protivnika popljugat 2-0 i 3-1, a da je između nas razlika tolika da nas doslovce katapultiraju iz ranga A u rang ŽNj. Ništa tu ne štima ni govor tijela igrača, ni izbornika, ni odnosi među igračima, ni plan igre s Modrićem i bez, a da je sve super i za pet, izjava na poluvremenu je za momentalni otkaz. Neće ovo na dobro, svaki dan šta ga Bilić provede na izborničkoj poziciji je dan previše. Lik je luzer i to je to. Luzerska mu je spika i neće s njom ništa dobit nego će samo sve dodatno razjebat. Treba dovest nekoga tko će to sve srezat u korijenu i posložit kako spada. Ako ne domaći, onda stranac. — Wallace99

Polako, ovo je za hrvatsku reprezentaciju praktički početak nove ere, jučer su valjda 3 igrača igrala pod nekim drugim izbornikom. U skoro desetljeću izbirnikivanja dalića, stvorili su se određeni obrasci ponašanja, metode rada, praktički svakodnevica... sada imamo pogubljenost i još je ždrijeb takav da praktički ne može biti gori.

Stabilizirat će se to s vremenom, ima ova momčad kvalitetu. Ne za najveće domete, ali nisu ni toliko loši da ih se ovako nemilosrdno puni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.