Matija1711
BiP1MD

vjeko1701
BiP1MD
Logistika
db-izbjeglica
Dajem ruku u vatru da bi stoperski par Šutalo - DČC uz Gvardiola na beku danas primio barem 3 gola manje. Bio bi težak poraz al ne bi bila degradirajuća šamarčina. — vjeko1701
Efes Pilsen
db-izbjeglica
Zasto se sustav raspao? Tko je odgovoran za taj sustav? Mislim, lik je sjeo na klupu, doveo strucnjaka za prekide i to je trebalo rijesit sve.
Rekao sam jos kod popisa i nakon zavrsetka SP da je veliki rez jednostavno nuzan. Ova ekipa treba novog vodu, svjezu krv i krvarenje za poziciju. Treba i ideju igre, a mi smo jedinstvenu reprezentativnu stanku potrosili za nista.. — Efes Pilsen
Efes Pilsen
Efes Pilsen
Wallace99
db-izbjeglica
Nitko me ne može uvjerit da Češka s igračem manje može od istih protivnika popljugat 2-0 i 3-1, a da je između nas razlika tolika da nas doslovce katapultiraju iz ranga A u rang ŽNj. Ništa tu ne štima ni govor tijela igrača, ni izbornika, ni odnosi među igračima, ni plan igre s Modrićem i bez, a da je sve super i za pet, izjava na poluvremenu je za momentalni otkaz. Neće ovo na dobro, svaki dan šta ga Bilić provede na izborničkoj poziciji je dan previše. Lik je luzer i to je to. Luzerska mu je spika i neće s njom ništa dobit nego će samo sve dodatno razjebat. Treba dovest nekoga tko će to sve srezat u korijenu i posložit kako spada. Ako ne domaći, onda stranac. — Wallace99
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.