• badjibadara
    10.9k
    "Englezi su na SP-u igrali malo drugačije. Pokušavali su s dva naprijed, to smo vidjeli u prve dvije utakmice. To je ono što mi posebno nije drago, nisu nas ničime iznenadili. Teško je sad objasniti, zvuči kao opravdanje. Bilo je par grešaka koje utječu na samopouzdanje. Samopouzdanje se reflektira i na tvoju tehničku izvedbu, a onda ispadne da ne valja voljni moment. To nema nikakve veze, o tome neću ni pričati. Idemo protiv Španjolske odigrati dobru, mušku utakmicu i malo se iskupiti", rekao je Bilić.
  • Eduardo
    31k
    a ni San Marino nije loš.

• Doktor Kunić
    7.2k
    Igra reprezentacije je taoc Luke Modrića.
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Potpis na ovo.

Stvarno imamo dojam da se Vuskovic ovdje hejta vise nego potrebno samo jer je tovar.

Imali smo kolaps cijele ekipe. A ako cijela ekipa kolabira znaci da je kriv onaj koji ih je poslozio tako. Nismo izgubili zbog individualnih gresaka nego jer nam je kolektivna igra bila na sramotnoj razini.

S jedne strane fali motivacije i borbenosti, a s druge strane Bilic nastavlja dalicevskim greskama i glupostima.
    Po meni:

1. Vuskovic i Gvardiol ne smiju bit stoperski par, jednostavno se ne nadograduju

2. Modric/Kova dupli pivot je za zatvor i uzimanje trenerske licence, to je doslovce EAFC/FIFA potez gdje zelis najbolje ocijenjene igrace u prvih 11

3. Budimir, Kramaric i Musa nemaju sto trazit blizu prvih 11

4. Pero Sucic na 10etki je smijurija, a jos veca kad mu leda cuvaju Modric i Kovacic

5. Sutalo je nas najkonstantniji stoper u ovom trenutku

Zato je ak se mene pita nasa najbolja postava trenutno:
    Livakovic
    Stanisic, Sutalo, Vuskovic, Gvardiol
    Pero Sucic, Kovacic
    Luka Sucic, Baturina, Perisic
    Beljo/Matanovic

Kaj se tice zazivanja formacije sa trojicom bih htio znati tko da nam tu onda igra wingbekove, kad nemamo nit krila nit ofenzivne bekove.
    U jacim tekmama mogu vidjet da se mozda pocvrsti veza sa Jakicem ili Misicem.
    Danas je doslovce najbitnija pozicija 6ica. A mi tu radimo svakojake cirkuse.
  • ZG plavi 01
    684
    defitinitivno je ovdje Vuskovic na udaru kritika jer je Tovar isto kao sto su njima na udaru kritika Misic i Beljo. Svakakvih sam gluposti ovdje procitao, od toga da ga agent gura, da je buraz od narkomana pa je Brighton lud jer ga je platio koliko je. Zbilja dobar dio naseg fan basea nije nista bolji od onog juznjackog. Vuskovic je odigrao lose definitivno, ispod razine. Ali ovdje se prema njemu odnosi kao Englezi prema Maguireu, samo se ceka nesto da ga se moze pljuvat samo zato jer je kod Bilica ispred Sutala koji je nas. Mislim da se toliko nije Livaju hejtalo dok je igrao za reprezentaciju.
  • Filip85
    1.6k
    od ovih prozivanja Bilića jugoslavenom i sličnim pizdarijama, — rioda

Ne razumijem da ti likovi ne znaju da Bilić nije išao u Čile jer je stigmatiziran kao "ustaško dijete".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.