• Matija1711
    118
    daj molim te decko je mlad nije on zaboravio igrati nego mi izgledamo lose svi. Gvardiol najgori danas da se ne lazemo
  • BiP1MD
    207

Aha, krivo sam skužio. Ma jasno. Nije Gvardiol odskakao naravno, užasan dan. Ali najmanje loš iz zadnjeg reda. Lijeva strana je bila jad i bijeda ali desna strana je bio baš horor film.
    Kod 6 od 7 primljenih golova je glavni krivac onaj kojeg će najmanje spominjati. Kao i na SP-u nakon utakmice protiv Engleza...
    Samo da se još nadovežem na onaj prijašnji komentar o Olićevom debitantu koji je nosio kapetansku traku s 18 godina u svojoj prvoj utakmici među standardnim 21-godišnjacima,
    Poznato je da top agenti uz pomoć medija i veza nabijaju cijene za pravoremene prodaje. Puste se (plate se) novinarima priče o interesima velikana (s kojima neki agenti imaju jako bliske odnose i veze), obavljaju se online ankete gdje nekim ćudom za MVP-a stoper na posudbi u ekipi koja se ne bori ni za trofeje ni za europu pobjeđuje Harrya Kanea koji u prvaku Bayernu razvaljuje ligu i obara sve moguće i nemoguće rekorde (to bi bilo kao da za najboljeg igrača HNL-a onaj Cheikh Diop iz Lokomotive prošle sezone pobjedi Diona Drena Belju).
    Portali poput Index.yu napišu 8 (osam!) različitih članaka o igraču 27.03. nakon jedne prijateljske utakmice, komentatori mu ponove prezime po 3 puta kad ga skamenjenoga lopta slučajno pogodi, pa se i par reklama stigne snimiti prije SP-a.

YatRqyT.jpeg

Ot9Ob3f.jpeg

Od nadarenog stopera napraviti cirkus kakav je na silu stvoren oko tog dečka je istovremeno i gadljivo i komično.
    A ponajviše nakon odgledane utakmice.
  • vjeko1701
    30.2k
    Na stranu cijela utakmica, al ono lagano trčkaranje i praćenje pogledom igrača koji ti trči sam prema tvom golu mi je za slanje direktno natrag u klub.

Balavac si od 19 godina koji je stavljen u prvih 11 hrvatske nogometne reprezentacije, puca mi k*rac tko te kolko i zašto platio, puca mi k*rac dal si ti tu realno mogao napraviti bilo kaj, ima da gineš, da trčiš, da se dokažeš da ti je tu mjesto. Ako ne želiš, ako nemaš motivaciju ili želju, ima tko hoće, pa taman bio 35 godišnji igrač NK Špičkovine koji igra za 2dcl gemišta.

Cijela ekipa je bila očajna. Al barem se nadam da su mnogi vidjeli da ne igraju odštete niti igraju klubovi niti lige u kojima su igrači. Možemo mi imati igrače od 150 milja na svakoj poziciji ali ništa nećemo napraviti bez muda, karaktera i borbenosti. Ovo danas je bila najbeskrvnija utakmica reprezentacije koju sam dugo gledao.

Dajem ruku u vatru da bi stoperski par Šutalo - DČC uz Gvardiola na beku danas primio barem 3 gola manje. Bio bi težak poraz al ne bi bila degradirajuća šamarčina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.