Denle
Pogledao sve radove i kad se sve zbroji i oduzme meni drugonagrađeni najkompletniji, izvana jedan od ljepsih, iznutra ima vece donje tribine i sjever u jednom komadu...a kako je drugi, mozda je najrealnija opcija kod ponovnog odabira — Stadijon
db-izbjeglica
Masto
db-izbjeglica
Common Sense
jesu uvaženi talijanski arhitekti objavili i jedan - jedini novi detalj stadiona, bilo što?
uredi koji su kao zadnji jazavci odbačeni u natječaju se natječu u izbacivanju svojih detaljno razrađenih radova.
meni ovo sve više počinje izgledati kao priča za DORH.
najbesmisleniji natječaj koji sam ikada vidio — db-izbjeglica
criticus
Objavili su, ima na baustela.hr — The Undertaker
db-izbjeglica
Svatko s malo mozga jasno vidi da je sve namješteno od početka. Cijeli natječaj je bio samo predstava za javnost. U zadnji trenutak promijenjenje su osnovne propozicije natječaja upravo kako bi ovaj prijedlog mogao proći i to kao jedini s odvojenim tribinama. Natječaj treba poništiti i sve istražiti. — Common Sense
db-izbjeglica
Objavili su, ima na baustela.hr — The Undertaker
Common Sense
tim gore!
ako su namještali, elementarna pristojnost je onda barem dočekati kraj natječaja spreman!
netko je dobio 390 000 eura sa 5-6 sličica i to loših? ali doslovno!
sad sam bezveze otišao na stranicu 3LHD-a, ljudi su javno objavili 29 prikaza stadiona, objašnjenja, skice, nacrte iz svih živih uglova, visokokvalitetne rendere, animacije
koji k?
objasnite što se događa! — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.