• Denle
    1.2k
    Pogledao sve radove i kad se sve zbroji i oduzme meni drugonagrađeni najkompletniji, izvana jedan od ljepsih, iznutra ima vece donje tribine i sjever u jednom komadu...a kako je drugi, mozda je najrealnija opcija kod ponovnog odabira — Stadijon

Bome je hrabro reci da je 2. mjesto jedan od ljepsih izvana, pa nek je i samo tvoje misljenje.

Daj molim te argumentiraj to, jer me bas zanima kako si dosao do tog da je onaj stadion od Belgijaca na 2. mjestu "jedan od ljepsih i kompletnijih".

Jer meni je taj stadion doslovno samo prihvatljivo rjesenje, da ne moram gledat onu talijansku grdosiju.
  • db-izbjeglica
    22.5k
    jesu uvaženi talijanski arhitekti objavili i jedan - jedini novi detalj stadiona, bilo što?

uredi koji su kao zadnji jazavci odbačeni u natječaju se natječu u izbacivanju svojih detaljno razrađenih radova.

meni ovo sve više počinje izgledati kao priča za DORH.
    najbesmisleniji natječaj koji sam ikada vidio
  • Masto
    2.6k
    ne znam ako si vidio al jucer je jutarnji objavio sadržaj neke knjižice il čega već , koji ostavlja još više pitanja
    Stranice 1017, 1018, 1019
  • db-izbjeglica
    22.5k
    ja mislim da oni doslovno nemaju ništa!

očekivao sam da će nakon natječaja u prvih par sati izaći čitav niz slika, prikaza detalja, ali nema ništa, nula, null, zero, ništica, nič, cero...

ljudi božji, mi smo to platili 390 000 eura, imamo pravo postaviti uvjet, pokažite nam rad, sada i odmah!
    na temelju čega su pobijedili? ako gubitnički radovi imaju spreman čitav niz prikaza, detalja, gdje je problem da oni koji su dobili natječaj i novac prikažu istu stvar?

tko su oni da si daju vremenski okvir i pripremaju razradu toliko vremena?
    gospodo iz žirija, pokažite nam na temelju čega su talijanski dečki dobili natječaj, trebate pokazati nešto više od apstraktnog trabunjanja i uvjeravanja da je to perfektan i savršen stadion i da smo svi glupi i ne kužimo arhitekturu. koliko trebamo čekati da dobijemo nešto? 2 tjedna, mjesec dana, 3 mjeseca? koji k?

ne razumijem zašto mediji ne pritišću?
    ovo ima sve elemente da postane ogroman skandal!
  • Common Sense
    1.6k
    jesu uvaženi talijanski arhitekti objavili i jedan - jedini novi detalj stadiona, bilo što?

uredi koji su kao zadnji jazavci odbačeni u natječaju se natječu u izbacivanju svojih detaljno razrađenih radova.

meni ovo sve više počinje izgledati kao priča za DORH.
    najbesmisleniji natječaj koji sam ikada vidio
    — db-izbjeglica

Svatko s malo mozga jasno vidi da je sve namješteno od početka. Cijeli natječaj je bio samo predstava za javnost. U zadnji trenutak promijenjenje su osnovne propozicije natječaja upravo kako bi ovaj prijedlog mogao proći i to kao jedini s odvojenim tribinama. Natječaj treba poništiti i sve istražiti.
  • Stadijon
    0

Kompletniji u smislu da ima ono sta nama treba, kao sta sam napisao iznutra vece donje tribine i veliki sjever u jednom komadu, izvana malo baca na dobri stari maks, al moderan i lijep, poseban a naš :D
  • Denle
    1.2k
    Kompletniji u smislu da ima ono sta nama treba, kao sta sam napisao iznutra vece donje tribine i veliki sjever u jednom komadu, izvana malo baca na dobri stari maks, al moderan i lijep, poseban a naš :D — Stadijon

Opisao si 30 od 88 radova
  • criticus
    9.6k
    Objavili su, ima na baustela.hr — The Undertaker

Objavljeni su oni pdf-ovi samo u većoj rezoluciji ali nista detaljnije kao drugi radovi. Ili ima nešto dodatno?
  • db-izbjeglica
    22.5k
    Svatko s malo mozga jasno vidi da je sve namješteno od početka. Cijeli natječaj je bio samo predstava za javnost. U zadnji trenutak promijenjenje su osnovne propozicije natječaja upravo kako bi ovaj prijedlog mogao proći i to kao jedini s odvojenim tribinama. Natječaj treba poništiti i sve istražiti. — Common Sense

tim gore!

ako su namještali, elementarna pristojnost je onda barem dočekati kraj natječaja spreman!

netko je dobio 390 000 eura sa 5-6 sličica i to loših? ali doslovno!

sad sam bezveze otišao na stranicu 3LHD-a, ljudi su javno objavili 29 prikaza stadiona, objašnjenja, skice, nacrte iz svih živih uglova, visokokvalitetne rendere, animacije

koji k?

objasnite što se događa!
  • db-izbjeglica
    22.5k
    Objavili su, ima na baustela.hr — The Undertaker

nisu objavili ništa, to su doslovno iste slike, isti prikazi koji su objavljeni prvi dan, samo u većoj rezoluciji!
  • Stadijon
    0

Neznam bas, mozda sirah koji je iznutra top, al izvana ne baca na maks ni 1%, prije na poljud s onim algama :D
  • Common Sense
    1.6k
    tim gore!

ako su namještali, elementarna pristojnost je onda barem dočekati kraj natječaja spreman!

netko je dobio 390 000 eura sa 5-6 sličica i to loših? ali doslovno!

sad sam bezveze otišao na stranicu 3LHD-a, ljudi su javno objavili 29 prikaza stadiona, objašnjenja, skice, nacrte iz svih živih uglova, visokokvalitetne rendere, animacije

koji k?

objasnite što se događa!
    — db-izbjeglica

A znaš onu čuvenu - ako ne znaš što je posrijedi, radi se o novcu.
    Treba samo vidjeti tko ove Talijane tako gorljivo brani i krenut kopat od njega nadalje, kako je ono rekao: "branit ćemo ga do kraja".

Ja sam zaista pozitivno iznenađen kvalitetom nekih od prijedloga, neki studiji su napravili prekrasan posao i utkali bezbroj malih genijalnih detalja u svoj rad.

Ovi Talijani su nabrzinu generirali ovaj niskokvalitetni AI slop, bez ikakve detaljnije provjere. Dovoljno je pogledati izgled dvorane podno tribine na kojoj nema stupova, dok su nosivi stupovi ispod dvorane i iznad dvorane prikazani na tlocrtu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet