• DZG90
    596
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/aba-liga-pred-gasenjem/2839509.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m
    Preduvjet za početak sezone je dogovor između uprave ABA lige i sudaca, koje zastupa odvjetnik Danijel Papak. Prema neslužbenim informacijama, liga nudi 630 eura po utakmici, dok suci traže 800 eura.

Rješenje bi se moglo pronaći u kompromisnom iznosu od 700 eura po utakmici. Takav dogovor povećao bi ukupne troškove za prvu fazu natjecanja za manje od 40 tisuća eura, a trenutno je to jedini način da liga počne i izbjegne se potpuni raspad.

Pregovori su u tijeku, ali ishod je potpuno neizvjestan. Očekuje se da bi se rješenje moglo postići danas ili najkasnije sutra. U slučaju gašenja regionalnog natjecanja, ostaje otvoreno i pitanje statusa klubova koji sudjeluju u Euroligi i Eurokupu.
  • Zagreb1992
    3.9k
    Večeras je sastanak aba lige
  • NKDZ86
    10.1k
    Cibona završila preoblikovanje u dioničko društvo

https://sport.hrt.hr/kosarka/cibona-zavrsila-preoblikovanje-u-dionicko-drustvo-12932029

Košarkaški klub Cibona uspješno je završio postupak preoblikovanja iz sportske udruge u sportsko dioničko društvo, čime je postao KK Cibona s.d.d., a jedan od vodećih kanadskih gospodarstvenika hrvatskih korijena Victor Dodig postao je većinski vlasnik sa 69.96 posto udjela.
  • Zagreb1992
    3.9k
    Ogroman korak prema boljoj budućnosti za klub :)
  • Remiza
    93
    Pobjeda protiv Zaboka relativno mirno, vidjet ćemo protiv Olimpije, a pogotovo Galatasaraya kakva je ekipa zapravo.
  • brzizg
    68
    Mene brine ovaj mitchell. Lakocom ga izbacuje centar Zaboka. Ne znam kako misli branit igrace jacih momcadi. Bit ce zanimljivo protiv olimpije a tek protiv galate.. puno previse je 84 kosa primit od zaboka
  • Remiza
    93
    Galatasary pomaknut na 18h u utorak
  • Zagreb1992
    3.9k

Klub je tražio radi repke i FIBA je odobrila
  • Zagreb1992
    3.9k

Odrađivanje na nekih 50 60 % je ovo bilo jučer....svejedno smo već riješili do pol utakmicu lagano i samo u nastavku držali isti ritam i bez ozljeda prošlo
  • brzizg
    68
    Cini mi se da je naglo skocila prodaja godisnjih. Pogledao sam malo i u 2 3 dana je prodano preko 200 komada novih.
  • Remiza
    93
    CIBONA TE ZOVE, DOĐI NA ULICE GRADA!
    Nakon punih 10 godina izbivanja, Cibona igra Ligu prvaka! U 1. kolu pod Toranj stiže turski gigant Galatasaray, a klub povodom toga organizira veliko navijačko druženje na Trgu bana Jelačića.

Ovo je službeni raspored i sve što vas čeka u subotu na glavnom zagrebačkom trgu!
    VRIJEME: Subota, od 11:00 do 14:00 sati

Službeni program i aktivnosti na Trgu:
    Promotivni štand: Središnje mjesto događanja s informacijama o utakmici i prijavama za dolazak u Draženov dom.
    Druženje s prvotimcima: Na Trg stižu trojica igrača prve momčadi Cibone
    Maskota Vučko: Slikanje i zabava s klupskom maskotom te promotori u klupskim obilježjima koji će dijeliti materijale
    Besplatne ulaznice: Tijekom programa poklanjat će se ulaznice za utakmicu protiv Galatasaraya kroz razne aktivnosti na lokaciji!
    Nagradna igra „Cibona selfie“: Svi koji se pofotkaju na Trgu i sudjeluju u nagradnoj igri mogu osvojiti dodatne ulaznice i klupske nagrade.
    Zabavni i Sportski dio: Postavljaju se koševi za natjecanja i testiranje šuterskih vještina, a za atmosferu su zaduženi DJ, dobra glazba i nastupi klupskih plesačica!

Subota je rezervirana za Trg, a u utorak smo svi pod Tornjem! Svi na Trg, svi u Draženov dom i podržimo Vukove u Europi!
  • cibona
    8.5k
    Konačno je vidljiv pozitivan pomak i u promidžbi i marketingu :cheer:
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Dosta dobro poluvrijeme. Pogotovo Mazalin i Khalif. McGill također solidan iako zna brzati i pucati tricu nakon par sekundi napada. Treba smanjiti to.

Šteta ove zadnje kontre Serdarušića, ali dobro, neriješeno na poluvrmeenu, portiv eurocup ekipe. Prijašnjih sezona bi ovo već bilo barem +8 za ove.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Prvi jači test su pali . Trebate će to puno bolje. 3. Lična Mazalina relativno brzo po meni odnijela šansu za pobjedu . Pali smo Zadnju četvrtinu
  • brzizg
    68
    Mc gill je tanak bas. Onakva beskrvnost u obrani je frustrirajuca, i rudez mora to vidjet i reagirat. olimpija je ozbiljna eurocup ekipa i ne mogu se otet dojmu da nisu nista puno bolji i da se ovo moglo dobit, al oke tek je krenulo, puno je prostora za napredak. Mazalin je bas dobar i po meni nase najvece pojacanje. Battle ozbiljan spaner, samo mi djeluje malo skrt.mitchell podize nivo igre mi se cini i par puta je fino rijesio neke situacije. Malo jos uigranosti i podic obranu i imamo se stvarno cemu nadati, samo nam treba neki jaci skalp da klikne sve. Da bar ima jos love za jedno dva solidna pojacanja jer igraci ala serdarusic, gnjidic, loncar je bas tanko i takvi nemaju sta trazit protiv ozbiljnijih ekipa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.