• Denle
    1k
    kak znaš? — ElDorado

Na SSC-u su vec secirali te zalbe, jedan od dvojice navodno igra za NK Zagorac (bez zajebancije, nasli su ga u arhivi, doduse moguce je da imaju samo ista imena)
  • ElDorado
    15.5k
    Onda se neće niti razmatrati.
  • vjeko1701
    30.2k
    NK Zagorac ili NK Zagorec?
  • Denle
    1k
    NK Zagorac ili NK Zagorec? — vjeko1701

U pravu si, NK Zagorec je. Hvala na ispravku
  • Xpert1992
    1.3k
    Nazalost sam pogledao "Otvoreno". Ovaj Plejic je izgubio svaki dodir sa stvarnoscu, ako ga je ikad imao. Ja brijem da on, a i ostali iz zirija uopce nisu uzeli u obzir da sudjeluju u natjecaju za za izgradnju stadiona. Sama cinjenica da je tebi od 88 radova na petom mjestu zavrsio stadion koji je crvene boje, a biras stadion za Dinamo, je bizarno.
    Preporuka je bila da stadion bude sa spojenim tribinama i spojenim krovom, i 90 posto radova je takvo, ti si odabrao suprotno od toga.
    Cijela emisija nije dala nikakve odgovor, nego jos istih pitanja koje imamo i sad, a to je kako je moguce da se ovaj rad unisono odabrao?
    U pravilu Plejic opravdava ovak, odnosno ja sam to shvatio. "Sad vam se ne svidja, ali svidjet ce vam se jednog dana, a ako i ne, svidjet ce se onim ljudima kojima se treba svidjet, a vas ostale ko jebe."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet