• Masto
    2.6k
    al ga je baric onda poklopio, al da ocajan je taj lik
  • Droljo
    32.4k
    Čitam 20 stranica kak je neki lik debil. Niste normal
  • Masto
    2.6k
    pa kad je :)
  • CISCO
    1.6k
    Problem je kaj je iz stručnog uvjerenja lagano prešao u ono: vi to sad ne kužite, al mi ćemo vam objasnit pa ćete jednog dana shvatit.
    A jebiga, postoji i druga mogućnost: ljudi su ga vidjeli, skužili i jednostavno ga ne žele.
    Žiri ga je razumio i odabrao, javnost ga je razumjela i odbacila, a sad ga je i jedan od suinvestitora razumio i ne želi gradit.
    To ne znači automatski da je žiri arhitektonski pogriješio, nego možda samo da je njihov nagrađeni projekt postao društveno i investicijski neprihvatljiv za realizaciju.
    I tu Plejić malo zaboravlja di mu završava funkcija: nije vlasnik Maksimira, nije investitor, nije Grad, nije država, nije Dinamo niti je 35.000 ljudi koji bi trebali sjedit unutra.
    Njegov posao je bio između 88 radova reć „mi biramo ovaj“, a dal ćemo ga stvarno izgradit više nije njegova stvar.
  • građanin
    225
    Čitam 20 stranica kak je neki lik debil. Niste normal — Droljo

jednostavno si je čovjek previše uzeo maha i naravno da je ekipa revoltirana.

nek se drži svog dijela posla, brani svoja stajališta koliko god hoće, tu priču mi više ne pušimo i jednostavno zahtjevamo drugi izbor i amen.

to što je on zabrijao da je investitor, da ima neke druge ovlasti osim odabira idejnog projekta, to je drugi par rukava i naravno da će večina reć ''ej frajeru, aj odjebi'' i to je legitimno.
  • DjanBo
    7
    Zamisli da tražiš arhitekta da ti napravi idejno rješenje kuće, ti mu kažeš osnovne smjernice, a on ti napravi neku svoju viziju koja ti je živa koma.
    Da li bi pristao da ti se izgradi takva kuća za koju struka kaže da je super funkcionalna, moderna takvu nema niko i da se može i malo doraditi ako baš hoćeš ili bi arhitekta sterao u onu stvar i tražio drugog da ti napravi onako kako si ti zamislio?
  • Goran86
    316
    Ali da su ljudi iz naseg kluba dali podrsku ovom mlatimudanu, e to mi ne ide u glavu. U jednoj emisiji Otvorenog se vidi o kakvom debilu se radi. Nevjerovatna je ova ekipa sto je birala stadion, znaci ljudi veze nemaju sa nogometom stadionima itd.
  • keppi
    625
    O ovoj verziji stadiona ne treba više trošiti niti slova.
    Sada je po meni trenutno ostalo samo jedno pitanje koje je pokrenuo Plenković, a istina pomalo stidljivo potvrdio i Tomašević:
    Kako što bezbolnije, brže i zakonski ispravno izaći iz ovog natječaja.
    Nitko se za sada ne usudi javno ponuditi rješenje ovog pitanja.
    Očito se prvo čeka razgovor s "pobjednicima natječaja" pri čemu bi za sve možda bilo najbolje da se sami povuku, naravno uz neku naknadu ili kako nazvati, možda odštetu.
  • prefontaine
    11.4k
    Znači na putu do posla sam poslušao cijelu emisiju, i toliko nazivciran došao na posao da to nisu istine. Kad je Otto Barić jedini normalan ovdje, onda je sve jasno.
  • građanin
    225
    kaj, kaj, kaj kaj kaj?

ajmo 3LHD!

3lhd-x-bbb-1.png

3lhd-x-bbb-2.png

3lhd-x-bbb-3.png

3lhd-x-bbb-4.png

evo vam jeb* unikat, kog zanima vanjski izgleda, a unutra samo ovo i to je to:

3lhd-unutra.jpg
  • din
    1.4k
    Stigle prve dvije žalbe na izbor Maksimira, jedna stvar je veoma neobična - uglavnom, privatne osobe

https://www.24sata.hr/news/24sata-doznaju-stigle-prve-dvije-zalbe-na-izbor-maksimira-jedna-stvar-je-veoma-neobicna-1157691
  • ElDorado
    15.5k
    Hahaha ovo je genijalno. Nepoznati likovi uplatili 130K
  • Denle
    1k
    Hahaha ovo je genijalno. Nepoznati likovi uplatili 130K — ElDorado

Nisu, naknada za zalbu nije uplacena od nikog. Ne znam gdje je 24sata vidio da su uplatili

Vjerojatno samo trollovi
  • Ace Rimmer
    260
    Plejića treba šta je više na televiziju. Kako bi rekao Sun Tzu u svojoj knjizi, ne ometaj protivnika dok radi greške. Tako da, Plejića konstantno na TV, neka se mršti, izgleda opasno, u rukavicama ili bez njih vrijeđa sugovornike, pa neka se i moja baba Anđa upozna s njegovim likom i djelom i kada sljedeći put čuje njegovo ime i prezime da zna s kakvom spodobom ima posla. Ili ne daj bože, vidi njegovo ime u nekom žiriju koji odlučuje šta s javnim novcem. A ne da, kao do sada, za većinu bude neki anonimni arhitekt, dok u isto vrijeme kreira lice naših gradova/države pritom se primarno vodeći svojim nekim osobnim pretencioznim kriterijima, a ne kriterijima onih za koje se stvari grade. Mrš. Rijetko antipatična njuška.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet