• The Undertaker
    10.3k
    Glavno da je on rođeni Zagrepčanin.
  • fakin
    6.7k
    Pa plava je zaštitna boja Zagreba. Nalazi se na zastavi i grbu. Upravo zbog toga su zet i Dinamo plavi.

Nekada je bila crvena, kao i na zastavi grada, ali krajem 19. stoljeća mijenja se u plavu.
  • mali M
    10.9k
    Glavno da je on rođeni Zagrepčanin. — The Undertaker

a joj da ne kenjaj stari svakom moraš srat i spuštat ga! Ne ti si koji hračkaš po svemu..

a je dobro, u pravu si.. ja iskreno nisam nikad tako razmišljao da nam je to službena boja grada.. Ne znam zašto.. Valjda mi ono Beli Zagreb grad uvijek u glavi zvoni pa nisam se ni dotaknuo grba i zastave..
    fun fact - Kod dizajniranja novog grba kombinacija bijele / srebrne i plave simbolizira uzašašće djevice Marije, zaštitnice Grada Zagreba.
  • scooniepenn
    7.5k

Nowy Styl je provjereni proizvodjac, inace poljska kompanija. Najveci proizvodjac uredskog namjestaja u Europi, ali i dokazan u segmentu stolica i opreme za sportske objekte. U svom uredu imam bas njihovu stolicu. :grin:
  • ReidWebb
    26
    Malo mi se bezveze čine nijanse sive kad je već sve u gradu sivo. Recimo nijanse plave bi mozda bile zanimljivije ali ok. I dalje je to lijepo. — ReidWebb

Ovako nešto sam mislio. Crno sivo bijele su mi previše kao TV šum, ali nije bitno. Bitno je da se to dovrši, sve će bit dobro.

6c620931-0283-496a-81ff-d56229de4c8d.png
  • Sajla
    24.7k
    Dođite na utakmicu da se sjedalice ni ne vide pa onda neće biti bitno koje su boje.
  • mali M
    10.9k
    ma OK slažem se da se da isfurati ali sad bez obzira na službene boje grada ili neslužbene meni baš paše ova siva uz cijeli kontekst kranjče
  • ZgDLions
    2k
    Ja bi izbjegao plavu, to će nas ureknuti i zauvijek bumo ostali na Kranjči.
    :smile:
  • NitkoBitan
    39.8k
    Meni ovo prekrasno izgleda, kontrast ovih sjedalica na unutrasnjom stranom krova :love:

Bas neki premium vibe.

3ae87c4d-2ac7-40c6-91ae-693a8829ee13.jpg
  • NVKOD
    14.1k
    Ovo veselje povodom Kranjčevićeve i boje stolica je samo dokaz da Dinamovom navijaču ne treba puno za sreću. I nemamo milijardu zahtjeva za Maksimir.. doslovno spojen krov i tribine. I to su uspjeli fulati!
  • Dendle71
    605
    Koja je ideja s travnjakom na kranjci? Mislim znam zasto je teren ostao. Ali kako nakon kaj se makne sav materijal i kaj sad odlazu na travnjaku? Vjerojatno ide sveobuhvatna renovacija i sanacija ali da li pise nesto konkretno o tome u dokumentaciji? Imam neku fobiju i motaju mi se slike u glavi kak neki igrac uklizuje a pritom mu se neki hrđavi čaval zabija u guzicu.
  • fakin
    6.7k

evo što kaže jutarnji

Kada radovi na tribinama budu završeni, radnici će se prebaciti na travnjak. Prema projektu, postojeći travnjak pomiče se za oko tri metra prema istoku i za oko jedan metar prema jugu. Prema ugovoru, predviđena je zamjena postojećeg travnjaka novim, hibridnim travnjakom i postavljanje sustava grijanja cijelog terena.

Nadamo se da će ovaj sustav grijanja zaista raditi, za razliku od onog koji je postavljen prilikom posljednje rekonstrukcije travnjaka prije osam godina. Kako saznajemo, radnici su ispod terena pronašli cijevi za grijanje terena postavljene 2018. godine koje nikad nisu poslužile svrsi jer nisu spojene na neki sustav grijanja te su u međuvremenu propale i sada ih treba zamijeniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet